Taisteluopas
[F2P] Giant Mole


Tämä opas neuvoo sinua Giant Molen tappamisessa. Saat tietää kaiken tarpeellisen aina varusteista itse tappamiseen.
NPC:n yleistiedot:

Giant Mole on mönkijä joka seikkailee tunnelissaan, faladorin farming alueen alapuolella, Eikä se ole aggressiivinen. Mole pudottaa aina Big bones, Mole claw ja Mole skin (1-3).


Kuva

Tiedot
Combat level 110
Life points 60000
Max Hit 720
Heikkous Magic, water/ice spell
Hyökkäystyyli Melee
P2P/F2P P2P
Myrkyllinen Ei
Immuuni -
Combat XP 2520 combat xp ja 840 LP xp
Examine Holy Mole-y!
Questi -


Pääasiassa Giant molea tapetaan 4-lvl Clue scrollien ( Elite ) takia. Se on yksi helpoimmista 4-lvl Cluejen pudottajista.


Alue:

Mole asuu tunnelissa, minne pääsee kaivamalla puistosta. Menet vain myyrän kolon päälle ja kaivat lapiolla. Kun olet kaivanut pääset alas luolastoon. Muista valonlähde !

KuvaKuva


Suositukset:

Magic, defence on hyvä olla 70+ sekä summoning on aina plussaa.


Mage gear:
Kuva Helmet: (Full slyer helmet) > Virtus mask > Ganodarmic visor > Hood of subjugation > Ahrim's hood Amulet: Arcane stream necklace > Fury > Glory Top: Virtus robe top > Ganodermic poncho > Garb of subjugation > Ahrim's robe top Bottom: Virtus robe legs > Ganodermic leggings > Gown of subjugation > Ahrim's robe skirt 1H Weapon: Virtus wand > Master wand > Ahrim's wand 2H Weapon Chaotic staff > Staff of armadyl > Staff of light Shield: Farseer kiteshield > Arcane spirit shield > Illuminated book Boots: Ragefire boots > Infinity boots > Subjugation Gloves: Spell caster gloves > Gloves of subjugation > Culinaromancer's gloves Ring: Seer's ring (i) > Onyx ring (i) Ring of wealth Cape: Completionist cape > max cape > TokHaar-Kal > Fire cape > Trimmed skill cape Aura: Vampyrism/ Reverence


Kuva Combat boost potionit, prayer potionit ja ruokaa.


Strategia:

Kuva

Kuten alueen kartasta näkee, luolasto on aika suuri. Normaalisti Giant Mole on keskellä luolastoa, mutta välillä se lähtee kiertelemään luolastossa. Mole spawnaa keskelle luolastoa kuollessaan. Joten juokse sinne sitä odottelemaan kun olet sen tappanut. Respawn aika on noin 2 minuuttia riippuen worldin pelaajien lukumäärästä.

Kuva

Ennen kun alat tappamaan molea, juo boost potionisi ( Super / extreme potionit ) ja laita tarvittavat prayerit päälle.

Kun alat tappamaan molea, se voi keskenkaiken porautua maahan taistelusta. Ja potkii mudat näytöllesi ja voi myös sammuttaa valonlähteesi ja siksi kannattaa pitää mukana tinderboxia.

Kuva

Ja nyt alkaa juoksu osuus; Molen löytäminen luolastosta. Se voi kaivautua mihin vain luolastossa joka on aika suuri. Siksi suositellaan korkea Agilityä, Spirit terrorbird familiaria scrollien kera tai jos et omista 52 summoningia niin otat mukaan super energyjä. Terrorbird on halvempi ja käytännöllisempi tapa.

Sitten juoksentelet pitkin luolastoa etsien Molea ja kun löydät niin tapat loppuun. Muista, että Mole voi kaivautua karkuun useammankin kerran tappelun aikana. Tapon jälkeen siirryt luolaston keskiosaan odottamaan respawnia.


Dropit:


Hyvät dropit:

Rune battleaxe, Rune 2h sword, Rune kiteshield, Dragon med helm, Half of a key, Shield left half, Dragon spear, Clue scroll (level-3), Clue scroll (level-4), Dragonstone, Rune med helm, Runite bar, Starved ancient effigy

100% varmat dropit:

Big bones, Mole skins (1-3) ja Mole claw.
(Skinit ja hidet voit halutessasi mennä vaihtamaan Faladorin puistossa Wysonilta linnunpesiksi.)

Muut dropit:

Coins (3000), noted Yew logs (100) Oyster pearls, Death rune (7), Air rune (105), Blood rune (15), Fire rune (105), Law rune (15), Shark (4), Iron arrow (690), Steel arrow (150), noted Iron ore (50-100), Amulet of strength, Mithril platebody, Mithril bar, Mithril battleaxe, Adamant longsword, Rune arrow (42), Uncut gems, Long bone, Gold charm (2), Crimson charm (2), Blue charm (2), Green charm (2), Limpwurt seed
Tehnyt: Jooogi, päivitetty by Mjepe
Kuva

Muokattu viimeksi: 11:19 01.03.2016