Opashaku
Runepolilla on oma hakuohjelmansa, jolla on mahdollista löytää Runepolin oppaita hyvinkin nopeasti. Tämä haku perustuu hakusanan hakemiseen kaikkien Runepolin opasotsikoiden joukosta, joten pidä se mielessäsi, kun käytät Runepolin hakua.

Jos haluat käyttää Runepolin hakua suoraan selaimesi hakupalkilla, joka toimii muuallakin kuin Runepolissa, voit aktivoida sen alla olevalla napilla.* Tämä painike lisää Runepolin hakukoneen selaimen hakupalkkiin. Tämän on testattu toimivan ainakin Firefoxilla, Internet Explorerilla ja Chromella.

Firefoxilla ja Internet Explorerilla Runepolin hakua käytetään siten, että selaimen hakupalkkiin kirjoitetaan haluttu hakusana ja sitten painetaan alla näkyvää Runepoli-iconia ().

Chromella haku aktivoidan oletuksena siten, että osoitepalkkiin kirjoitetaan aluksi "runepoli.org", sitten välilyönti ja sen jälkeen haluttu hakusana. Hakukoneen tunnusta (runepoli.org) on mahdollista muuttaa Chromen asetuksista.

Jos hakuohjelma löytää vain yhden hakuun sopivan kohteen, se siirtää suoraan kyseisen oppaan sivulle. Jos haku löytää useamman kohteen tai ei löydä ollenkaan, se kohdistaa tälle sivulle ja näyttää asianmukaiset vaihtoehdot.