25.1.2018. Barbarian Assault Ranged Rework

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

25.1.2018. Barbarian Assault Ranged Rework

ViestiKirjoittaja Low Mike » 01.02.2018, 23:34

Barbarian Assault Ranged Rework

Tällä viikolla julkaisemme pitkään odotetun Barbarian Assault Ranged hyökkäysroolin päivityksen, sekä viimeisimmän äänestyksen muutoksia: Vorkathin uniikit, Dragon esineet ja muuta.


Kuva

Adamant ja Rune Dragonit

Ennen kuin katsomme päivityksen muita muutoksia, haluamme puhua muutaman sanan Adamant ja Rune dragoneiden tasapainottamisesta.

Kun ilmoitimme ensi kerran Dragon Slayer II questin tarjoavan Adamant ja Rune dragonit, ehdotimme että molemmilta saisi yhden luun varmana palkintona. Tässä uutisessa korostimme kuinka tajusimme asian edistyessä että se olisi aivan liian palkitsevaa ja että luiden tiputussuhdetta laskettaisiin.

Olemme seuranneet keräämäämme dataa tarkoin ja mielestämme tämä päätös ei ollut riittävä toimenpide. Poistamme Superior dragon bonet kokonaan sekä Adamant että Rune dragoneilta tämän päivityksen yhteydessä.

Kuva

Volcanic Mine

Viimeinen tasapainoitusmuutos jonka teemme tällä viikolla koskee Volcanic Minea.

Lohkareen louhimisen viimeisissä vaiheissa lohkare ottaa enemmän vahinkoa mikäli vähemmän ihmisiä osallistuu sen louhimiseen. Tarkoituksemme on edistää yhteistyötä siten että kaikki antavat saman panoksen eikä anna vain yhden tehdä työtä loppuun.

Kuva

Barbarian Assault

Aloitimme Barbarian Assaultin tarvittavista muutoksista keskustelemisen Lokakuussa 2017 osana tätä uutiskirjettä.

Meidän piti ratkaista ongelma jossa Blowpipea väärinkäytettiin yksinkertaisesti vaihtamalla ammusten paikalle vaaditun tyyppiset nuolet. Tämä ei missään vaihessa ollut minipelin idean mukainen mekaniikka ja täten vaati tulla korjatuksi.

Tämä korjaus johti epäjohdonmukaisuuksiin jossa muut ranged aseet, (kuten Throwin knivet, dartit ja chinit), saattoivat hyödyntää samaa idean vastaista mekaniikkaa. Näiden epäjohdonmukaisuuksien poistamiseksi rangedista olisi tullut paljon tehottomampi vaatiessaan tietyn tasoiset ammukset (Bonzesta Mithriliin), kun taas muilla taistelutyyleillä olisi sekä korkean että matalan tason vaihtoehdot käytössä.

Kuva

Teimme muutoksen siihen kuinka ranged toimii, sekä vaihdoimme Take runes ja Take arrows valintojen paikkaa dispenserissä.

Tasapainoitukseksi äänestimme peliin uudet nuolet (arrows) joita voi käyttää vain minipelissä. Nämä nuolet ovat seuraavat:

- Bullet Arrows
- Field Arrows
- Blunt Arrows
- Barbed Arrows

Kuva

Uusien nuolien lisäksi, lisäsimme Wrath runet automaattiin (dispenseriin) jotka myös äänestettiin peliin ja nostimme määrää jonka saat niitä.

Uudet nuolet korvaavat vanhat Bronzesta Mithriliin toimineet nuolet ja toimivat samalla tavalla kuin ennenkin. Niissä on seuraavat bonukset:

+46 Range Attack bonus
+125 Ranged Strength bonus

Uudet nuolet on myös värjätty taikojen mukaan siten, että on helpompi tietää mitkä nuolet pitäisi kulloinkin olla käytössä.

Barbarian Assaultin pelikokemuksen parantamiseksi annettujen runejen määrä on nostettu 50:stä 1000:een. Myös "Take runes" ja "Take arrows" valinnat on vaihtanut paikkaa siten että "Take arrows" valinta on hiiren vasemman painikkeen valinta.

Kuva

Observatory Shortcut

Observatoryn oikopolku on täällä! Olisimme mielummin rakentaneet kunnon sillan mutta se ei ollut mahdollista. Olet saattanut ehkä havaitakin sen kartoituksen olleen toisenlainen kuin pelin muiden siltojen sillä maasto ei ollut sellainen missä voi kävellä. Sen sijaan että muuttaisimme koko alueen ulkoasua siltaa varten joka pilaa idean päästä kyseiseen paikkaan, lisäsimme 'grapple shortcutin' jonka ansiosta pääset haluttuun paikkaan.

Kuva

Oikopolun käyttö vaatii 23 Agility, 24 Ranged, 28 Strength ja Observatory questin suorittamisen.

Kun olet kerran käyttänyt polkua, se säilyy käyttökelposena ilman työkaluja aina kun on tarpeen.

Kuva

Dragonbone Necklace

Dragonbone necklacessa on nyt +12 Prayer bonus vanhan +6 sijaan. Prayerin kulumis efekti on myös poistettu. Tilalle on tullut 9 sekunnin viive kunnes sen Prayerin palautus-efekti tapahtuu vaihdon jälkeen.

Se ei ole enää paras necklace, mutta yllä äänestetty muutos tekee siitä kannattavamman lisävarusteen tietyissä tilanteissa.

Kuva

Kuva

Kuva

Dragonfire Ward

Dragonfire wardin melee puolustusta on nostettu 10 ja vastaavaa Magic bonusta 6.

Kuva

Kuva

Yllä näkyvät statsit on täyteen ladatun Dragonfire wardin.

Kuva

Super Antifire Potions

Super antifire potionin vaikutus kestää nyt 3 minuuttia. Muutos lisää niiden käytettävyyttä paikoissa jossa ne ovat hyödyllisimpiä, kuten Vorkathilla.

Kun avaat taidon tehdä Super antifire potuja, voit myös tehdä Extended super antifire potioneja. Näiden juomien vaikutus kestää tuplasti sen mitä Super antifiressa ja ne valmistetaan yhdistämällä Super antifire potion Lava scale shardin kanssa. Kyseinen prosessi vaatii 98 Herbloren ja tuottaa 40 expaa per huikka.

Kuva

Kuva

Dragon Hunter Crossbow

Dragon hunter crossbow on nyt paljon tehokkaampi dragoneita vastaan, tarjoten tarkkuus ja iskuteho bonusta 30% entisen 10% sijaan.

Kuva

New Ornament Kits

Dragon platebody, Dragon kiteshield ja Necklace of anguish ornament kitit on lisätty Master cluen palkintotarjottimelle. Dragon boots ornament kit on lisätty Hard cluen palkintotarjottimelle.

Kuva Kuva
Onko muotirune paras rune?

Kuva

Muita Uutisia

- Lithkren ja Ungael omaa nyt karttamerkit. OSRS sivun kartta on myös päivitetty.
- Dragon Full Helmin piikit on värjätty uusiksi vastatakseen johdonmukaisemmin muita Dragon haarniskan osia.
- Krystilia voi nyt määrätä taskiksi Chaos druideja.
- Bandos Godswordin spessun kuvaus on korjattu kertomaan myös siihen kuuluvan tarkkuusbonuksen.
- Chasm of Firen sisäänkäynnillä turhat klikkaus valinnat poistettu.
- Pollnivneachin baarimikossa on nyt trade valinta.
- Corporeal Beastin vahinkolaskuri laskee nyt Magicilla ja cannonilla tehdyn vahingon. Vengenaceen tämä ei vaikuta koska se ei ole Magic isku.
- Flared trousers ja Prospector boots bugi korjattu.
- Joidenkin ornament kittien grafiikkaa on säädetty, sillä niissä oli ongelmia jotka oli havaittavissa kun kameraa liikutti.
- Mythical cape ja Verac's plateskirt eivät enää kiinnity toisiinsa mies hahmolla.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 393
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa