21.9.2017 RuneFest Shield and the Halloween reward poll

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

21.9.2017 RuneFest Shield and the Halloween reward poll

ViestiKirjoittaja Low Mike » 21.09.2017, 16:07

RuneFest Shield and the Halloween reward poll

Tämän viikon päivitys on hieman lyhkäsempi, sillä valmistaudumme RuneFestiin. RuneFest esine 2017 on täällä, toteutimme muutokset Deadman Autumn Invitionalia sekä Deadman Winter Seasonia varten.
Kuva

RuneFest Shield

RuneFest osuu Lauantaille 23. Syyskuuta ja tänä vuonna julkaisemme uuden kosmeettisen kilven. Tämä koristeellinen kilpi ei omaa bonuksia ja on siten puhtaasti pelkkä muotiesine. Kilpi on sekä niille jotka osallistuvat Runefestiin että niille jotka virittäytyvät mukaan koko päivän striimiin twitch.tv/runescape (mutta olemme varmoja, että esineen koodi päätyy lopulta julkiseen levitykseen ennen pitkää). Ne jotka saavat koodin näppeihinsä, pystyvät lunastamaan sillä kilven puhumalla Diangolle Draynor Villagessa.

Kuva

Tänä vuonna RuneFest on Old Schoolin osalta kaikkien aikojen suurin. Meillä on paljon enemmän lava-aikaa ja Old schoolin Next 12 Months (Seuraavat 12 Kuukautta) ohjelmaa eritoten ei tule missata! Lisää tietoa RuneFestistä löydät täältä ja alla näet tietoa aikataluista.

Kuva
Kuva

Deadman Autumn Final and Winter Season

Tänään panimme täytäntöön kaikki tarvittavat mekaniikat viimeisen tunnin onnistumiseen. Kaiken asiaan liittyvän tiedon saamiseksi lue tämä uutisposti, joka selventää tarkoin ehkä kunnianhimoisimman finaalin yksityiskohdat koskaan.

Muista, että Deadman Autumn Invitational tulee päättymään livenä RuneFestissä. Tulemme striimaamaan viimeisen tunnin livenä twitch.tv/runescape kanavallamme kello 19:00 Suomen aikaa.

Winter Season alkaa välittömästi Autumn Invitationalin päätyttyä. Joukko muutoksia tullaan tekemään varmistaaksemme että kausi säilyy mahdollisimman eheänä ja kilpailullisena. Lisää tietoa löydät tästä uutiskirjeestä ja tarkempi selvitys tulee vielä myöhemmin tänään.

Huomaa, että Deadman Winter kauden avajaisiksi World-listaan lisätään uusia maita. Ne ilmaantuvat ja ovat toiminnassa kun kausi alkaa.

Kuva

Halloween Skin Poll

Olemme jo ahkertasti työskentelemässä tämän vuoden Halloween tapahtuman eteen. Pidämme tapahtuman tarinan vielä salassa, mutta haluamme tarjota uutta ihonväriä palkinnoksi tehtävän suorittamisesta.

Kuva

Tunnetko olosi siniseksi, vihreäksi vai kenties liilaksi? Anna äänesti tässä strawpollissa kertoaksesi minkä värin toteutamme.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Delta, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 340
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa