Aktiviteetti
Kingdom of Miscellania

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:
Kuva
Oletko koskaan haaveilut hallitsevasi omaa kuningaskuntaa, jossa alamaisesi tekisivät kaiken raskaan työn samalla kun sinä ottaisit rennosti valtaistuimellasi? Throne of Miscellania -questin suorittaneet saavat mahdollisuuden hallita omaa kuningaskuntaa.

Voit määrätä alamaisesi työskentelemään erilaisissa tehtävissä pientä korvausta vastaan. Nämä työt vaihtelevat aina malmien hankkimisesta kalastukseen ja maanviljelyyn. Älä kuitenkaan rasita alamaisiasi liialla työllä tai muuten sorra heitä, tai suosiosi alkaa laskea.

Kuva


Sijainti:

Miscellania -saari kaukana pohjoisessa merellä. Saarelle pääsee fairy ring -koodilla CIP (vaatii Fairy Tale Pt2 -questin), tai sitten laivakyydillä Rellekasta.


Vaaditut taidot:

Sinun täytyy ainakin yksi näistä vaatimuksista:
 • 10 Farming auttaaksesi Gardener Gunnhildia.
 • 30 Mining auttaaksesi Miner Magnusta.
 • 40 Fishing auttaaksesi Fisherman Frodia.
 • 45 Woodcutting auttaksesi Lumberjack Leiffiä.

 • 10 Farming auttaaksesi Etceterian Farmeria. (Royal Trouble)
 • 35 Woodcutting auttaaksesi Etceterian Carpenteria. (Royal Trouble)


Vaaditut questit: Throne of Miscellania

Muut vaatimukset:

Royal Trouble -questin suorittaminen on suositeltavaa. Alamaisesi pystyvät hankkimaan myös mahoganya ja teakkia, sekä farming resursseja. he myös tekevät työtä pienemmällä palkalla!


Pelin aloitus:

Auta Miscellanian kansalaisia töissään kerätäksesi suosiota.
Pelin pelaaminen:

Suosio

Siinä yksi asia jotka yhdelläkään hallitsijalla ei ole liikaa. Mitä suositumpi olet, sitä enemmän ja nopeammin alamaisesi hankkivat resursseja. Suosiota voit kasvattaa auttamalla alamaisiasi heidän askareissaan.

Kuva Tehtävä
Kuva Auta Miner Magnusta louhimaan malmeja.
Tarvitse häntä auttaaksesi pickaxen sekä 30lvl mining.
Kuva Auta Gardener Gunnhildia kitkemään rikkaruohot viljelyspalstoilta.
Tarvitset häntä auttaaksesi haravan (rake) sekä 10lvl farming.
Kuva Auta Lumberjack Leiffiä kaatamaan maple-puita.
Tarvitset häntä auttaaksesi axen sekä 45lvl woodcutting.
Kuva Auta Fisherman Frediä kalastamisessa.
Tarvitset häntä auttaaksesi 40lvl fishing sekä kalastuvälineen (lobster pot, harpoon).


Kun suosiosi saavuttaa maksimin (100%), siitä tulee ilmoitus.

Kuva

Kuva Varo kuitenkin tekemästä seuraavanlaisia toimintoja kunigaskunnassasi, sillä ne laskevat suosiotasi.
 • Myyntikojuista varastaminen.
 • Kansalaisten tappaminen.
 • Kotieläinten (kanat, jänikset) tappaminen.

Suosiosi laskee myös itsestään päivässä 3%, joten on viisasta käydä säännöllisin väliajoin sitä nostamassa. Royal Trouble -questin suorittaneilla suosio laskee kuitenkin vain 1% päivässä, joten siinä taas yksi syy suorittaa kyseinen questi.

Työvoima

Kun sinulla on tarpeeksi suosita, voit mennä Miscellanian linnan toisen kerroksen valtaistuinsaliin. Puhu siellä Advisor Grimille, hänen tehtävänsä on auttaa sinua hallitsemaan kuningaskuntaasi mahdollisimman mallikkaasti.

Kuva

Häneltä voit kysellä kuinka kunigaskuntaa johdetaan, sekä mikä tärkeintä, vaikuttaa siihen mitä työtä alamaisesi tekevät ja mitä resursseja he hankkivat. Niitä pääset muokkaamaan, kun kysyt Grimiltä kunigaskunnan kuulumisia.
(How is the kingdom fairing?).

Eteesi aukeaa seuraavanlainen ikkuna.

Kuva

Ikkunasta voit säätää kuinka monta alamaistasi laitat kyseistä työtä tekemään. Työläisten määrää voit säätää nuolista. Yhteen työhön voi laittaa maksimissaan 10 työläistä.

Mutta eihän kukaan tee työtä ilmaiseksi. Voit asettaa (deposit) arkkuun rahaa, josta työläiset käyvät päivän pääteeksi palkkansa hakemassa. Arkkuun voi laittaa maksimissaan rahaa 5M (7,5M jos olet suorittanut Royal Trouble -questin). Jos jostain syystä haluat nostaa rahaa pois arkusta, sekin onnistuu (withdraw). Työläiset ottavat palkaksi päivässä 10% arkkuihin laittamasta rahamäärästäsi.

Huomaa että jos Miscellanian arkkuun käsiksi päästäksesi sinun syötettävä PIN-koodi, mikäli et ole vielä käynyt sitä pankissa laittamassa (koodi on sama). "Miscellania-rahasi" ovat siis yhtä turvassa kuin pankkitilisikin.

Voit nyt jättää alamaisesi oman onnensa nojaa pariksi päiväksi ja mennä tekemään jotain muuta. Tänä aikana he keräävät sinulle asettamasia resursseja.

Resurssien hakeminen

Kun on mielestäsi otollinen hetki käydä hakemassa tuotot Miscellanialaisilta, mene jälleen puhumaan Advisor Grimille.

Kysy jälleen kuinka kuningaskunnalla sujuu. Hän ilmoittaa tapansa mukaan kuinka suosittu olet (%), mutta tällä kertaa hän myös kysyy, että haluatko nostaa alamaistesi keräämät resurssit. Vastaa tietysti myöntävästi.

Nyt aukeaa ikkuna, josta näet mitä kaikkea alamaisesi ovat viime päivinä keränneet. Kun suljet ikkunan, ne siirretään suoraan pankkiisi. Voit nyt mennä pankkiin (lähin Etceteriassa) ja myydä ne eteenpäin tai käyttää itse.

Tässä esimerkkikuva, mitä työläiset keräsivät minulle 15:sta päivässä.

Kuva

"Sivutuotteet"

Kun esim. laitat työläisesi maplen kimppuun, tulee siitä sivutuotteena linnunpesiä (bird's nest). Pesiä tulee yksi jokaista sataa kerättyä halkoa kohti (1/100). Pesät voivat sisältää sormuksia, linnunmunia (käytetään summoningissa) tai farming seedejä.

Tässä kaikki sivutuotteet.

 • Mining: 1 jalokivi per 150 kaivettua coalia.
 • Herbit: 1 herb siemen per 100 kerättyä herbiä.
 • Flax: 1 herb siemen per 600 poimittua flaxia.
 • Kalastus: 1 jalokivi tai kori per 50 kalastettua tunaa tai 15 swordfishiä.
 • Woodcutting: 1 linnunpesä per 100 hankittua halkoa.
 • Hard wood: 1 linnunpesä per 350 hankittua halkoa.Strategiat:

Ensinnäkin, kannattaaa tehdä Royal Trouble -quest. Pienellä vaivalla saat tästä minigamesta paljon enemmän irti. Käytössäsi on siten 15 alamaista kymmenen sijaan, sekä he voivat kerätä perusresurssien lisäksi myös mahoganya, teakkia ja farming siemeniä.

Tässä hieman vinkkejä kuinka saat kuningaskunnastasi täyden hyödyn.

 • Pidä Miscellanian arkussa aina vähintään 750k rahaa. Näin saat työläiset nostamaan maksimaalisen palkkansa per päivä (10% tallettamastasi rahamäärästä), jolloin he siis työskentelevät myös maksimaalisen määrän.

 • Älä päästä suosiotasi liian alas, äläkä työllistä alamaisiasi mikäli se on alle 90%.

 • Suosio kannattaa käydä nostamassa 100% 3-4 päivän välein, ja nopeiten/helpoiten se onnistuu auttamalla Fisherman Frediä tai Lumberjack Leiffiä (fishing & woodcutting).

 • Laita aina kaikki työläisesi työhön, turha heitä on pitää "penkinlämmittäjinä". Vaikket erityisesti tarvitsisikkaan kuin jotain tiettyä yhtä materiaalia, kannattaa ylimääräiset työläiset laittaa edes jotain keräämään. Voithan aina myydä turhat materiaalit pois. Ja tässä tapauksessa, voitolla.


Hyödyt ja palkinnot:

Saat halvalla hankittua materiaaleja jokapäiväisiin askareihisi & jälleenmyyntiin.


Tehnyt: Finwest, uudet kuvat otti Tonzaw
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 11:23 28.02.2015