10.8.2017 Fireworks and karambwan!

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

10.8.2017 Fireworks and karambwan!

ViestiKirjoittaja Low Mike » 10.08.2017, 20:43

Fireworks and karambwan!

Kaikki jotka ovat vältelleet saamasta ysipareja tai maxaamista, voivat huokaista helpotuksesta, sillä tänään julkaisemme aivan uudet ilotulitukset ja ilmoitukset virstanpylväille. Tämänpäiväiseen pakettiin mahtuu myös äänestetty muutos Karambwanjiin ja karambwan kalastukseen. PvP Championship on vain päivien päässä. Tarjolla on myös tietopaketti 'Make All'-käyttöliittymän, Fossil Islandin sekä grotesque gurdianien edistymisestä!

Kuva

Levutus

On kiva juhlistaa pelaajiemme saavutuksia. Tänään julkaisemme uudet ilotulitus animaatiot pelaajille jotka saavuttavat jonkin taidon 99, ja vielä suuremman animaation niille jotka saa hankituksi kaikki taidot 99.

Taidon 99 saavutus tuottaa kirkkaan ja värikkään animaation, kun taas maxaamisesta seuraa pidempi kestoinen punaisen ja kullan värinen animaatio. Upeaa.

Kuva
Vasemalla maxaus ilotulitus ja oikealla 99 levutuksen ilotulitus.

Tämän lisäksi saat nyt ilmoituksen chatlaatikkoon joka 25. ansaitusta total tasosta, sekä erillisen viestin vielä saavutettuasi maximi total tason.

Kuva

Karambwan ja Karambwanji muutokset

Sisältöäänestyksessä numero 54, äänestimme lukuisista muutoksista joiden tarkoitus oli tehdä karambwan kalastuksesta kannattavempaa tavallisille pelaajille.

Tämän päivän päivityksessä, 'Tiadeche's Karambwan Stall':ssa on nyt 50 karambwanjin varasto ja oletushinta on 10gp kappale. Tämän lisäksi raaka karambwanji on pinoutuvaa lajia repussasi. Koska raaka karambwanji vaaditaan syötiksi karambwanin kalastukseen, tekee se karambwanin kalastuksesta hieman helposti lähestyttävämmän.

Raakaa karambwanjia ei voi enää kypsentää, muuta kuin Tai Bwo Wannai Trio questin aikana. Kaikki olemassa olevat raa'at karambwanjit muutetaan 'raw karambwanjiksi' kirjautumisen yhteydessä. Tämä muutos oli välttämätön, koska muuten sinulla olisi halpa ja miltei loputon ruokalähde mukanasi.

Tasapainotus syistä vähensimme kalastetun karambwanin expan 105xp:stä 50 xp:een.

KuvaKuva

Kuva

Mitä on tulossa?

PvP Championship on vain päivien päässä! Tsekkaa striimien aikataulut suunnitellaksesi viikonloppusi katsoen RuneScapea Twitchissä. Liity mukaan Lauantaina 12. ja Sunnuntainena 13. Elokuuta ja tue lempari peekkereitäsi ja tiimejäsi!

'Make All' käyttöliittymän valmistelu on yhä käynnissä. Sen ydin on kutakuinkin kasassa ja hiljalleen ja varovaisin askelin leviää koko muuhun peliin. Sitä seuraa sitten kattava testaaminen ennen julkaisua. Tähtäämme sen julkaisuun muutaman viikon sisällä.

Fossil Island lähestyy tulevaa julkaisuaan varhain Syyskuussa. Ensimmäinen kahdesta kehitysblogista tulee julki myöhmemmin tänään kaikille tiedonhaluisille.

Grotesque Guardianinen kehitys käynnistyy tässä kuussa.

Kuva

Muita uutisia

  • World 400 on lisätty PvP Championshippiä varten. Vain turnaukseen osallistuvat voivat kirjautua tähän maahan.
  • Purple sweets on poistettu turnausmaiden arkuista.
  • Fight Cavet on poistettu turnausmaista.
  • Castle Wars braceletteja voi nyt ostaa, käyttää ja myydä F2P maissa.
  • Viiniruukut ja puoliksi täydet viiniruukut (Jugs of wine and half full wine jugs) lasketaan nyt ruoaksi useimmissa PvP tilanteissa.
  • Viesti 'polishing buttons' saamisesta digsitessa lisätty chat filterin piiriin.
  • Ice arrowien examineen lisätty Twisted bow.
  • Legend's Quest mossy rockin typo korjattu.

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Delta, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 355
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 4 vierailijaa