Aktiviteetti
TokHaar Fight Cauldron

Tämä minigame on turvallinen, et menetä tavaroitasi jos kuolet


Esittely:
KuvaTokHaar Fight Cauldron on samantyylinen kuin TzHaar Fight Cave ja TokHaar Fight Kiln mutta tässä minipelissä aaltoja on loputtomasti eikä tässä ole boss monsteria, sekä monstereilla on muutamia erikois hyökkäyksiä. Familiarit ovat kiellettyjä tällä alueella. Palkintona on obsidian shardeja, joita monsterit tiputtavat kuolessaan. Obsidian shardeista voi tehdä sulattamalla missä tahansa uunissa obsidian bareja, joita takomalla saat obsidian armoreita.
Obsidian armorit ovat voimakkaita TzHaareja ja TokHaareja vastaan ja mikäli käytät näitä muualla kuin tulivuoressa niin otat itseesi kolminkertaisen damagen. Nämä armorit toimivat Void armorien tyyliin jolloin taistelutyylin määrää kypärä, antaen 10% accuracya (tarkempia iskuja hyökkäyksiin). Myös damaget pienenevät 16% tai 20% kilven kanssa. Armorit ovat statseiltaan Nexin armoreita vastaavia.


Sijainti:
TokHaar Fight Cauldron sijaitsee aivan kaupungin itäisellä puolella, jonne Tokkl-Zo:lla voi myös teleportata.

Kuva


Vaaditut taidot:
Suositellut taidot ovat combat skillit vähintään lvl 80.


Vaaditut questit:
The Brink of Extinction questi


Vaaditut tavarat:
Hyvät combat armorit, aseet ja ruuat. Tässä yksi esimerkki.

Kuva Melee: Obsidian/Torva > Bandos > Barrows Ranged: Obsidian/Pernix > Armadyl > Karil Magic: Obsidian/Virtus > Subjugation > Ahrim 1 käden Ase: Magic: Master Wand > Ahrim’s wand
Ranged: Chaotic crossbow > Armadyl crossbow > Rune crossbow
Melee: Chaotic rapier/longsword/crush ase 2 käden ase: Magic: Chaotic staff > Staff of light
Melee: Chaotic maul Kilpi: Blessed Spirit Shield > Bandos Warshield > Dragonfire Shield Kengät: Glacor boots (Steadfast, ragefire tai Glaiven) Hanskat: Culinaromancer’s gloves 10 (sopii kaikkiin tyyleihin) Sormus: Onyx ring(i) > Dragonstone ring(i) Ammukset: Diamond bolt (e) tai parhaat mitä pystyt käyttämään Aura: vampyrism/reverence (tier 1-4)


Kuva Kahden muun tyylin combat varusteet, runet water/ice taikoihin, prayer flaskit/potionit, Dreadnipit ja paljon ruokaa.


Pelin aloitus:
Pelin aloitetaan menemällä luolaan, jossa jahtasit Ga’al Xoxia mutta nyt pääset suoraan areenalle. Ennen sisäänkäyntiä on mahdollisuus lahjoittaa tokkuleita cofferiin ja näin saada damage buffin. 30 000 tokkulilla voit saada 10% buffin 20 minuutiksi ja 90 000 tokkulilla buffi kestää tunnin.

Kuva
Pelin pelaaminen:
Mentyäsi sisäänkäynnistä taistelut alkaa heti. Taistellessa on tärkeää muistaa, että combat triangle on tärkeä osa, sillä mikäli hyökkäät tyylillä jolla monsteri ei ole heikko, niin damage on huomattavasti pienempi. Muista myös että ritilä kuumenee tietyin aikavälein jolloin niistä tulee erittäin paljon damagea, sekä pohjoisin ja keskimmäinen laatta, johon laavavirta osuu, on kokoajan vaarallinen.
TokHaar-Hok voi sattumanvaraisesti tulla haastamaan sinut 1vs1 - taisteluun. Tällöin taistelu on samanlainen kuin Brink of Extinction-questissa.Strategiat:
Strategian suunnitteleminen ei ole vaikeaa sillä tarvit kaikkia combat tyyylejä, joten näille omat hotbarit ovat tärkeitä. Tämän lisäksi kannattaa ottaa ruokaa ja prayer potioneita/flaskeja mutta LP ja prayer pisteet palautuvat kuollessasi etkä menetä tavaroita, poislukien käytetyt runet ja maahan jätetyt arrowit/boltit.

Tässä on listä monstereista, joita vastaan joudut taistelemaan Fight Cauldronissa.

TokHaarin nimi Level ja hyökkäystyyli Heikkous ja muuta
Kuva
TokHaar-Hur
Melee Heikko magic iskuille
Käyttää vain meleetä
Näillä voit parantaa itsesi soul splitillä
Kuva
TokHaar-Xil
Range Heikko melee iskuille
Käyttää Rangea
Käyttää myös heikkoja melee iskuja
Kuva
TokHaar-Mej
Mage Heikko range iskuille
Käyttää magea
Käyttää myös heikkoja melee iskuja
Kuva
TokHaar-Ket
Melee Heikko magic iskuille
Käyttää vain melee iskuja
Kuva
TokHaar-Tok-Xil
Range Heikko melee iskuille
Käyttää Rangea
Käyttää myös heikkojaa melee iskuja
Kuva
TokHaar-Yt-MejKot
Melee heikko magic iskuille
Käyttää vain meleetä
Kuva
TokHaar-Ket-Zek
Mage Heikko range/magic iskuille
Käyttää voimakasta magic- tai melee iskuja
Kuva
TokHaar-Ket-Champion
Melee Ei heikkouksia
Käyttää meleetä ja absorboi prayeriasi


Hyödyt ja palkinnot:
Palkintona tästä aktiviteetista on obsidian shardeja, jotka vaativat suhteellisen korkean smithing levelin armorien tekoon. 12 shardia tarvii yhden barin tekoon ja kummatkin ovat tavaroita, joita ei voi vaihtaa toisten pelaajien kanssa. Obsidian armoreista lisää täällä


Tehnyt: Gothim
Kuva

Muokattu viimeksi: 08:15 27.03.2013