Aktiviteetti
Vinesweeper

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:

Vanha farmari Blinkin tarvitsee apua, ja sinulla on tilaisuus auttaa häntä. Onko miinaharava -peli sinulle tuttu? Vinesweeper on täysin samankaltainen peli, jossa miinojen sijaan sinun täytyy auttaa farmareita suojelemaan siemeniään pupujusseilta. Palkintona Blinkinin auttamisesta on sekä Farming Xp:ta, että harvinaisempia siemeniä.

Kuva


Sijainti:

Jokaisella Farming patchilla, valitse 'Teleport' -mahdollisuus Tool leprechaunilta. Päädyt maaseudun näköiseen paikkaan, jota ympäröi iso maa-pläntti.

Kuva


Vaaditut questit:

Garden of Tranquillity on vapaavalintainen, jos olet suorittanut sen voit ostaa Super compost potioneita.


Vaaditut tavarat:

Lapio
n. 10k


Pelin aloitus:

Kuva

Käy jututtamassa Mrs. Winkiniltä tai Farmer Blinkiniltä neuvoja missä olet yms. jos tarvitset niitä. Myös portaalin vieressä olevista tauluista voit lukea ohjeita, mikä on pelin idea. Saat edellä mainituilta henkilöiltä jommaltakummalta lippuja, tulet tarvitsemaan niitä myöhemmin. Osta myös pari Ogleroottia jänöjen karkottamiseen. Astu sitten aidan yli jolloin edessäsi on jättimäinen alue maata.

Kuva
Pelin pelaaminen:

Kaiva valitsemastasi paikasta. Siihen mistä kaivoit, on nyt ilmestynyt numero tai huonolla tuurilla osuit siemeneen. Voit menettää siitä hiukan pisteitä, mutta näin ei käy usein. Jos siihen ilmestyi numero, se tarkoittaa että siemen on niin monen ruudun päässä siitä paikasta. Siemenet voivat myös olla vaaka- että pystysuorassa, tai jopa vinossa.

Kuva Kuva Kun painat kuoppia oikealla hiirellä siihen tulee vaihtoehdot Dig, Flag, Inspect. Inspect-toiminolla voit tutkia kuoppia. Chatboxiisi tulee tällöin raportti. Vaihtoehtoja on muutama. Jos saat jonkin seuraavista viesteistä, et ole varma onko kuopassa siemen vai ei, jolloin se kannattaa tutkia (Inspect) uudelleen. You find a few roots but can't work out if there's anything else planted here tai You get some mud in your eye and it stings! You have no idea what is in the hole tai You don't see anything interesting. You can't be sure if there's a seed or not. Jos olit ensin epävarma, ja tutkit sen jälkeen uudelleen, tulee todennäköisesti varma tulos, kyllä tai ei. You notice seed hidden in a dirt tai You are certain there is no seed planted here.


Kun olet varma, että tiedät missä siemen on, valitse oikealla hiirellä Flag-toimintoa. Tällöin hahmosi asettaa siihen lipun, ja jokin farmareistasi tulee tarkastamaan asian. Jos merkitsemässäsi paikassa on siemen, farmari hurraa ja saat kasan pisteitä. Ellei ole, menetät vain lippusi. Saat pisteitä jos olet riittävän lähellä farmaria. Kun farmari on käynyt, alue missä olit kaivellut (siemen ja sen läheltä) ei ole enään numeroita, vaan maata taas.


Peli ei silti ole vielä näin helppoa. Paikalla on myös jäniksiä jotka yrittävät syödä siemenesi. Kun havaitset jänön ja se tulee mielestäsi liian lähelle, käytä aikaisemmin ostamiasi siemeniä (Ogleroot) jänöön, jolloin se katoaa. Siemenethän maksavat vain 10gp kpl, joten niissä ei kannata nirsoilla. Yhden jänön karkoittamisesta saat aina 30 xp Hunter-skilliin.Strategiat:

Jos haluatte että enemmän kuin yksi hyötyy tästä pelistä, sitä kannattaa pelata kaverin kanssa. Aina kun sinä tai kaverisi olette asettaneet lipun ja farmari on tulossa, kannattaa kummankin tulla hänen lähelleen. Näin kummatkin saavat pisteitä.


Hyödyt ja palkinnot:

Voit ostaa erilaisia seedejä pisteilläsi, tai muuttaa sen expaksi. Alla oleva taulukko seedejä menee järjestyksessä vasemmalta oikealla, eli ylhäältä alas.NimiPisteiden määrä
Tomato seed10
Sweetcorn seed150
Strawberry seed165
Watermelon seed680
Guam seed10
Marrentill seed10
Ranarr seed4000
Kwuarm seed1000
Tarromin seed10
Nasturtium seed10
Woad seed30
Limpwurt seeds70
Asgarnian seed5
Krandorian seed20
Redberry seed5
Cadavaberry seed5
Dwellberry seed5
Jangerberry seed10
Whiteberry seed25
Poison ivy seed30
Acorns100
Willow tree seed1800
Maple tree seed12000
Pineapple tree seed10000
Yew tree seed29000
Palm tree seed35000
Spirit tree seed55000
Super compost potion5000
Flag50


Tehnyt: Napero, uudet kuvat FameFoxilta
Kuva

Muokattu viimeksi: 15:36 22.01.2012