F2p rahankeruuopas

Runepolin asukkaiden laatimia opastuksia erinäisiin puuhiin.
Alueen säännöt
viewtopic.php?f=18&t=68

F2p rahankeruuopas

ViestiKirjoittaja The Keppo » 30.04.2008, 22:13

Rahanteko
Huom! Hinnat muuttuvat jatkuvasti, joten tässä oppaassa esiintyvät hinnat saattavat olla paljonkin väärässä. Jos haluat tietää oikean hinnan, kannattaa tarkistaa se Grand exchangesta.
Eli tämän oppaan idea on kertoa miten voi tienata hyvin, kerään tänne kaikenlaisia kikkoja sun muita, jolla voit tienata rahaa. Haluessanne voitte kertoa miten itse teette rahaa. Opas on suunnattu f2p pelaajille, mutta myös p2p pelaajat saattavat hyötyä siitä. Suosittelen myymään tavarat Grand Exchangessa, jossa ne myyvät parhaiten.

Näin aluksi haluan sanoa, että älä ala-arvioi muutamaa kolikkoa. Ei kannata edes heittää maahan peinintäkään summaa, sillä voit muuttaa helposti pari kolikkoa tuhansiksi. En kuitenkaan suosittele rahan hamstraamista, eli sinun kannattaa käyttää rahat kehitykseen, tavaroihin jotka helpottavat pelaamista tai vaikkapa esineisiin, joita haluat käyttää. Ei ole mitään järkeä tienata rahaa ja olla käyttämättä sitä, suosittelen että teet rahaa jos tarvitset sitä, et hyödy rahasta joka on pelkästään pankin pohjalla. Pidä kuitenkin pankissa aina rahaa, sillä useasti rahankeruutavat vaativat rahaa, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Käytä rahasi myös järkevästi, älä osta heti sitä ensimmäistä miekkaa mikä tulee nenäsi eteen, ajattele että teetko sillä oikeasti mitään. Pankin pohjalla pyörivät esineet eivät ole hyödyllisiä, myy ne mielummin eteenpäin. Pidä myös pankki mahdollisimman tyhjänä, sillä se helpottaa sen käyttöä paljon.

Kerättävät esineet
Runescape on täynnä esineitä, joita kannattaa keräillä. Näitä esineitä voi olla todella helppo hankkia, mutta rikkaat pelaajat eivät yksinkertaisesti jaksa mennä etsimään näitä. Esimerkkinä ovat osa herblore-esineistä, toiset niistä ovat f2p pelaajille, joten voit rikastua niillä helposti. Kertokaa kuitenkin minulle, jos osa näistä esineistä ei mene hyvin kaupaksi.

Todella helpot
Näihin ei tarvitse yhtään skillejä. Osassa kuitenkin joudut tappamaan joitan helppoja vastustajia, jotka eivät voi iskeä sinuun vahinkoa.

Kanat

Tarvikkeet:
Ei mitään. Jos kuitenkin sinulla on ase, ota se sillä se nopeuttaa kanojen tappamista paljon, voit ottaa mukaan myös amuletin joka parantaa tehoasi. Älä ota panssaria, sillä se painaa ja hidastaa matkaasi pankille ja kanalalle, eivätkä kanat iske mitään joten panssarista ei ole kuin haittaa.

Kananmunat
Kananmunia tarvitaan moniin asioihin, kuten kakkujen leipomiseen. Kananmunia on helppo kerätä, ja niitä voi myydä hyvällä hinnalla. Saat yhdestä kananmunasta noin 70 gp. Tämä ei kuulosta kovinkaan hyvältä hinnalta, mutta näitä on todella helppo kerätä.
Keltainen: pankki.
Punainen: kanala.
Kartta tulossa!

Luut
Kuulostaa kuvottavalta, mutta monet pelaajat ostavat luita oikein urakalla. Jos et itse tahdo kouluttaa prayeria, kerää luut ja käy myymässä ne Grand Exchangessa! Luista saat noin. 90 gp kappaleelta, joten ne ovat todella kannattavia.

Paras tapa saada normaaleja luita on tappaa kanoja, jotka eivät iske mitään. Samalla saat sulkia, joista kerron myöhemmin. Usein kanaloissa missä kanat ovat, on myös munia joita voi kerätä, jolloin voit kerätä samaan aikaan luita, munia, kananlihaa sekä sulkia!

Luita voi myös kerätä Edgevillestä, sillä siellä on talo, joka on täynnä lvl-2 ihmisiä, joita voit tappaa hyvin. Nämä ovat kuitenkin hieman vaikeampia kuin kanat, ja ne saattavat iskeä sinuun damagea. Ne ovat myös suhteellisen suosittuja, joten tyhjää serveriä on välillä vaikea löytää.

Sulat
Sulkia saat myös kanoista. Jos et ole kiinnostunut kalastuksesta tai nuolien tekemisestä, suosittelen myymään ne. Saat sulasta noin. 4gp kappaleelta. Yhdestä kanasta saa 0-15 sulkaa.

Kananliha
Kananlihaa käytetään summoningin kehityksessä, joten myy ne, paitsi jos haluat kehittää cookingia.

Rahaa/kana
Jos keräät kananmunia, jotka ilmestyvät lähes joka toinen tappo paikalle, eli ne spawnaavat kohtalaisen nopeasti, tulee 45gp. Saat myös aina luut, joten se tuo 90gp. Sulkia saat keskimäärin 10 sulkaa/kana, joten se tuo vielä 40gp. Yhdestä kanasta voit siis saada 175gp per kana, se on jo aika hyvin. Kun lasket siihen siihen viel kananlihan, saat noin 250gp kanasta, eli neljästä kanasta 1 000gp!

Eye of newts

Tarvitset rahaa, 300gp on ihan hyvä alkuun. Älä ota mitään muuta kuin rahaa mukaan, muuten joudut lepäämään jatkuvasti.

Voit ostaa näitä silmiä Bettyn taikakaupasta. Niiden hinta on 3gp kappaleelta, mutta voit myydä ne Grand Exchangessa 70gp kappalehintaan! Tienaat siis noin 1 800gp repulliselta!
Näitä ei kuitenkaan kannata ostaa ihan hillittömiä määriä kerralla, sillä jos ne lopettavat myyntinsä niin olet pulassa.
Keltainen: pankki.
Sininen: Bettyn taikakauppa.
Kuva
Tuossa maatilan luona on myös laulaja, jonka luona voit levätä jos juoksuenergiasi loppuu.


Helpot
Näihin helppoihin rahankeruutapoihin saatat tarvita muutaman tehtävän tai levelin, etkä joudu tappamaan mitään kovinkaan vaarallista vastustajaa.

Rune essence
Jos haluat louhia essenceä, sinun on tehtävä rune mysteries, joka ei on erittäin helppo. Kun olet tehnyt sen, tarvitset vielä hakun (pickaxe), mutta mining tasoa et lainkaan. Tähänkään en suosittele ottamaan mitään mukaan mikä lisää painolastia, sillä et tarvitse tässä ollenkaan panssareita eikä sinun tarvitse taistella. Yhdestä rune essencestä saat jopa 35 kapplaleelta, eli repullisesta noin. 980gp, tonni repullisesta on paljon. Näitä essenceitä louhii todella nopeasti, joten se on myös mahtava rahanlähde.

Kuva
HUOM! Sinun kannattaa laittaa hakkusi käteen, sillä se säästää yhden tilan repustasi. Jos et voi käyttää tätä kädessäsi, suosittelen kehittämään attack-tasosi riittäväksi.

Lehmät
Lehmät ovat helppoja vastuksia, mutta suosittelen ottamaan kuitenkin jotain kevyttä varustusta sekä aseen, joka nopeuttaa tappamista. Muista, että lehmiltä saat pihvejä, joita voit paistaa ruoaksesi tai myydä niitä, joten ruoka ei ole välttämätöntä. Ei ole kuitenkaan haitaksi jos pankissasi on ruokaa, siltä varalta että menetät hp etkä ehdi odottaa niiden latautumista.

Lehmiltä saa rahan lisäksi erittäin paljon xp:tä. Kerää lehmiltä lihat sekä cowhidet, Saat yhdestä cowhidestä noin. 110gp. Muista, että luitakin kannattaa myydä jos et aijo kouluttaa prayeria, niinkuin sanoin aikaisemmin, n. 90gp kappalehintaan. Voit siis saada 200gp/lehmä.

Punainen: Lehmät.
Keltainen: Pankki.
Kuva tulossa!

Lehmiä on myös täällä:
Kuva


Minotaurit
Suosittelen että sinulla on tasoistasi ruokaa sekä panssarit ja ase, vaikka nämä eivät ole todellakaan mitään vaikeita vastustajia. Potionit ovat myös avuksi, se saattaa nopeuttaa tahtiasi mutta ne eivät ole välttämättömiä. Jos et ole varma pärjäätkö, niin ole mielummin menemättä. Lähellä on myös loistava kalapaikka, jos omaat ainakin 20 kalastuksen voit kalastella täällä kaloja sekä paistaa ne barbaarien päärakennuksessa tai vaihtoehtoisesti Edgevillessä, eräässä talossa on nimittäin liesi. Tarvitsen fly fishing rodin sekä sulkia.

Minotaurit ovat Stronghold Of Securityssä eläviä lvl 14+ monstereita, joilta saa todella mainiota xp. Näistä kuitenkin saa muutakin kuin xp, nimittäin iron nuolia. Yhdeltä voi saada muistaakseni 14, ja se on aika yleinen droppi. Yhdestä iron nuolesta saat 12gp, joten minotaurilta voit saada 168gp. Ota myös huomioon se bonus, että näiltä saa muutakin roinaa, ja iron arrowit voivat mennä päällekkäin. Mahtavaa, eikö? Lisäksi pure essenceä, tin- sekä copper oreja saa kyseisiltä örvelöiltä noted, joten nekin menevät päällekkäin. Voit kouluttaa näillä smithing ja runecafting tai myydä. Näiden yksi droppi on sitten myös paistettu pihvi, joten jos ruoka loppuu voi saada mahdollisuuden olla siellä vielä hetken. Hyvää xp ja rahaa. Näiltä saa myös jalokiviä, joista voit tehdä craftingin avulla esineitä tai myydä sellaisenaan.

Keltainen: pankki.
Punainen: SoS.
Vihreä: Kalapaikka.

Kuva

Hill Giantit
Sinun tulisi olla vähintään lvl 30, paitsi jos käytät taikoja tai olet jousiampuja. Näille kannattaa ottaa ruokaa, mutta älä ota liikaa, sillä silloin sinun täytyy heittää ruokaa pois tavaroiden ja luiden tieltä. Tarvitset Brass keyn jos tahdot käyttää oikoreittiä, muuten sinun täytyy kulkea Edgevillen hautojen kautta, siihen en jaksa tehdä karttaa. Ilman panssareita et luultavasti pärjää täällä.

Jättiläiset. Ne saattavat kuulostaa hieman pelottavilta, mutta ovat vain lvl 28. Niiden 100% drop on big bones, joista saat noin. 400gp kappaleelta. Näiltä saa myös paljon, paljon muuta, mm. Steel tavaraa, runeja, Limpwurt juuria (n. 550gp kappale), jalokiviä ja muuta ei-niin arvokasta. Voit myydä steel tavarat kauppaan, high-alchata ne (tarvitset lvl-55 magic) tai yrittää myydä niitä Grand Exchangessa.
Kuva

Zamorak viinit
Tarvitset vähintään 33, mieliuiten 37 magic. Suosittelen näin alkuun 100 law runea, ja ainakin 5x falador teleporttiriimut, siltä varalta että tulee jokin virheteleportti tms. Air staff on myös kätevä, silloin säästät paljon rahaa.

Zamorak- jumalan viinit ovat hyvä rahanlähde. Sinun täytyy napata niitä telegrap item- taijan avulla, tai vaihtoehtoisesti tappaa kaikki zamorakin munkin temppelissä, jota en suosittele, sillä munkkeja on aika paljon. Yhdestä zamorakin viinistä saat n. 830gp, ja taika maksaa 1 law rune (n. 330gp) ja ilman air staffia 1 air rune. Mieluiten ota myös mukaan teleportti Faladoriin, sillä silloin pääset nopeasti pankkiin ja takaisin viineille. Voit kuitenkin kävellä, mutta se on paljon hitaampaa. Strategia on, että menet viinin luokse, telegrappaat sitä jatkuvasti kunnes sinulla on repullinen Zamorak viiniä, jonka jälkeen teleporttaat Faladoriin ja menet takaisin viinien luokse ja aloitat alusta.

Kuva

SoS ja SoPS
Nämä kaksi paikkaa ovat helppoa rahaa, kummastakin saat 10k. Jos jaksat mennä pidemmälle kyseisiin paikkoihin saat myös hienot kengät (SoS) sekä hanskat (SoPS). Suosittelen, että otat tänne mukaan ruokaa, ja kevyet panssarit. Lopussa on muutamia agressiivisia hirviöitä, joten niitä kannattaa vältellä jos et ole korkeatasoinen.
Oppaat:
SoPS
SoS

Oak logs
Tarvitset tähän rahankeruutapaan 15 woodcutting sekä kirveen. Mitä parempi taso sekä kirves, sitä paremmin tienaat. En suosittele käyttämään mitään panssaria kun kaadat näitä puita, sillä se hidastaa tahtiasi. Jos mahdollista, laita kirves käteesi.

Oak logit ovat todella nopeita kaataa eivätkä ne edes ole kovinkaan suosittuja. Jäsenet käyttävät näitä halkoja lautoihin, joita käyttävät talonsa rakennuksessa. Saat yhdestä halosta noin. 20gp, ja niitä kaataa todella nopeasti. Saat siis repullisesta näitä tukkeja 560gp, sekä woodcutting xp.

Oakkeja voit kaataa monesta paikkaa, siksi en laita karttaa. Voin kuitenkin kertoa, että suosikkipaikkani on Draynor village.

Red spider eggs
Joudut menemään viemäriin, joka on täynnä zombeja, kummituksia ja muita vihollisia. Sinun olisi hyvä olla lvl 30. panssaritkin kannattaa ottaa, jos otat kevyet voit juosta hämähäkkien luokse ja taikaisin. Punaiset hämähäkit, jotka vartioivat munia, ovat lvl 32. Ne ovat agressiivisia jos olet matalatasoinen. Ne hyökkäävät jos varastat niiden munia, vaikka olisit miten korkeatasoinen. Muista kuitenkin, että olet viemärissä munien takia, joten varaudu niiden hyökkäykseen. Muista ottaa myös ruokaa mukaan, äläkä täytä reppuasi ihan täyteen munilla, sillä tarvitset ruokaa myös paluumatkalle!

Hämähäkin munia käytetään summoningissa sekä herbloressa.

Kuva

Vaikeat
Näihin saatat tarvia korkeita tasoja ja joudut kohtaamaan vaikeita vihollisia.

Lobsterit
Lobsterit eli hummerit ovat helppo tapa tienata, saat noin 350gp kappale yhdestä hummerista, kaikenlisäksi niitä saa kalastettua nopeasti. Tarvitset vähintään 40 fishing, mutta suosittelen kehittämään 45 tai 50, sillä silloin saat hummereita paljon nopeammin. Hummereita voit kalastaa Karamjalla, jossa ei ole pankkia. Tämä hidastaa kalastusta aika paljon, mutta tällä stradegialla pääset paljon nopeammin.

Tarvitset Explorer's ring 3:n, jonka saa Lumbridge & Draynor achievement diaryistä. Sinun tulee tehdä jokainen että
saat kyseisen sormuksen. Stradegiana on, että sinä otat 30gp rahaa, explorer's ring 3:n ja lobster potin, jonka jälkeen teleporttaat sormuksella Draynorin ja Faladorin välissä olevalle kaalimaalle. Nyt sinun tulee juosta Port Sarimiin, josta matkustat laivalla Karamjalle (maksaa 30gp). Kalasta reppusi täyteen hummereita (saat yhden hummerin enemmän, sillä raha ei vie repustasi tilaa). Kun olet valmis, teleporttaa Karamjalta Draynorin kaalimaalle ja juokse pankkiin. Nyt otat uudet 30gp ja aloita reissu alusta.

[kuva on tulossa]

---------------------------------------------------------------
Kiitokset:
The Kepolle oppaasta.
Titanille, kun muistutit essencestä.
Jykelle, kun muistutti Zamorak viinistä.
Miguelille, SoPS ja SoS.
JaGexille pelistä.
Muille oppaille, joita linkitän tähän.

Jos opas ei antanut tarpeeksi tietoa, lue tämän aiheen muut postit! Niissä on paljon hyödyllistä tietoa.
Viimeksi muokannut The Keppo päivämäärä 03.02.2010, 22:19, muokattu yhteensä 44 kertaa
The Keppo
Torppari
Torppari
 
Viestit: 146
Liittynyt: 29.04.2008, 20:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Rasse » 30.04.2008, 22:28

No silloin kun vielä itse pelasin RS2:sta niin rahat hankinslayerillä, dusteilla, kq tai erilaisilla dragoneilla.
Suosittelen hieman köyhemmille, mutta sellaisille lvl 80 oleville green dragoneita. Myyt luut ja nahat -> hyvin kauppaa tulee. Itse aikoineen keräsinvain luita invat täyteen. ;)
Rasse
Karjapaimen
Karjapaimen
Avatar
 
Viestit: 80
Liittynyt: 30.04.2008, 14:44
Paikkakunta: Padasjoki

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Haklu » 30.04.2008, 23:36

Rasse kirjoitti:No silloin kun vielä itse pelasin RS2:sta niin rahat hankinslayerillä, dusteilla, kq tai erilaisilla dragoneilla.
Suosittelen hieman köyhemmille, mutta sellaisille lvl 80 oleville green dragoneita. Myyt luut ja nahat -> hyvin kauppaa tulee. Itse aikoineen keräsinvain luita invat täyteen. ;)
Tämä guide onkin tarkoitettu luultavimmin pelin vasta aloittaneille. Ja kyllähän nuo silloin ihan nopeaa rahantekoa ovat.
Haklu
Aseenkantaja
Aseenkantaja
Avatar
 
Viestit: 495
Liittynyt: 29.04.2008, 19:50
IRC-nick: Haklu

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja The Keppo » 01.05.2008, 10:36

Lisäsin kuvat, eilen ei ollut aikaa. Titani, laitan tällä hetkellä näitä mihin ei tarvitse mitään tavoitteita, mutta voin kyllä aloittaa laittamaan noita vähän skillejä vaativia juttuja.

NaXu2 kirjoitti:Ihan kiva kieli sulla tossa kirjottamisessa ainakin on. Jatketaan. ->

E: Kuvat kannattaa mieluummin .PNG.

Kuvan ovat PNG., mutta runesapen sivulta lataamassani kartassa kuvat ovat jpeg, eli olen tallentanut ne PNG., mutta JaGex on sitä ennen tallentanut ne JPG.

aaportti kirjoitti:lisää että meberit voivat tappaa maneja sillä niiltä saa todella hyvin herbbejä

Tämä opas on näin alkuun suunnattu f2p pelaajille. Katsotaan jos myöhemmin editoin tähän p2p juttuja.
Viimeksi muokannut The Keppo päivämäärä 01.05.2008, 19:48, muokattu yhteensä 4 kertaa
The Keppo
Torppari
Torppari
 
Viestit: 146
Liittynyt: 29.04.2008, 20:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Titani » 01.05.2008, 10:44

low lv pelaajat tienaavat todella hyvin essuilla, itsekkin ostin aikoinaan ensimmäisen rune scimin essu rahoilla 8-)
Titani
Riistanvartija
Riistanvartija
Avatar
 
Viestit: 856
Liittynyt: 29.04.2008, 21:20

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Napero Muxu2 » 01.05.2008, 11:37

Ihan kiva kieli sulla tossa kirjottamisessa ainakin on. Jatketaan. ->

E: Kuvat kannattaa mieluummin .PNG.
Napero Muxu2
Riistanvartija
Riistanvartija
 
Viestit: 873
Liittynyt: 30.04.2008, 06:15

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Slayeri » 01.05.2008, 11:45

Näyttää aika hyvältä quidelta, vaikka se on kesken.
Quide näyttää enemmäkseen tarkoitettu freelle, mutta membutkin voivat käyttää tätä myös apuna. Kuvat voisi tosiaankin laittaa (png) muotoon ja väliviivoja voisit käyttää vähän enemmän tässä quidessa, että tulisi selkeä. Muuten aika hyödyllinen quide.
Annan tästä 8½
Slayeri
I see Yo man
I see Yo man
Avatar
 
Viestit: 603
Liittynyt: 29.04.2008, 19:06
Klaani: Runepoli Karnevalistit

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Jykke » 01.05.2008, 13:50

Voisit myös lisätä tuohon, että jos on mage 33(tai meluiten 37) ja noin 40k rahaa niin voi mennä crabbailemaan zammy winejä. ;) Todella hyvää rahaa ja mage expaa. ;)
Jykke
Rotanpyytäjä
Rotanpyytäjä
 
Viestit: 23
Liittynyt: 30.04.2008, 13:21

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja aaportti » 01.05.2008, 19:44

lisää että meberit voivat tappaa maneja sillä niiltä saa todella hyvin herbbejä
aaportti
Mäkitupalainen
Mäkitupalainen
Avatar
 
Viestit: 98
Liittynyt: 30.04.2008, 12:54
Paikkakunta: Rätinreuna (kankaanpää)
RS -hahmo: aaportti
IRC-nick: ei ole eikä tule
Klaani: Runepoli Karnevalistit

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Ganarialintu » 01.05.2008, 21:15

Siis yleisönsä huomioon ottaen mukavan leppoisasti kirjoiteltu, ja ihan hyviä neuvoja (siis ei omakohtaista kokemusta).
Olisiko redspider egejen hommaaminen hyvää rahaa f2p:lle? En osaa sanoa varmaksi.
Ganarialintu
Maanviljelijä
Maanviljelijä
Avatar
 
Viestit: 622
Liittynyt: 30.04.2008, 13:39

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Toshiharu » 01.05.2008, 22:11

Stra_T_egia on, että mene_T_ viinin luokse. Hyvä guide aloittelijoille odotan että pääsen näkemään tämän täydessä loistossaan ;)
Toshiharu
Sikopaimen
Sikopaimen
Avatar
 
Viestit: 41
Liittynyt: 01.05.2008, 00:29
IRC-nick: Tsombi/Kano

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Danskuu » 01.05.2008, 22:54

Ihan hyvä guide, kannattaa mainita että tekee SoS:in juoksemalla silloin kun hp on n. 20, siitäkin saa 10k.
Ei rahanhankinta näin helppoa ollut silloin kun minä alotin kun ei ollut GE:tä, ja bonet olivat arvottomia, cowhidet olivat ainoa keino silloin ja niistäkin sai 10g ea.
Danskuu
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 2956
Liittynyt: 29.04.2008, 20:20
Paikkakunta: Turku
RS -hahmo: Danskuu
IRC-nick: Jax`
Klaani: Generation Finland

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Goodfit3r » 01.05.2008, 23:06

Rasse kirjoitti:....sellaisille lvl 80 oleville green dragoneita. Myyt luut ja nahat -> hyvin kauppaa tulee. Itse aikoineen keräsinvain luita invat täyteen. ;)


Tämä nopeutuu erittäin paljon jos käytät dwarf cannonia mutta ei kannata käyttää jos ei halua kuulla pientä haukuntaa sillä useat pelaajat halveksivat cannonin käyttäjiä koska he "varastavat" dragonit.
Goodfit3r
Mäkitupalainen
Mäkitupalainen
 
Viestit: 96
Liittynyt: 29.04.2008, 20:05
RS -hahmo: Futis peli2

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Cladinator » 02.05.2008, 07:49

Tämä on hyvä opas vaikka tämä onkin kesken.
Todella hyödyllinen :P
Cladinator
Mylläri
Mylläri
Avatar
 
Viestit: 810
Liittynyt: 30.04.2008, 14:26
Paikkakunta: Hamina
RS -hahmo: Cladinator

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja z3zim4 » 02.05.2008, 10:32

Ganarialintu kirjoitti:Olisiko redspider egejen hommaaminen hyvää rahaa f2p:lle? En osaa sanoa varmaksi.
Oli ennen GE:tä. Hinta oli n. 800ea ennen GE:tä ja nykyään jtn. 250ea :cry:
z3zim4
Sikopaimen
Sikopaimen
Avatar
 
Viestit: 54
Liittynyt: 30.04.2008, 13:56

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Jill » 02.05.2008, 10:41

Edgevillen pankin pohjoispuolella olevassa talossa on hyvä hakata maneja, tosin se saatta olla aika täyttä :| .

Hyvä guide ja kuviakin on sopinvan verran ettei pelkkää tekstiksi jää tämä.
Jill
Tiilenpolttaja
Tiilenpolttaja
Avatar
 
Viestit: 267
Liittynyt: 29.04.2008, 19:24

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja joku99 » 02.05.2008, 14:13

Hyvä guide varmasti aloittelijoille , mutta lisääpäs tuonne minotaur kohtaan , että siellä barbarian villagessa kypärä kaupassa on myös nuotio 8-)
joku99
Mäkitupalainen
Mäkitupalainen
 
Viestit: 94
Liittynyt: 01.05.2008, 15:19
RS -hahmo: Only

Re: Aloittelijan rahanhankinta opas [todella kesken!]

ViestiKirjoittaja Oon_Macro » 02.05.2008, 17:32

Miten hankkia 3 lvl skillerille alkuun 40k?
Oon_Macro
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 206
Liittynyt: 01.05.2008, 08:36
Paikkakunta: Kuivaniemi
IRC-nick: Crimmy@#runepoli

Re: Aloittelijan rahanhankintaopas [kesken!]

ViestiKirjoittaja The Keppo » 04.05.2008, 13:18

Bumppaan ylös, en viikonlopun aikana päässyt koneelle kun olin mökillä.
The Keppo
Torppari
Torppari
 
Viestit: 146
Liittynyt: 29.04.2008, 20:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: Aloittelijan rahanhankintaopas [kesken!]

ViestiKirjoittaja pk own u » 04.05.2008, 17:46

joo zammy viinien hankinta on hyvä tapa 100 lawii maksaa vaa noin 30k ja 100 zammy viinist saa 83k rikastuu vähä :biggrin::
pk own u
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 3
Liittynyt: 04.05.2008, 16:49
RS -hahmo: joel k188

Re: Aloittelijan rahanhankintaopas [kesken!]

ViestiKirjoittaja Mikko` » 04.05.2008, 18:14

Voisit myös lisätä tuonne, että saa 20k, kun läpäisee Stronghold of Securityn ja Stronghold of Player Safetyn. Itse hankin ensimmäiset rahani purellani noin. Guide on ihan hyvä aloittelijoille.
Mikko`
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 271
Liittynyt: 29.04.2008, 19:19

Re: Aloittelijan rahanhankintaopas [kesken!]

ViestiKirjoittaja Rokkari » 05.05.2008, 07:33

Iha ok guide. Ite kyl low levusena hakkasin willoweita iha hulluna, ja niillä tuliki sit tienattuu ekat rune fullit, tosin nykysihä willowit on tosi halpoja eli ei enää niin hyvää rahaa. Antasin tästä 8:n jo vaik tää onki kesken. Gj m8 :)
Rokkari
Riistanvartija
Riistanvartija
Avatar
 
Viestit: 927
Liittynyt: 02.05.2008, 14:51
Paikkakunta: Lappeenranta
RS -hahmo: Rokkari
IRC-nick: Rokkari
Klaani: Future of Old Style

Re: Aloittelijan rahanhankintaopas [kesken!]

ViestiKirjoittaja The Keppo » 05.05.2008, 09:19

Lisäilin tuossa noita juttuja, kertokaas jos tiedätte jonkun hyvän rs kartan, sillä tuo ei toimi mihin pääsee pelin kautta.
The Keppo
Torppari
Torppari
 
Viestit: 146
Liittynyt: 29.04.2008, 20:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: Aloittelijan rahanhankintaopas [kesken!]

ViestiKirjoittaja Napero Muxu2 » 05.05.2008, 16:10

Pistäs btw linkki Polin omaan SoS-oppaaseen. Se tosin ei sisällä karttoja.
Napero Muxu2
Riistanvartija
Riistanvartija
 
Viestit: 873
Liittynyt: 30.04.2008, 06:15

Re: Aloittelijan rahanhankintaopas [kesken!]

ViestiKirjoittaja lordisanttu » 08.05.2008, 16:43

tonne vois pistää että vildussa (en muista missä päin) on paljon luita maassa niitä voi kerätä ja viedä vaikka bh pankiin niitä on normaaleja ja big bonesseja games negle nopeutaa kivasti
lordisanttu
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 6
Liittynyt: 03.05.2008, 11:00
RS -hahmo: apapapa5

Seuraava

Paluu Asukkaiden neuvot ja oppaat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa