Taisteluopas
Frost Dragons
Tämä opas sisältää kaiken tarvittavan Frost dragonien lahtaamisesta. Näiden dragonien tappamiseen tarvitset kuitenkin 85 Dungeoneeringin ja korkeat Combat taidot ovat plussaa. Huomaathan, että opas on suunnattu vain membereille ( P2P ).
NPC:n yleistiedot:

Kuva
Frost dragon
Combat: 112Xp: 1032.7
80 80 8500
80 80 0
Aggressiivinen
A dragon covered in frost and ice.


Frostdragonit löydettiin salaisesta Resource dungeonista joka sijaitsee etelä Asgarniassa. Tämän dungeonin avaamiseen tarvitset 85 Dungeoneeringin. Resource dungeoneita on yhteensä 14. Avauksesta saat tietynmäärän expaa. Frost dragon oven avauksesta saat 15k Dungeoneering expaa. Dungeonin sisällä on 12 Frost dragonia, osa etelä- tai pohjoispuoliskolla.

Frost dragonit ovat heikkoja Stab- hyökkäyksille ja siksi on suositeltavaa, että käyttät Stab painoitteisia aseita. Tästä hyviä esimerkkejä ovat Chaotic rapier, Chaotic longsword ja Zamorakian spear. Frost dragonit hyökkäävät meleellä, magella/rangella (vain toisella per dragon) ja dragonfirellä. Blue orb käyttäytyy recoilin tavoin eli iskee 100% takaisin mutta ilmestyy vain silloin tällöin. Tämän voi väistää olemalla hykkäämättä mutta cannoni voi rauhassa ampua ilman että vauriota tulee takaisin. Blue orb pyörii neljä kierrosta mutta viimeisellä kierroksella vauriota ei tule. Hyökkäysnopeus vaihtelee koska dragonit käyttävät kaikki attack tyylejä sekaisin ( Esim. Magic/Ranged > Melee > Magic/Ranged > Dragon flame > melee ).

Frost dragoneita lahdataan pitkälti bonejen takia, koska Frost dragon bonet ovat kalliita, jopa yli 15,000 gp. Verrattaessa normaaleihin Dragon boneihin, tuotto on yli kolminkertainen ( Dragon bones n. 5k ). Gp/hour ratet ovat täysin omaa luokkaansa, sillä Pack yak:in kanssa ne ulottuvat jopa yli 2-3 miljoonaan gp:seen tunnissa. Puhumattakaan mahdollisesta Draconic Visage dropista joka on arvoltaan alle 10 miljoonaa gp:tä. Pelkällä War tortoiselle, terrorbirdillä ja jopa ilman familiaria saat tunnissa suurin piirtein noin miljoona gp:tä.

Frost dragonit ovat toiseksi low levelisimmät dragonit jotka droppaavat Draconic visagea, mutta yksi vaikeimmista tappaa ja vaatii myös korkeat skillit. Visagen tarkkaa drop ratea ei tiedetä mutta havaintoja tästäkin on tehty. Draconic visagen drop rate frost dragoneilta luullaan olevan noin 1 / 6000. Draconit pudottavat myös aika usein Starved effigyjä.

Dwarf multicannonia kannattaa todella käyttää, sillä se tekee paljon damagea dragoneihin. On siis suositeltavaa, että käytät sitä. Vaikka cannonball:sit ovat kalliita, tienaat enemmän sitä käyttämällä ja antaa todella hyvän lisä potkun tappoihin.


Alue:

Frosteille nopein reitti on house tabilla taloon ( talo pitää olla rimingtonissa ) ja juokset kaakkoon (south east) kunnes pääset tikkaille. Toinen hyvä reitti on fairy ring:n koodilla AIQ ( Mudskipper point ) josta juokset luolan suulle tikkaiden viereen. Sitten vain tikapuut alas ja jatka matkaa pohjoiseen piraattien ja hobgoblinien ohi kunnes tulee ohut käytävä pohjoiseen päin jonka päässä Resource dungeonin ovi. Tästä pääset Frost dragoneille.

Alue on jaettu kahteen osaan, eteläosa ja pohjoisosa. Etelä-osa on hieman pienenpi ja sieltä löytyy 6 frost dragonia, pohjois-osa on hieman suurempi ja sieltä löytyy myös 6 frost dragonia.


Kuva


Suositukset:


Meleet mahdollisimman korkeat, defence on todella tärkeä osapuoli sillä dragonit komboavat bandojenkin läpi. Attack ja strength on hyvä olla 90 paremmalla puolella ( Mielellään maxed ). Summoning on myös hyvä lisä näitä dragoneita lahdatessa. Esimerkiksi tavaroita kantavat familiarit joihin voit laittaa bonet, jolloin saat enemmän boneja per trip ( Myös enemmän rahaa ). Healaavia familiareja voit myös käyttää jos combat taitosi ovat matalat, muuten nämä ovat aika turhia. Myös agressiiviset familiarit ovat turhia koska alue on Singleä.

Ranged on todella helppoa Frost dragoneilla sillä magic/ranged protectin ja super antifiren ( tai shield + normaali antifire ) ansiosta otat vähän vahinkoa joten ruokaa kuluu vähän. Defence olisi hyvä olla sen verran suuri, että voit käyttää black dragon hidejä. Myös voidit ovat mainio valinta. Prayeriä on melkeinpä pakko käyttää koska Frost dragonin magic/ranged hyökkäys tekee paljon vahinkoa, varsinkin melee geareihin ( Matala magic defence ). Myös Piety/Turmoil on hyvä lisä, sillä kovillakin deffoilla dragonit voivat kombota ja tarvitset myös lisäpotkua iskuihin.

Melee

Combat +120
Attack +90
Strength +90
Defence +90

Ranged

Combat +110
Defence +70
Ranged +90


Muut suositukset:

Prayer 70 ( Piety + Protect from Magic )
Prayer 95 ( Turmoil + Deflect Magic )
Summoning 52+ ( Terrorbird )
Summoning 67+ ( War Tortoise )
Summoning 96 ( Pack yak )


Melee gear:
Kuva
Helmet: (full slayer helmet) > Torva full helm > Bandos helmet > Barrows helmet > Helm of Neitiznot
Amulet: Saradomin's whisper > Fury > Glory
Platebody: Torva platebody > Bandos chestplate > Barrows platebody
Platelegs: Torva platelegs > Bandos tassets > Barrows platelegs
1H Weapon: Chaotic rapier/longsword > Abyssal vine whip
2H Weapon: Chaotic maul
Shield: Chaotic kiteshield > Divine spirit shield > Blessed spirit shield > Dragonfire shield
Boots: Steadfast boots > Torva boots > Dragon Boots > Bandos Boots
Gloves: Goliath gloves > Torva gloves > Culinaromancer's gloves
Ring: Onyx ring (i) > Beserker ring (i) > Warrior ring (i) > Ring of wealth
Cape: Completionist cape > Max cape > TokHaar-Kal > Fire cape > Trimmed skill cape
Aura: Vampyrism/greater reverence


Range gear:
Kuva
Helmet: (full slayer helmet) > Pernix cowl > Armadyl Helm > Torag > karil's coif
Amulet: Fury > Saradomin's murmur > Glory
Bolts: Dragonbane bolts
Body: Pernix body > Armadyl chestplate > Karils Top > Royal d'hide body
Chaps: Pernix chaps > Armadyl chainskirt > Karils skirt > Royal d'hide chaps
1H Weapon: Chaotic crossbow > Armadyl crossbow > Rune crossbow
2H Weapon Karil's crossbow
Shield: Eagle-eye kiteshield > Elysian spirit shield > Dragonfire shield
Boots: Glaiven boots > Pernix boots > Armadyl boots > Ranger boots
Gloves: Swift gloves > Pernix gloves > Armadyl gloves > Culinaromancer Gloves > Royal vambraces
Ring: Archer Ring (i) > Ring of wealth
Cape: Completionist cape > Ava's alerter (tai muu versio) > Trimmed Skill cape
Aura:Vampyrism/ Greater reverence


Inventory & Familiar

Ranged inventory

Kuva

Melee Inventory

Kuva
Familiar inventory
Kuva


Lisäinfoa


● Käytä AINA Super/Extreme settiä.

● Jos käytät Pack Yak:ia niin pankita bonet Winter storage scrolleilla heti kun olet ne poiminut jotta spec bar pääsee latautumaan.

● Jos otat liikaa damagea niin voit poistua dunguenista ja mennä hakkaamaan vaikka ice warrioreita soul splitin kanssa ( jos ei dragonien kanssa onnistu ).

● Frost dragonit ovat heikkoja stab aseille ja dragonbane bolteille.

● Jos et hallitse soul split beastausta niin voit ottaa ruokaa mukaan. Soul split beastaus = Klikkaat juuri ennen hittiä soul splittiä ja sitten äkkiä uudestaan että soul split kerkee hittiin ja saat healit etkä menetä juurikaan prayeriä.

● Frost dragon dungeoniin voi viedä Dwarf cannonin, jota kannattaa käyttää.


Dropit:
Ei Charmia Gold Charm Green Charm Crimson Charm Blue Charm
Kuva
12-16%
Kuva
19-23%
Kuva
35-40%
Kuva
20-24%
Kuva
4-7%


Hyvät Dropit:

Draconic Visage, Starved ancient effigy, Clue scroll (level-3)

Normaalit Dropit:

Frost dragon bones (100%), Rune arrows (12), 200-1337 Coins, noted Limpwurt root, noted Mahogany logs (3), noted Grimy herbs, noted Water talisman (2), Shark (1-2), Law rune (10), Adamant platebody, Adamant kiteshield, noted Water orb (2), Death rune (15), Rune longsword, Blood rune (10), Uncut sapphire, Uncut emerald, Uncut ruby, Uncut diamond, Air talisman, Nature talisman, noted Adamant bar (3)
Tehnyt: Mjepe, Gothim päivitti sisältöä
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 09:41 16.04.2015