5.3.2018 Tyytyväisyystutkimus: Lyhyt Selitys

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

5.3.2018 Tyytyväisyystutkimus: Lyhyt Selitys

ViestiKirjoittaja Low Mike » 12.03.2018, 19:01

5.3.2018 Tyytyväisyystutkimus: Lyhyt Selitys

Monilla teistä on herännyt lukuisia kysymyksiä ilmoittamastamme Tyytyväisyystutkimuksesta torstain (1.3.2018) päivityksessä. Tämän lyhyen viestin tarkoitus on vastata noihin kysymyksiin.

Kuva

Kuva

Korvaako tämä nykyiset tavat valvoa pelaajien tyytyväisyyttä ja palautetta?

Ei korvaa! Se on vain yksi tapa lisää. Tuhannet teistä antavat jo palautetta ja osallistuvat keskusteluun, emmekä aijo luopua siitä keinosta. Tämä on tilaisuutemme arvioida niiden pelaajien tuntemuksia, jotka eivät hyödynnä muita käytössä olevia tapoja. Jatkamme foorumin käyttöä, Redditiä (/r/2007scape ja /r/oldschoolrs), Twitteriä, Twitchiä, Discord puheluita yhteisön eri osa-alueilla ja te jopa tiedätte määrämme pelissä!

Miksi siinä on vain ylä- ja alapeukku eikä muuta tietoa?

Keräämme paljon tietoa pelausistunnoiltanne. Näemme minkä asian kanssa olette vuorovaikutuksessa. Käytämme tätä tietoa apuna tulkitessamme ylä- ja alapeukku dataa, sillä näemme mihin sisältöön sitoudut ja kuinka pitkäksi aikaa. Kuten yllä mainitsimme, olemme avoimempia ja kommunikointi kykyisempiä kuin koskaan.

Miksi en voi lisätä tekstiä keskustellakseni istunnosta?

Haluamme sen olevan mahdollisimman helppotajuinen, kuten me asian näemme, yksinkertainen ylä- ja alapeukku ajaa juuri sen. Ensimmäisessä kysymyksessä sanoimme, että jatkamme yhteydenpitoa muilla menetelmillä, joten jos on jotain, minkä syvästi kaipaat tulla kuulluksi, aina löytyy korvat auki oleva JMod.

Mihin käytätte sitä?

Tällä hetkellä sen päätehtävä on nähdä kuinka tyytyväinen olet. Se on hyvin yksinkertainen tapa koota kaikkien tasojen mielipiteitä kaikilta jotka ovat halukkaita antamaan oman vastauksensa. Jotkut teistä on ehdottanut että liittäisimme tämän työkalun pelin tiettyihin osiin, ja se on täysin mahdollista, että sitoisimme sen johonkin tiettyyn sisältöön tai vaikka yksittäisiin päivityksiin.

Aijotteko jakaa keräämänne tiedot kanssamme?

Ainakin toivomme niin! Tapaa jolla sen jakaisimme, ei ole vielä päätetty. On mahdollista että vihjaamme siitä Q&A:ssamme tai sitten se pelaa osaansa jossain uutiskirjeessämme päivityksen yhteydessä. On monia tapoja mitä voimme tehdä sen kanssa mutta mitään ei ole vielä kiveen kirjoitettu.

Kuva

Olemme aina halukkaita kuulemaan palautettanne, oli se sitten tämän työkalun avulla annettua tai havaintojasi itse työkaluun liittyen. Osallistu keskusteluun foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lottie, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 393
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa