02.12.16 - Behind the Scenes | December 2016

Tänne kantautuvat nopeasti uutiset RuneScapen kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

02.12.16 - Behind the Scenes | December 2016

ViestiKirjoittaja possu 67 » 03.12.2016, 17:4902.12.16 - Behind the Scenes | December 2016

Olemme suunnittelleet monta jouluaiheista päivitystä tälle kuulle, mutta päätapahtuma on kaukana juhlallisuuksista. Kahden ja puoli vuotta sitten maa järisi ja Kuudes kausi alkoi... valmistaudu Sliske's Endgameen.

Sliske's Endgame

Tarina on ollut mukaansatempaava. Tapettuaan Guthixin ja lietsottuaan jumalia lupaamalla Stone of Jasin julman pelinsä voittajalle, Sliske on valmistautumassa viimeiseen näytökseen. Tässä eeppisessä finaalissa näet kun jumalat ja taistelujen voittajat kohtaavat, samalla kun heidän sijoituksiaan vertaillaan - Vorago, Armadyl, Saradomin, Seren... ja muutama yllätysvieras odottavat kuka on kisan voittaja.

Questilla on useita eri lopputulemia riippuen valinnoistasi, joten jotkin osat voit suorittaa uudelleen, jotta voit kokea koko tarinan. Lopuksi saamme tietää Slisken motiivit ja varsinaisen narusta vetäjän identiteetin.

Lopputulos on todellakin jotain, huikea päätös tämän vuoden suurimmalle tarinalle. Maailma ei tule olemaan entisensä.

Palkinnot ovat - no - muhkeita tämän magnitudin tarinalle. Luvassa on monia off-hand esineitä ja koruja, jotka auttavat skillauksessa, sekä XP-orientoitunut settibonus, joka aktivoituu niiden kaikkien ollessa päälläsi. Tämä quest huokuu myös tarinaa, mikä kiinnostanee lore-faneja - lue KAIKKI minkä voit. Aivan, luvassa on myös jumalluokkainen XP-palkinto.

Tämä todella on fantastinen tarina - alkaen Missing, Presumed Death -questista ja Empyrean Citadelin tapahtumista, olemme auttaneet ryöstyn toteutuksessa Dishonour among Thieves -questissa, tavanneet edesmenneitä liittolaisia Nomad's Elegy -questissa, yrittäneet vapauttaa Barrows Brotherit Kindred Spirits - questissa ja - juuri viime kuussa - vierailleet Freneskaessa estämässä uuden universumin luomisen Children of Mah -questissa.

Jokainen osa tästä uskomattomasta quest-sarjasta vaaditaan Sliske's Endgameen - se on mahtava matka, joka esittelee kaikkein suosituimpia questeja, ja toivomme että nautitte tästä merkityksellisestä lopetuksesta.

Christmas

Kun olet tasannut hengityksesi Slisken vuoristoradan jälkeen, miksipä et nauttisi joulun hengestä? Olemme järjestäneet kokonaisen kalenterillisen eventejä teille - voit nähdä ne Christmas tabista Community interfacessa. Luvassa on:

  • Erikoisteemainen 15-vuotisjuhla Christmas event, jossa voit ottaa osaa kaikkiin nostalgisiin menneisiin Christmas eventeihin... uudella käänteellä. Voit odottaa paljon jouluteemaisia skilling-aktiviteetteja sekä kosmeettisia palkintoja niistä.
  • Festive Aura palaa antaen 50 % bonus XP:tä 50k rajoituksella per päivä.
  • Joulukuussa alkavat kuusi WInter Weekend eventiä, jotka jatkuvat pitkälle tammikuuhun. Luvassa on ylimääräisiä palkintoja Arcissa, skillingiin, bossingissa ja slayerissa, clue scrolleista, minigameissa, Player-Owned Portsissa ja Dungeoneeringissa.
  • Adventtikalenterista voit saada palkintoja joka ikinen päivä. Luukut voi avata myös jälkikäteen, eli ei hätää vaikka jokin jäisikin välistä joulukauppojen takia. Pidä silmät auki päivittäisten ilmaisten lahjojen varalta, kuten elite skilling outfit osien ja spring cleanereiden varalta - ne tulevat myös Treasure Hunteriin!
  • Yhteisöllisiä eventejä, kuten jouluisia haasteita, talvisia arvontoja ja kilpailuja. Lisää informaatiota voit löytää sosiaalisesta mediasta.

Muista myös tämän vuoden Premier Club - se on täynnä uniikkeja palkintoja ja membership-tarjouksia.

Hyvää joulua kaikkien Jagexin työntekijöiden puolesta - mitä ikinä pelaatkaan, pitäkää hauskaa.

Wooters out!

Mod Mark
Design Director - RuneScape
possu 67
Jumala
Jumala
Avatar
Vanhempi kartoittaja
 
Viestit: 2206
Liittynyt: 16.07.2008, 11:42
Klaani: Runepoli

Paluu Uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa