Aktiviteetti
Shattered Worlds

Tämä minigame on turvallinen, et menetä tavaroitasi jos kuolet


Esittely: Gielinorin asukkaiden varomaton teleportailu Abyssin kautta on aiheuttanut repeytymiä aika-avaruusjatkumossa. Nämä repeymät ovat tuoneet mukanaan monenlaisia olentoja muista ulottuvuuksista ja luonut kokonaan uusia ulottuvuuksia. Abyssal Knights järjestö pyrkii estämään olentojen leviämisen Gielinoriin, ja he tarvitsevat sinun apuasi.

Sijainti: Suolla etelään Lumbridgesta.

Kuva


Vaaditut taidot: Ei vaadittuja taitoja, mutta vähintään lvl 40 valitsemassasi combat tyylissä on suositeltu.

Vaaditut tavarat:
  • Combat varusteet
  • Ruokaa


Pelin aloitus: Mene sisään joko sinisestä tai punaisesta portaalista. Punaisesta portaalista voit suorittaa viikoittain haasteita.

Kuva

Aloitusikkunasta voit myös valita mistä maailmasta aloitat, sekä vaihtoehdot "Feed me" ja "Equip me". Näistä saat ruokaa ja varusteita, joita voit käyttää Shattered Worldsin sisällä. Saamasi ruoka ja varusteet riippuvat tasoistasi. Paras mahdollinen ruoka, Prifddinas chicken, parantaa 1 500 ja paras mahdollinen varustustaso on lvl 60. Yleensä omat varusteesi soveltuvat paremmin, kuin "Equip me":n antamat varusteet.
Pelin pelaaminen: Pelin kulku on varsin yksikertainen: tapa kaikki eteen tulevat olennot ja kerää animaa. Olennot vahvistuvat mitä pidemällä olet, joten alkutaipaleelle combat varusteiden ei välttämättä tarvitse olla parhaimmasta päästä. Olennot matkivat tunnettuja monstereita, kuten Araxxoria ja Ghoulia. Maailmoissa kohtaamasi olennot ovat aina heikkoja käyttämällesi tyylille, eivätkä ne omaa mitään erikoishyökkäyksiä, mitä niiden imitaation kohteet omaavat.

Viiden maailman välein saavut check pointille, jossa on pankki ja palkintoarkku. Pankkia voit käyttää vapaasti, mutta jos lunastat palkintosi arkusta, joudut aloittamaan alusta. Arkussa olevaa palkintoa voi kerryttää keräämällä animaa tappamalla monstereita eri maailmoissa.

Kuva

Edetessäsi maailmoja, voit joskus valita mutatorin. Nämä joko auttavat etenemistäsi tai vaikeuttavat tulevia taisteluita.

Mutatorit

Nimi Luokka Efekti
Kuva
Blood money
Positiivinen Monsterit pudottavat animaa, kun vahingoitat niitä.
Kuva
Catastrophe
Negatiivinen Evil Bob jahtaa sinua ja imee summoning, prayer pointeja ja sitten run energyä, siinä järjestyksessä.
Kuva
Charged
Positiivinen Maailmoihin ilmestyy sinisiä palloja, joita keräämällä aiheutat vahinkoa ympäröiviin vihollisiin. Vahingon suuruus kasvaa orbien lukumäärän mukaan.
Kuva
Combustion
Negatiivinen Osa vihollisista kutsuu liekkejä ympärilleen. Liekit vahingoittavat niissä seisottaessa.
Kuva
Electric
Positiivinen Hyökätessäsi vihollisen kimppuun, salama voi ilmestyä ja hyppiä vihollisten välillä tehden vahinkoa.
Kuva
Explosive
Positiivinen ja Negatiivinen Viholliset räjähtävät kuollessaan. Jos valitset tämän mutatorin, käytä joko rangedia tai magicia, sillä räjähdykset tekevät huomattavaa vahinkoa suurissa määrin ja niiden väistäminen meleellä on hankalaa.
Kuva
Feeling pumped
Positiivinen Hyökätessä on pieni mahdollisuus, että saat loputtoman adrenalinen 10 sekunnin ajaksi.
Kuva
Freezing
Negatiivinen Viholliset voivat kutsua jääpalloja, jotka jäädyttävät sinut jos kosket niihin.
Kuva
Honourable
Positiivinen ja Negatiivinen Teet enemmän vahinkoa lähellä oleviin vihollisiin, mutta otat enemmän vahinkoa kaukana olevista vihollisista.
Kuva
Hungry
Negatiivinen Ruoka parantaa puolet normaalista.
Kuva
Hydra
Negatiivinen Tappamasi viholliset voivat hajota pienemmiksi versioiksi itsestään. Huom! Nämä versiot eivät anna animaa!
Kuva
Laser Lodestones
Positiivinen ja Negatiivinen Kristallipareja spawnaa maailmoihin ja niitä koskettamalla luot suoran niiden väliin. Tämä suora vahingoittaa sekä sinua että vihollisia.
Kuva
Leeching
Negatiivinen Vihollisesi parantavat pienen määrän joka kerta kun ne aiheuttavat vahinkoa.
Kuva
Power Grows
Positiivinen Vihollisen kuollessa voit saada stat boostin
Kuva
Rockfall
Negatiivinen Viholliset voivat pudottaa kiviä taivaalta, jotka osuessaan aiheuttavat vahinkoa.
Kuva
Static
Negatiivinen Mitä kauemmin pysyt paikallasi, sitä enemmän otat vahinkoa.
Kuva
Unstable Rifts
Positiivinen ja Negatiivinen Riftejä spawnaa ympäri maailmaa ja voit käyttää niitä teleportaamiseen, mutta ei ole takeita mille riftille päädyt.
Kuva
Vampyric
Positiivinen Aiheuttaessasi vahinkoa parannat itseäsi.
Kuva
Volcanic
Negatiivinen Viholliset voivat aiheuttaa purkauksia ympärilleen, joiden osuessa otat vahinkoa.
Kuva
Zombie Apocalypse
Negatiivinen Vihollisen kuolessa zombie chicken voi spawnata. Hetken kuluttua ne räjähtävät ja aiheuttavat vahinkoa. Tämä on erittäin vaarallinen mutator jos ympärilläsi on useita monstereita, sillä zombie chickenien räjähdykset voivat tappaa sinut suurissa määrin.
Kuva
Zone of Restoration
Positiivinen Luo alueita, joissa seisomalla saat summoning, prayer ja life pointsit takaisin täyteen, siinä järjestyksessä. Huomaa, että jos sinulla on jokin prayer päällä, alue ei paranna sinua, koska se yrittää edelleen pitää prayer pisteitä yllä.
Kuva
Zone of Suffering
Negatiivinen Käänteinen vaikutus Zone of Restorationille.Erikoishaasteet

Joskus maailmoihin ilmestyy erilaisia erikoishaasteita, joista saa huomattavan määrän animaa.

Chest ja Fountain ovat saman tyyppisiä haasteista. Ensimmäisessä klikattuasi arkkua, arkun päälle ilmestyy ajastin ja hetken päästä paikalle spawnaa useita aggressiivisia vihollisia. Tapa niin monta vihollista kuin ehdit ennen kuin ajastin täyttyy. Jos ehdit tappamaan kaikki, paina arkusta uudelleen, jolloin saat palkintosi. Fountain on saman tyyppinen, mutta siinä on huomattavasti lyhyempi aikaväli ja tapettavanasi on kahdeksan ghostia.

Kuva Kuva


Maailmoissa voi kuljeskella nimettyjä Goebieita, joiden tappamisesta saa huomattavan määrän animaa, joten se kannattaa aina tehdä. Goebiet eivät ole haaste millään tasolla ja kuolevat yleensä muutamasta iskusta.

Shield-haaste on kaksiosainen: ensin sinun on kukistettava kilpi, jonka sisällä on kirja. Tämän jälkeen vie kirja kolmen lehterin luokse. Voit valita mille lehterille uhraat kirjasi:
  • Boosted Anima - saat 50 % enemmän animaa
  • Restoration - palaudut kokonaan
  • Instant Anima - saat jonkin määrän animaa heti

Kuva Kuva


Viikottaiset haasteet

Viikoittain punaisen portaalin haasteet vaihtuvat. Palkinnoksi haasteiden suorittamisesta saa suuren määrän animaa riippuen haasteen tasosta:

  • Bronze: 250 000
  • Silver: 1 000 000
  • Gold: 7 500 000


Hyödyt ja palkinnot:

Kun päätät, että olet kerännyt tarpeeksi animaa, voit kerätä sen seuraavalta check-pointilta palkintoarkusta. Huomaa, että tämä resetoi streakisi!

Kuva

Animalla voit ostaa seuraavia:

Kuva

Kuva

Lemmikit täytyy ostaa järjestyksessä.

Kuva

Kuva


Tehnyt: possu 67
Muokattu viimeksi: 17:31 28.08.2017