7.12.2017 The Corsair Curse and Wilderness Chaos Altar

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

7.12.2017 The Corsair Curse and Wilderness Chaos Altar

ViestiKirjoittaja Low Mike » 07.12.2017, 21:43

The Corsair Curse and Wilderness Chaos Altar

Dragon Slayer II edistyy lujaa vauhtia, mutta sen sijaan että joutuisit odottamaan tammikuun neljättä, ajattelimme julkaista The Corsair Curse questin varhain! Tämän lisäksi teimme muutoksia Chaos Altariin kuten esitetty 'Wilderness Rejuvenation' toisessa ja mukaan mahtuu myös tyypillinen määrä elämänlaatu- ja muita korjauksia.

Kuva

The Corsair Curse

Vasta löydetystä kaupungista Corsair Covesta, syvältä Feldip Hillin eteläiseltä puolelta, Corsairin kapteeni on seilannut Port Sarimiin etsimään apua. Hänen miehistönsä on sairaana ja hän epäilee että heidän ylleen on langetettu kirous.

Mikäli kykenet selvittämään ristiriitaisen ogrejen pyhäinjäännösten tarinan, kostonhimoiset merenneidot ja demonisen haltuunoton, ehkä sinusta on myös nujertamaan, (The Corsair Curse), merirosvojen kirous.

Kuva

Itse kapteeni Tock löytyy tien risteyksestä Port Sarimista pohjoiseen, ja hänen laivansa on ankkuroitu lähelle Rusty Anchor baaria. Quest on noviisi tasoinen ja vaatii 35 tasoisen magen voittamisen ja pelottomuuden kulkea 82 tasoisten ogrejen ohi.

Kuva

Corsair Cove ja questi ovat täysin avoinna myös ilmaispeelajille; Captain Tock tarjoaa ilmaisen kuljetuksen kaikille questin alottaneille. Jäsenille 'charter' laivat tarjoavat uuden reitin, Feldip Hilleiltä pääsee Coarsair Coveen oikopolkua pitkin ja alueelle on myös Spirit tree teleportti.

Uuden questin lisäksi, Corsair Covessa on maple puita, (joita ilmaispelaajat voivat hakata, mikäli ovat suorittaneet alkuperäisen Dragon Slayer questin), kalastus paikkoja sekä uusi treenausalue täynnä 82 tasoisia ogreja Chief Tessin komennuksessa. Sinun on kuitenkin autettava Corsairia ennen kuin voit käyttää pankkia.

Kuva

Kuva

Chaos Altar

Chaos temppeli joka löytyy tason 38 Wildernsessistä, Lava Mazesta länteen, on saanut huomattavan parannuksen niitä varten, jotka ovat kyllin rohkeita matkustamaan sinne asti.

Pelaajat voivat uhrata luita alttarilla, temppelin sisällä 50% mahdollisuudella olla menettämättä uhrattua luuta. Expan saanti on sama kuin Gilded alttarissa kaksi poltinta sytytettynä.

Kuva

Lähellä seisoskelee NPC joka tarjoaa un-notetus palvelua 50gp per bone hintaan. NPC ei tarjoa muita palveluita.

Kuva

Mythical Cape Competition

Mythical Cape kilpailu on tullut päätökseen! Voittava malli päätettiin hyvin yksimielisesti ja onnittelut muotoilijalle, JackScapelle! Huhut kertovat, että jossain päin on tänään ilmaantunut uusi alue jossa on jokin tietty esine näytillä...

Kuva

Varmista että täytät Dragon Slayer II:n vaatimukset tulevaa julkaisua varten tammikuun 4. päivä saadaksesi itsellesi oman viitan!

Kuva

Kuva

Give as You Pay

Maanantaina 4. Joulukuuta, aloitimme testinä uuden aloitteen, jonka avulla voit pyöristää maksusi seuraavaan kokonaiseen lanttiin, jos haluat - pyöristämällä pääset tukemaan kumppaneitamme hyväntekeväisyydellä. Kaikki pennit merkitsevät!

Testaamme toimintoa muutamien viikkojen ajan kerätäksemme palautettanne ennen kuin teemme laajempia ja pysyvämpiä muutoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että vain osalla teistä on kyky käyttää tätä metodia. Nille, joilla on mahdollisuus käyttää toimintoa, tulee se olemaan täysin valinnaista ja selkeää: mikäli et rastita laatikkoa, yhtään rahaa ei silloin lahjoiteta, ja kuinka paljon olisit lahjoittamassa kerrotaan ostoskorisi yhteenvedossa.

Tältä näkemäsi näyttää:

Kuva

Kuva

Winter Deadman Finals

Toimintaa on riittänyt koko viikon ajan Deadman Winter Finaalissa, ja lauantaina kaikki tulee päättymään $30,000 palkintopotin tähden! Liity mukaan 21:00 Suomen aikaa nähdäksesi Deadman Permadeath vaiheen kanavallamme twitch.tv/runescape.

Haluatko pelata Deadmanin seuraavaa kautta? Se alkaa lauantaina heti kun voittaja on julistettu! Lisää Deadmanista sille omistettussa uutisessa täällä.

Kuva

Muita Uutisia

Joulutapahtumamme on valmis paljastettavaksi. Voit odottaa näkeväsi sen pelissä Maanantaina 11. Joulukuuta, joka on myös vuoden viimeinen aikataulutettu päivitys!

- Seuraavalla Deadman kaudella, pelaajien armon aika poistetaan tapon jälkeen, jos he teleporttaavat. Tämä siksi, että pelaajat väärinkäyttivät sitä päästäkseen turvallisesti vaarallisille alueille. Tämä muutos on pantu täytäntöön pysyvään Deadman maahan (345).
- 'Deposit all'-nappi on lisätty yksityiseen kirstuun raideilla.
- "DMM Ref" esineet jotka näkyivät GE:ssä on poistettu.
- Raideilla yksityisten kirstujen vetoherkkyyttä on säädetty, siten ettei esinettä tulkita vedettäväksi kun sitä yritetään ottaa pois.
- Näkymättömät räjähdykset eivät enää vahingoita pelaajaa Great Olmissa kun pommi ei ole läsnä.
- 'Bursting crystals' ei enää ilmene kun seisoo pommin päällä Great Olmin encounterin aikana.
- 'Acid pool' ei enää vahingoita pelaajaa mikäli itse pool ei ole enää läsnä Great Olmin encounterin aikana.
- 'Falling crystals' ilmaannuttaa nyt varjot Great Olmin encounterin aikana.
- Tulia ei voi enää sytyttää Great Olm boss huoneessa. Niitä voi sytyttää aulassa.
- Mount Quidamortemin välimerkit korjattu.
- Explorer's sormus näyttää nyt latausten määrät jokaisen käytön jälkeen.
- Imbuettujen sormusten arvoa nostettu jotta ne on suojattu imbuamattomien vastaavien sormusten yli.
- Raidin aloittaessa ilmaantuvan varoituksen voi nyt tukahduttaa.
- Mage Arena viitat toimivat Charge spellin kanssa PvP:ssä.
- Recoilit toimivat jälleen Vasa Nistirioon kun se on combat moodissa.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 326
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa