11.12.2017 It's Christmas Time

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

11.12.2017 It's Christmas Time

ViestiKirjoittaja Low Mike » 11.12.2017, 17:34

It's Christmas Time

Tänään on vuoden viimeinen päivitys, joten vuosi loppuu tyylillä! Vuoden 2017 Joulutapahtuma on varmasti yksi niistä, jota vielä muistellaan!

Kuva

Christmas 2017

Monet ihmiset pitävät joululomasta: Joulupukki ei ole poikkeus. Kun hän ottaa tämän huonosti ajoitetun tauon työstään, hän määrää sijaisekseen Draynorin Wise Old Manin. Wise Old Manilla on hieman ristiriitainen maine rehellisyyden suhteen, mutta taatusti oikeanlainen parta. Mikä siis voisi mennä pieleen?

Kuva

Kuva

Tapahtuma pysyy pelissä 4. Tammikuuta 2018 asti, antaen reilusti aikaa suunnata Draynor Villageen ja ojentaa auttavaa kättä näin joulun alla!

Kuva

Mitä Nyt?

Viellä kerran, haluamme huomauttaa tämän olevan viimeinen aikataulutettu päivitys tälle vuodelle! Seuraava aikataulutettu päivitys tulee olemaan 4. Tammikuuta jolloin näemme Dragon Slayer II julkaisun!

On paljon asioita joiden eteen työskentelemme, mutta eivät näy listassa, (kuten mobile), mutta tässä muutama asia mitä voit odottaa näkeväsi tulevan 2018:

- Odotamme saavamme paljon palautetta uusista treenaus aktiviteeteista ja palkinnoista jotka kuuluvat Dragon Slayer toiseen ja olemme valppaana tekemään toivottuja muutoksia.
- Aijomme järjestää kuntoon loput elämänlaatupäivitykset lokakuun äänestyksestä, kuten uudet 'leather shieldit', säätöjä fossil islandiin edellisestä äänestyksestämme ja Farming ajastimen muokkaus.
- Barbarian Assault Rangen muokkaus on valmis testattavaksi, joten sen pystymme kenties julkaisemaan varhain ensi vuonna.
- Helmikuu tulee keskittymään elämänlaatuun ja Old Schoolin 5. syntymäpäivään!
- Maaliskuussa katsomme Deadmanin seuraavaa kierrosta ja juhlimme pääsiäistä.
- Samalla kun kaikki tämä tapahtuu, Raids 2 on kehityksen alla! Tulemme keräämään mahdollisimman paljon palautettanne mekaniikkaan liittyen samalla kun työskentelemme läheisesti keksiäksemme siihen kohtuulliset palkinnot.

2017 on ollut fantastinen vuosi Old Schoolille, emmekä olisi tehneet sitä ilman teitä. Toivomme fantastista talvitaukoa ja odotamme näkevämme teidät kaikki pelissä tulevien viikkojen ajan! Malja vuodelle 2018!

Kuva

Muita Uutisia

- 12 Days of Dragon Sleigher alkaa 25. Joulukuuta! Se on uusi tapahtuma yhteisölle jossa pelaajille annetaan arvoituksia Twitterin, Facebookin ja Instagramin kautta ratkottavaksi pelissä. Tämä aiheuttaa 20 minuuttia kestävän 'holiday' esineiden syntymisen maahan riippuen siitä kuinka monta pelajaa on paikan päällä! Joten seuraa tiiviisti kaikkia sosiaalisia kanaviamme!
- Mage Arena II miniquesti on nyt listattu oikealla värillä quest-listassa.
- Vahvistus viesti lisätty pelaajille jotka yrittävät haudata luuta tempelissä jossa on uusi Prayerin treenaus aktiviteetti.
- Santa ja Anti Santa popojen graafinen bugi korjattu yhdistäessä ne tiettyjen kamojen kanssa.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 326
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa