Aktiviteetti
Char's Training Cave

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:
Char tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa tulentekoa kerran viikossa (resetoituu keskiviikkona 00:00 GMT) omassa luolassa The firemaker's curse questin jälkeen. Luola on hieman pohjoisempana mistä questi aloitettiin. Hyvin suorittaneille palkintoina on luvassa firemaking xp:tä ja neljä erilaista lemmikkiä, joista voi olla kerrallaan vain yksi käytössä.Sijainti:
Tree Gnome Strongholdista länteen (west). Helpoin tapa päästä tänne on teleportti mahdollisuus The Book of Char - tavaralla. Pohjoisessa on Fairy ring jonne pääsee koodilla AKQ.

Kuva


Vaaditut taidot:
Kuva91


Vaaditut questit:
The firemaker's curse
Kuva74
Kuva64
Kuva76


Vaaditut tavarat:
Kuva Pitch can, joka löytyy Charin vierestä.

Kuva The Book of Char, jonka saat puhumalla Charille ja valitsemalla vaihtoehdon jossa kyselet muistiinpanoista.


Pelin aloitus:
Peli aloitetaan puhumalla Charille, joka löytyy heti luolansuun edestä. Charin vieressä on Pitch can jolla sytytät liekit ja kirjan saat Charilta mikäli olet hukannut sen.

Kuva
Pelin pelaaminen:
Peliä pelataan kuten questissa eli tekemällä liekkejä laattojen keskelle. Kuviot, jotka täytyy tehdä, löytyvät kirjasta ja lisänä joutuu tekemään Zaros kuvion, jota kirjassa ei ole. Peliaikaa on 10 minuuttia jonka aikana ehtii tehdä kaikki viisi kuviota vaikka sattuisikin klikkaamaan vahingossa väärään kohtaan. Kuvion saatuasi valmiiksi Char sammuttaa liekit ja voit aloittaa tekemään seuraavaa kuviota.Strategiat:
Ensiksi kannattaa kääntää kamera osoittamaan kohti etelää, jotta kuviot ovat samansuuntaisesti kuin kirjassa. Liekkien sytyttäminen onnistuu parhaiten menemällä siihen kohtaa johon haluat liekin ja painamalla hiiren oikeaa näppäintä pitch can - tavaran kohdalla ja valitsemalla "make-fire here" valikon.
Suurimman xp määrän saamiseksi kannattaa tehdä spiraali muotoa ja mikäli aika meinaa loppua kesken niin teet siitä neliön.Tupla neliö kuviota tehdessä kannattaa tehdä ensin pienempi neliö, jotta kuviota ei lasketa normaaliksi neliöksi, mikäli näin kuitenkin käy jää silti aikaa tehdä kaikki viisi erilaista kuviota.EXP taulukot:
Eri kuviot antavat eri määrän xp:tä.

Kuva nimi kokonais xp määrä xp/tuli arvioitu aika
Kuva Neliö 14770 xp 615 1:30
Kuva Tupla neliö 17730 xp 554 2:10
Kuva Risti 7387 xp 568 0:50
Kuva Spiraali 22145 xp 714 2:00
Kuva Zaros symboli 7387 568 0:45


Hyödyt ja palkinnot:
Pelattuasi ensimmäisen pelin olet oikeutettu neljään erilaiseen lemmikkiin, jotka oleilevat ympäri luolaa. XP palkinto määräytyy sen mukaan kuinka nopea olet.

Kuva Glowing Ember.

Kuva Warming Flame.

Kuva Searing Flame

Kuva Twisted Firestarter

Kuva Kuva


Kuva Kuva


Tehnyt: Gothim
Kuva

Muokattu viimeksi: 12:31 23.07.2012