Aktiviteetti
Wilderness Warbands

Tämä minigame on vaarallinen, menetät tavarasi jos kuolet


Esittely:
Kuva
Neljän pääjumalan seuraajat ovat alkaneet kerätä tarvikkeita ja valmistautua jumalansa paluuseen Wildernessin puolella. He ovat pystyttäneet vahvasti vartioituja leirejä tarvikkaidensa takaamiseksi. Jotta jokin näistä leireistä ei tulisi liian voimakkaaksi on sinun tehtäväsi Quercus Entin, muinainen Guthix seer, avulla laittaa kapuloita rattaisiin, ryöstää leiristä tarvikkeita ja vähentää leirien puolustusta.

Aktiviteetti on Wilderness alueen puolella, joten tavaroiden menettämisen mahdollisuus on todella suuri. Ota mukaasi vain tavarat, mitkä olet valmis menettämään ja ota mukaasi luotettavia ystäviäsi. Vaatimuksia tämän aktiviteetin pelaamiseen ei ole.


Sijainti:
Kaikki kolme sijaintia ovat eripuolilla wilderness aluetta.

Lähin sijainti on Dark knight castle eteläpuolella, chaos alttarin ja mining alueen keskellä.

Kuva

Lavamazen ja Moss giant alueen välistä löytyy toinen.
Kuva

Viimeinen on kaakkoon (south-east) Red Dragon isleltä.
Kuva


Pelin aloitus:
Pelin voi aloittaa, kun jonnekkin kolmesta paikasta ilmestyy leiri. Tämä tapahtuu kerran kahdeksassa tunissa ja tiedon saat Quercukselta.

Kuva Quercus ent ilmoittaa, kun jonkin jumalan joukot ovat leiriytyneet wildernessin puolelle. Quercukselta voit kysyä myös lisää neuvoja strategiaan ja hän sijaitseee Edgevillen ja Grand Exchangen välissä Wildernessin rajalla lähellä siltaa.
Kuva
Pelin pelaaminen:
Pelaaminen kannattaa tehdä luotettavan tiimin kanssa.Tämä on hyvä muistaa sillä voit saada arvokasta tavaraa mukaan, jolloin kimpussasi voi olla oman tiimin lisäksi PK (Player Killer) pelaajat.

Ensimmäinen vaihe on saada leiri tyhjäksi vartijoista. Tämä on parasta tehdä näkymättömissä eli et anna vartijoiden nähdä itseäsi, muuten vartijoiden yläpuolelle ilmestyy huutomerkki. Sinun täytyy etsiä suojaisa paikka läheltä keskellä olevaa sädettä ja häirittävä sitä yksinkertaisesti klikkaamalla siihen. Tämä vie jonkin aikaa ja vähemmän mitä enemmän pelaajia on mukana. Mikäli vartijat kuitenkin huomaavat sinut kolme kertaa tai liian läheltä he hyökkäävät kimppuusi, jolloin heidät on tapettava.

Toisessa vaiheessa, kun säde on vaihtanut väriä, voit joko hyökätä kaikkien kimppuun tai vaihtoehtoisesti käyttää summoning taitoa säteeseen. Tällä tavoin saat vahvistusjoukkoja ja enemmän xp:tä kuin jos hyökkäisit normaalisti. Vahvistusjoukot hyökkäävät ensin vartijoiden kimppuun ja vasta viimeiseksi näiden johtajan kimppuun.

Kolmannessa vaiheessa, kun joukot on tapettu, on aika ryöstää teltat niiden saaliista. Tähän on aikaa joko 5 minuuttia tai 10 minuuttia, riippuen suorituksestanne.Strategiat:
Strategia on helppo: pyrit alussa siihen ettei vartijat näe sinua niin voit rauhassa sabotoida heidän toimensa. Myöhemmässä vaiheessa, kun pääset ryöstelemään telttoja, pidä huoli jos kimppuusi hyökätään niin tiedät mihin juosta ja pitää LP:si korkealla.
Strategiaa suunnitellessasi ota huomioon seuraavat asiat: mikäli saat Wand of Treacheryn niin kaikki muut saavat siitä tiedon, hehkut vaaleana 20 sekuntia ja et voi logata 10 sekuntiin pois pelistä. Et voi myöskään teleportata pois, sillä kun saat varusteita teltasta saat myös teleblockin päällesi.

Mikäli valitset tappaa toisia pelaajia niin yhdestä varusteesta mitä pelaaja tiputtaa, saat 4000 kolikkoa.

Wilderness Warbands NPC:tTässä on kunkin joukon NPC:t joita vastaan joudut taistelemaan.


Kuva
Nimi Level Heikkous
Saradominist thaumaturge Level 120 Kuva
Saradominist enforcer Level 120 Kuva
Saradominist scout Level 120 Kuva
Saradominist sergeant Level 140 Ei heikkoutta


Kuva
Nimi Level Heikkous
Zamorakian occultist Level 120 Kuva
Zamorakian blackguard Level 120 Kuva
Zamorakian bandit Level 120 Kuva
Zamorakian demon lord Level 140 Ei heikkoutta


Kuva
Nimi Level Heikkous
Armadylean shaman Level 120 Kuva
Armadylean myrmidon Level 120 Kuva
Armadylean skirmisher Level 120 Kuva
Armadylean archon Level 140 Ei heikkoutta


Kuva
Nimi Level Heikkous
Bandosian wild mage Level 120 Kuva
Bandosian reaver Level 120 Kuva
Bandosian hunter Level 120 Kuva
Bandosian warlord Level 140 Ei heikkoutta
EXP taulukot:
XP:tä saat eri skilleihin tekemällä eri aktiviteetteja ja tässä on selostettu miten saat mihinkin skilliin.

Prayeriin saat xp:tä kun vaihdat säteen väriä. Tähän vaikuttaa oman levelisi suuruus ja voit laskea sen tällä kaavalla: ((Skill x Skill) - (2 x Skill) +100) x2. Toisinsanoen saat 50 levelillä 5000 xp:tä

Summoning skilliin saat xp:tä kutsumalla vahvistusjoukkoja säteen avulla ja sama kaava pätee tähän kohtaan edellisen esimerkin tapaan.

Ryöstettyösi teltat ja viemällä tavarat Quercus Entille saat tällä kaavalla kyseisiin skilleihin xp:tä: ((Skill x Skill) - (2 x Skill) +100)) /2. Esimerkiksi levelilla 50 saat 1250 xp:ta. Tavaroita voit kantaa enimmillään 25 kappaletta.


Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva
Construction supplies Farming supplies Herblore supplies Mining supplies Smithing suppliesHyödyt ja palkinnot:
Palkinnot ovat suurimmaksi osaksi XP:tä antavia tavaroita mutta joukkoon mahtuu harvinainen level 70 Wand of Treachery. Tällä wandilla on sama accuracy arvo kuin Ahrim’s wandilla eikä se kulu käytössä.

Kuva
Wand of Treachery


Tehnyt: Gothim & AlmostLiving (kuvat)
Kuva

Muokattu viimeksi: 22:36 31.03.2013