Aktiviteetti
Sorceress Garden

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:

Sorceress Garden on minipeli, jossa voit kerätä eksoottisia sq'irk-nimisiä hedelmiä tarkkaan vartioidusta puutarhasta. Voit valmistaa hedelmistä juomia, joilla saat nostettua Thievingiäsi väliaikaisesti ja samalla palautettua hiukan juoksuenergiaasi. Voit kerätä pelaamalla myös erilaisia herbejä.

Kuva


Sijainti:

Sorceress Garden sijaitsee toisessa ulottuvuudessa, jonne pääset teleporttautumaan Al Kharidin kaakkoiskulmauksessa olevasta talosta.

Kuva


Vaaditut taidot:

Vaativammissa sokkeloissa 25-65 Thieving. Helpoimmassa sokkelossa pärjää ilmankin.
Korkea Agility on myös eduksi.


Vaaditut questit:

Prince Ali Rescue. Lisäksi Itcharin's Little Helperin, mikäli haluat puhua alueella olevalle kissalle (ei siis kuinkaan pakollinen).


Vaaditut tavarat:

  • Energy tai super energy potioneja, eivät ole kuitenkaan pakollisia.
  • Amulet of Catspeak (Itcharin's Little Helper -quest)
  • Pestle & mortar
  • Beer glass (laseja saa hyllystä talosta, mistä pääsee teleporttaamaan gardeniin)
  • Mahdollisimman kevyt vaatetus (minipelistä kaiken irtiottaville)


Pelin aloitus:

Varsinaista minipeliä pelataksesi joudut käymään ensin Al Kharidin palatsin edustalla puhumassa Osmanille. Hän pyytää sinua hankkimaan sq'irk hedelmiä ja neuvoo tien Sorcererin talolle Al Kharidin kaakkoiskulmaan.

Kuva

Juttele velhottaren kotiapulaisen (apprentice) kanssa ja hän teleporttaa sinut minigame-alueelle.

Kuva

Jos toit mukanasi Amulet of Catspeakin, voit puhua Del-Monty -kissalle, häneltä saat lisätietoja pelistä.
Pelin pelaaminen:

Sorceress Garden -minipelissä on neljä eri puutarha-aluetta, vaikeusjärjestykseen pistettynä Winter, Spring, Autumn ja Summer. Eri alueille päästäksesi tarvitset hiukan Thievingia. Näet puutarhan ja sinne pääsemiseksi tarvittavan Thieving levelin sekä hedelmisen poimimisesta saatavan Farming XP:n tästä taulukosta:

Hedelmä Puutarha Thieving lvl Farming XP
Kuva Winter 0 30
Kuva Spring 25 40
Kuva Autumn 45 50
Kuva Summer 65 60


Tavoitteena on yksinkertaisesti kulkea sokkelon päästä päähän ja poimia toisessa päässä olevasta puusta näitä maukkaita sq'irk-hedelmiä. Mikäli olet Sorceress Gardenissa herbien perässä, ei sinun tarvitse kulkea koko sokkeloa läpi. Herbit ovat noin 2/3 kohdalla puulle vievään reittiin suhteutettuna.

Kuva

Asiaa vaikeuttaa kuitenkin se, että puutarhoilla on omat vartijansa, jotka heittävät sinut ulos heti havaitsemisvaiheessa.

Kun olet saanut tarvitsemasi pääset takaisin Al Kharidiin juomalla alueen keskellä olevasta lähteestä.

KuvaStrategiat:

Et voi juosta suoraan vailla tarkempaa suunnitelmaa puulle asti, vaan joudut todennäköisesti pysähtelemään vähän väliä ja miettimään etenemisstrategiaa. Vartijat eivät siis saa nähdä sinua vaan sinun pitää päästä kulkemaan niiden huomaamatta. Jos tämä tuntuu aluksi vaikealta, kannattaa mennä johonkin worldiin missä on paljon pelaajia, niin voit katsoa muilta pelaajilta mallia.

Epäonnistuminen tässä minipelissä on välttämätöntä alussa, mutta vartijoiden liikkeet oppii kuitenkin nopeasti. Kannattaa siis varata tätä varten hiukan aikaa ja kärsivällisyyttä.

Mikäli olet vain tekemässä pintapuolista tutustumista tähän minipeliin, voit hyvin ottaa tässä ohjeessa mainitut tavarat heti mukaasi.

Mikäli taasen haluat kerätä suuret määrät vaikkapa sq'irk-juomaa, kannattaa sinun jättää lasit ja pestle & mortarit pankkiin. Ota mukaasi vain energy potioneja ja painoasi alentavia vaatekappaleita. Esimerkkinä Boots of Lightness tai Spottier cape.


Hyödyt ja palkinnot:

Kerättyäsi kasoittain sq'irk-hedelmiä, voit valmistaa niistä juomaa pestle & mortarilla, kunhan sinulla vain on tyhjä olutlasi (beer glass) mukanasi. Olutlaseja saat Sorcererin talon alakerran hyllyköistä rajattomasti. Juomien valmistamiseen tarvitset eri määrän hedelmiä niiden tyypistä riippuen. Mitä vaikeampia hankkia, sitä vähemmän niitä tarvitsee. Myös juomien vaikutukset paranevat samassa suunnassa. Mikäli viet juomat Osmanille, saat häneltä korvaukseksi hieman Thieving-experienceä.


JuomaKuvaSq'irkien määräThieving boostJuoksuenergian palautusThieving Exp
Winter sq'irk juiceKuva5+0+5%350
Spring sq'irk juiceKuva4+1+10%1350
Autumn sq'irk juiceKuva3+2+15%2350
Summer sq'irk juiceKuva2+3+20%3000


Tehnyt: Vulle, Sepeli päivitti sisällön ja kuvat
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 10:27 28.02.2015