OSRS Mobile - An Update

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

OSRS Mobile - An Update

ViestiKirjoittaja Low Mike » 19.11.2017, 00:04

OSRS Mobile - Tilannepäivitys

Nyt kerromme missä vaiheessa olemme Old School RuneScape Mobilen, kaikkien aikojen suurimman päivityksen kanssa.

Kuva

Missä vaiheessa olemme ja mitä olemme oppineet

Ilmoitimme heinäkuussa OSRS Mobilesta ja olemme edistyneet siitä valtavasti. Olemme antaaneet pelaajien testata OSRS Mobilea RuneFestissä sekä jakaneet raa'an alpha version Jmodien kesken. Myös Apple App Store ja Google Play Store ovat hyväksyneet tämän varhaisen version.

Olemme ensimmäinen vakavasti otettava MMORPG joka pyrkii olemaan alustariippumaton ja kännykälle optimoitu. Haaste on vienyt mukanaan jo nyt, mutta itse projekti on paljon suurempi kuin osasimme edes odottaa!

Haluamme varmistaa että OSRS Mobile on julkaistu pelaajille toimivana pakettina johon sisältyy sovelluksen turvallisuus ja vakaus ja sen vuoksi olemme joutuneet viivästyttämään betaa.

Kuva

Kuva

Milloin pääset pelaamaan sillä?

Kehitysaikataulun mukaan näyttää siltä että pelaajat pääsevät testaamaan sovellusta tammikuussa 2018, mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi! Versio tulee olemaan ensimmäinen monesta vaiheesta ennen suurta julkaisua, kuten mainitsimme, työtä piisaa.

Ensimmäiset pelaajat tullaan valitsemaan pelitilin maineen ja käytetyn laitteen mukaan. Tavoitteenamme on laajentaa sovelluksen saatavutta pelaajien kesken kun alkutaipaleen testaukset on ohi. Tärkein asia muistaa on että haluamme antaa sinulle sovelluksen joka on kunnolla viimeistelty, emmekä mitään keskeneräistä, jotta odotus palkittaisiin.

Kuva

Tammikuussa joidenkin pelaajien käyttöön annettu versio toimii nykyisillä servereillä, joten voit #SeikkaillaMissäTahansa, oli se sitten tietokoneellasi tai puhelimellasi.
Kuva

Mitä seuraavaksi?

Seuraavien viikkojen aikana tulemme julkaisemaan testituloksia, kuten kuinka paljon sovelllus vie tilaa, vie kaistaa tunnissa (keskimäärin) ja vie akkua pelatessa. Meillä on myös kivoja ideoita video sisällölle, joten parin viikon päästä tulet näkemään JModien kaksintaistelun mobiili laitteella! Twiittaa meille @OldSchoolRS kertoaksesi ketkä JModit haluat nähdä vastakkain ensin.

Kuva

Voit liittyä OSRS Mobile keskusteluun foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 330
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Re: OSRS Mobile - An Update

ViestiKirjoittaja Low Mike » 19.11.2017, 00:05

Ajattelin suomentaa myös tämän koska arvelin, että se saattaa kiinnostaa joitakuita.
Scapettaja 2005-2018 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 330
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike


Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa