Community: Introducing Old School RuneScape Leagues

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

Community: Introducing Old School RuneScape Leagues

ViestiKirjoittaja Low Mike » 19.09.2019, 20:49

Introducing: Old School RuneScape Leagues

Kuva

Mitä jos pystyisit olemaan eka joka saa Fire Capen? Tai hoitelemaan Barrows Brotherit? Tai maxaamaan pelihahmosi?

Leagues on aivan uusi pelimoodi jossa mahdollisuutesi on aloittaa tyhjästä kilpaillaksesi OSRS saavutuksista - mutta siinä on twisti. Jokaisessa ajallisesti rajoitetussa Leaguessa on omat sääntönsä, joiden tehtävä on haastaa taitosi, määrätietoisuutesi ja OSRS tietämyksesi. Nosta tasojasi niin nopeasti kuin pystyt, suorita taski ja tienaa pisteitä kustomoidaksesi pelikokemustasi. Sinun tulisi hyödyntää kaikki taitosi, tietosi ja määrätietoisuutesi, rakentaaksesi käyvän strategian - ennen kuin haastajasi sieppaa voiton sinulta.

Oletko valmis isoimpaan Old School haasteeseen?

Taski järjestelmä

Riisuttuna tavaroistasi ja tasoistasi, tulet suorittamaan satoja uusia haasteita tavoilla joiden et edes uskonut olevan mahdollista. Vie taskeja loppuun kerätäksesi pisteitä ansaitaksesi relic:ejä. Suunnittele jokainen liikkeesi. Mitä enemmän taskeja suoritat, sitä enemmän saat pisteitä ja sen nopeammin olet taas vallassa.

Kuva
Yllä oleva kuva on malli Taski Järjestelmän käyttöliittymästä. Taskit ja pistejako saattavat muuttua.

Relic järjestelmä

Tiessä voittoon on käänteitä ja mutkia enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ihan alusta lähtien tulet muokkaamaan matkaasi ja asettamaan itsesi erilleen muista kilpailijoista suorittaaksesi niin monta taskia kuin mahdollista ja ansaitaksesi relicejä, joista kukin parempi kuin edellinen. Valitse erillaisista buusteista, kuten saa resurssit tuplana tai pankita resurssit automaattisesti, nämä säilyvät koko loppu aikasi Leaguessa. Mutta ole varovainen - kun relic on valittu, ei ole tietä takaisin. Valitse viisaasti, mieti nopsaa ja luota täysin; vastineeksi löydät sen lopputuloksen jonka ansaitset.

Palkinnot

Urholliset ponnnistukset pitäisi palkita muullakin kuin nimellä HiScore sivulla. Tarjoamme ennen näkemättömiä palkintoja sekä Leagueen että pääpeliin.

Leaguesta Leagueen palkinnot säilyvät vain tulevaisuuden league maissa. Ne unlockataan automaattisesti riippuen siitä minkä tason palkinnon saavutat.

Kosmeettiset palkinnot voi tuoda myös pääpeliin ja niitä voi ostaa in-game shopista Leaguessa tienatuilla pisteillä.

Tulemme esittämään nämä palkinnot tulevaisuuden äänestys blogissa.

Palaute

League sai alkunsa Mod Kierenin konseptista Q&A:ssa muutama kuukausi sitten. Olet ehkä kuullut siitä "Seasonal Old Schoolina". League syntyi kaikesta mitä olemme oppineet aikaisemmin: Olemme oppineet hyvistä asioista, olemme oppineet huonoista asioista ja olemme katsoneet Swampletic:sia!

Ja nyt olemme viimein valmiita, sinunkin on aika olla!

Palautteesi tulee muokkkaamaan OSRS Leaguesia. Suunnittele taskeja, luo palkintoja, tai kilpaile - voit olla osana jotain suurempaa. Lykkyä tykö ja pysy taajuudella ensi viikon Q&A:ta varten jossa keskustelemme aiheesta syvemmin.

Keskustele tästä foorumilla.

Mods Acorn, Archie, Ash, Bruno, Curse, Ed, Flippy, Gambit, Gee, Ghost, Husky, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Maz, Nasty, Roq, Ry, Sween, Tide, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 495
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Re: Community: Introducing Old School RuneScape Leagues

ViestiKirjoittaja Low Mike » 19.09.2019, 20:53

Olipa kiva tehä pieni suomennos pitkästä aikaa kun ei tarvinnu kääntää jokasta sanaa. Ymmärsin 95% sanoista suoraan. Ihan yllätyin et onko musta tullut näin hyvä englannissa. Silloin ku alotin tekee suomennoksia niin melkeen joka kolmas sana piti kääntää google kääntäjällä. Nyt ehkä joka kahdeskymmenes.
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 495
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli


Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa