Aktiviteetti
Gnome Ball

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:

Gnome Ball on nimensä mukaisesti Gnomejen kehittämä pallopeli, johon myös ihmiset voivat ottaa osaa. Pelissä vaaditaan ranged- ja agility-taitojen soveltamista, sekä hieman yhteistyökykyä muiden joukkueenjäsenten kanssa.

Kuva


Sijainti:

Kuva Gnome Ballia voi pelata vain yhdessä paikassa, nimittäin Tree Gnome Strongholdin
omalla Gnome Ball-arenaalla. Nopeiten areenalle pääset käyttämällä Spirit Treetä, mikäli olet suorittanut Tree Gnome Village-questin. Tai sitten voit ihan vain kävellä Ardougnesta luoteeseen (NW) ja mennä sisään Tree Gnome Strongholdin porteista.

Kun pääset Tree Gnome Strongholdiin, suuntaa sen luoteisosaan (NW), josta löydät Gnome Ball-areenan.


Vaaditut taidot:

Pelin pelaamiseen ei ole taitovaatimuksia. Mutta korkea ranged- ja agility-taso helpottaa pelaamista.


Vaaditut questit:

Ei ole.


Vaaditut tavarat:

Kevyt asuste, sillä pelin aikana juostaan paljon. Ota myös hieman ruokaa mukaasi, sillä menetät taklauksissa hitpointsejasi.


Muut vaatimukset:

Et saa viedä Gnome Ball-areenalle aseita.


Pelin aloitus:

Mene areenan sisälle lännnestä (W), ja puhu tuomarille (referee). Hän kertoo sinulle halutessasi pelin säännöt, mutta tärkeintä on, että hän antaa sinulle gnome pallon (ball).

Kuva
Pelin pelaaminen:

Kuva Pallon saatuasi peli voi alkaa. Tehtäväsi on juosta pelikentän toiseen päähän, ja heittää pallo koriin. Ja jottei peli menisi liian helpoksi, sinun on väistettävä punaisiin asusteisiin sonnustautuneita vastapuolenpelaajia, jotka koettavat viedä pallon sinulta! Pienestä koostaan huolimatta gnomet ovat agreessiivisia, eivätkä epäröi taklata sinua. Näin sattuessa menetät pallon lisäksi hieman hitpointsejasi, joten kannattaa ottaa hieman ruokaa mukaan.


Kun pääset lähelle koria, heitä pallo "Shoot"-vaihtoehdolla ja toivottavasti saat maalin. Se, että onnistutko tekemään
maalin, riippuu ranged-tasostasi. Huomaa kuinka maalin saadessasi Gnome Cheerleaderit juhlistavat sitä.

Pelit päättyy, kun olet tehnyt viisi maalia.

Strategiat:

Mikäli menetät pallon, taklaa (tackle) vastapuolen pelaaja, joka vei pallosi. Hän tyrmääntyy muutamaksi senkunniksi ja saat pallon takaisin.

Voit myös syöttää (pass) pallon oman joukkueesi pelaajalle. Näin tehdessäsi yritä juosta mahdollisimman lähelle koria, sillä pallo syötetään pian sinulle takaisin!

Voit tietysti myös koettaa yksin juosta korin luokse ja yrittää maalia, mutta varo vastapuolen gnomeja!


Hyödyt ja palkinnot:

Pelin aikana saat experienceä ranged- ja agility-taitoihin, sekä saat ihan oman gnome pallosi, jota voit heitellä ystäviesi kanssa myös areenan ulkopuolella!


Tehnyt: Finwest
Kuva

Muokattu viimeksi: 14:57 22.01.2012