Aktiviteetti
Fishing Trawler

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:

Tervetuloa Fishing Trawleriin, mestarikalastajien mekkaan. Tässä minipelissä voit saada käsiisi pelin parhaita kaloja, rauskuja ja merikilpikonnia. Mutta päästäksesi käsiksi näihin, sinun pitää auttaa Murphyä pitämään laivansa pinnalla.

Kuva


Sijainti:

Port Khazardissa, puhu Murphylle toisella laiturilla ja hyppää Fishing Trawleriin aloittaaksesi peli.

Kuva


Vaaditut taidot:

Vähintään 15 fishing.
81 Fishing suositeltavaa, tai muuten koko homma on rahanhaaskausta.


Vaaditut tavarat:

1 - 4 Bailing Bucket, 100 - 500 Swamp Paste, 20 Rope (Vain 1 - 2 henkilön olisi järkevää ottaa 20 Ropea, niitä ei tarvita niin paljoa) ja rahaa tavaroitten ostamiseen, jos ne sattuvat loppumaan kesken; 100K riittää mainiosti pitkänkin aikaa.


Muut vaatimukset:

Peli on suuressa yksinkertaisuudessaan kumminkin luonnottoman vaikea yhdelle henkilölle ja jopa kahdelle. Siksi suositellaankin, että peliä vedettäisiin aina 5 - 7 henkilön joukoissa, jossa kaksi toimii verkon korjaani ja muut korjaavat vuotoja ja tyhjentävät venettä vedestä.

Peliin ei suositella 8+ henkilöä samassa tiimissä, sillä pelissä ei sitten riitä yksinkertaisesti töitä kaikille ja kalojen määrä per henkilö vähenee joka ei todellakaan ole hauskaa.


Pelin aloitus:

Puhu Murphylle ja hanki tarvittavat tavarat. Sitten mene laiturille josta pääsee laivaan ja valmistaudu menemään sisään, eli ilmoita lähdöstä tovereillesi

Kuva

Hyppää Fishing Trawleriin ja odota, että laiva lähtee satamasta.

Kuva

Sitten oletkin jo pelissä ja kas kummaa; laiva alkaa heti vuotamaan useasta kohtaa ruumassa ja verkkokin alkaa repeilemään.
Pelin pelaaminen:

Tärkein tehtävä pelin pystyssä pitämiseen on tietenkin laivan pinnalla pitäminen. Tämä onnistuu tilkitsemällä laivaan ilmestyviä reikiä swamp pastella, jota kuluu suuria määriä yhdessäkin pelissä.

Kuva


KuvaToinen tärkeä tehtävä on yhä laivan pinnalla pitäminen, sillä laiva täyttyy vähitellen vedestä, jos vuotojen annetaan olla liian kauan. Tästä liikavedestä päästään eroon bailaamalla tietenkin bailing bucketilla.

Kolmas tehtävä on kalansaannin pitäminen vakaana. Tämä onnistuu pitämällä verkko kunnossa. Tutki verkkoa niin hahmosi korjaa sen.

Kuva

HUOM! Jos satut uppoamaam ja joudut uiskentelemaan veden keskelle, ei auta muu kuin tynnyrin päälle hyppääminen ja ei aikaakaan kunnes taas rantaudut kuivalle maalle

Kuva

Kun saavut raskaan urakan jälkeen takaisin satamaan, tutki läheinen verkko josta saat palkintosi; sattumanvaraisesti valitun määrn kalaa jota voi koristaa myös aimokasa rauskuja tai merikilpikonnia!

Kuva

Uusinta uutta Fishing Trawlerin lähistöllä onkin Bank Deposit Box, jonne voit heittää kalasti ja hypätä laivaan toista matkaa varten ilman pitkää kävelyä Yanilleen.

KuvaStrategiat:

Kun teet tiimin, kannattaa sopia etukäteen missä roolissa kukin toimii. Kannattaa pitää ainakin kaksi verkonkorjaajaa, toinen korjaa ja toinen on valmiina antamaan vara-ropeja varsinaiselle korjaajalle jos tältä sattuu loppumaan ne kesken. Muitten kannattaa vain tilkitä reikiä ja tyhjentää laivaa vedestä. Peli on yksinkertainen, joten muuta strategiaa ei tarvita.EXP taulukot:

Lisää tietoa kaloista saatavista expoista sun muusta kalatietoudesta, syvenny mahtavaan Fishing -oppaaseemme.


Hyödyt ja palkinnot:

Onnistuneen laivamatkan jälkeen pystyt nostamaan verkosta erillaisia kaloja, eritoten mainitsen tässä tapauksessa Manta Rayn ja Sea Turtle, kalastajien unelmasaaliit (Fishing level 81 ja 79).
KuvaKuva

Suurella Fishing levelillä saa myös runsaasti vähäisempiä kaloja, niinkuin Sharkkeja, Swordfishejä ja lobstereita (Fishing level 76, 50 ja 40).
KuvaKuvaKuva

Muita kalojakin saa, mutta ne luokitellaan roskaksi ja niitten takia tänne ei kannata tulla. Voit myös saada niitä "hekumallisia" rikkinäisiä kenkiä sun muuta roinaa.


Tehnyt: Silu, Sepeli lisäsi uuden karttakuvan
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 16:33 12.08.2015