5.9.2018 Old School Mobile: Release Date Announcement

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

5.9.2018 Old School Mobile: Release Date Announcement

ViestiKirjoittaja Low Mike » 05.10.2018, 17:48

Old School Mobile: Release Date Announcement

Tuskin pysymme nahoissamme saadessamme ilmoittaa, että Old School RuneScape mobile julkaistaan sekä iOSille että Androidille 30. lokakuuta!

Niille jotka eivät tiedä (oletteko asuneet risukasassa?), Old School Runescapen mobiili versio tarjoaa uuden tavan pelata runea, tarkoittaen että kun olet reissussa, voit jatkaa peliäsi siitä mihin jäit tietokoneella.

Julkaisun on tehnyt mahdolliseksi, ei pelkästään Jagexin kehitystiimin väsymätön työtahti, vaan myös suunnattoman hyvin sujuneneet beta testaukset, joita olemme järjestäneet. Haluamme täten välittää kiitoksemme kaikille jotka osallistuivan alustaviin suljettuihin beta testauksiin, Androidin Members Betaan, Kanadan sekä pohjoismaiden pehmeään julkaisuun sekä viimeisimpään suljettuun iOS beta testiin.

Tie joka on johtanut tähän pisteeseen on ollut vaikea, ja tiedämme että odotus on ollut todella pitkä siitä kun ilmoitimme mobilesta ensi kerran RuneFestissä 2017. Mutta koko se aika, minkä se on ottanut, on varmistanut että Old School mobiililla pelaaminen tuntuu jokaista osa-aluetta myöten yhtä hyvältä kuin PC:llä pelatessa, ja olemme varmoja että olet ilahtunut siitä tosiasiasta, että lempi pelisi taika on viimein koettavissa lempi laitteellasi.

Pelaa heti kun se on julkaistu, ennakkotilaa App Storesta ja ennakko-rekisteröi Google Playssa nyt! (Jos klikkaat tänne pöytäkoneeltasi, sinut ohjataan verkkosivun Mobiili sivulle).

Voidaksemme siirtää Old School Runescapen ennakkotilaus ja ennakkorekisteröinti tilaan, meidän on poistettava beta versio Google Play kaupasta. Tämän johdosta et pääse käyttämään sovellusta, mikäli et hyödyntänyt Members beta tilaisuutta, ennen lokakuun 30. päivää. Tapauksissa joissa joko osallistuit Members betaan, iOSin suljettuun betaan tai asut paikassa jossa pehmeä julkaisu on voimassa (Kanada, Tanska, Suomi, Islanti, Norja ja Ruotsi), niin voit jatkaa pelaamista julkaisupäivään asti.

Jatkamme tietojen päivittämistä koskien mobiilin kehittämistä lähempänä julkaisupäivää.

Huomaa: iOS käyttäjien laitteiden on pyöritettävä versiota 10 tai myöhempää, kun taas Android käyttäjien laitteilta vaaditaan Lollipop (Android 5.0) ja myöhempää versiota.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Bruno, Curse, Ed, Gambit, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Mat K, Maz, Munro, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team

Mods Atlas, Boko, Dark, Giara, Keyser, Jenesis, Kurotou, Meercat, Puppi, Samy, Titus, Veda, & Vegard
The Old School Mobile Team

Mods Noldor, Flaym & Atrox
The Tech QA Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 500
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa