Aktiviteetti
Chompy & Jubbly Hunting

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:


Lintujen metsästys-kausi on aina auki, tai no ei aina, mutta ainakin ogreilla. Nyt myös sinulla on mahdollisuus metsästää lintuja, chompyja, tai jubblyja. Jos olet suorittanut Big Chompy Bird Hunting -questin voit metsästää chompyja tällä antiikkisella ja ihanalla tavalla, mutta jos olet suorittanut myös Recipe For Disasterista Skrach Uglogween osan voit pyydystää myös jubblyja!

Kuva


Sijainti:

Gu'Tanothin Feldip Hillsien lähellä olevalla suolla. Käytä Ring of Duelingia ja teleportauta itsesi Castle Wars -areenalle. Kulje puu-ovista areenalta ulos ja suunnista etelään (S). Kulje ogre-vartijoiden ohi, ja seuraa eteläistä "polkua" kivien ohi ja kulje suolle itään (E), tuttuun paikkaan Rantzin luokse.


Vaaditut taidot: Hyvät melee taidot ovat suuresti avuksi, varsinkin Hyökkääjälle joka on erittäin taistelupainotteinen. Myöskin korkea Agility on hyväksi sillä pelissä joudut juoksentelemaan runsaasti joka taas imee energiaasi nopeaan tahtiin.

Vaaditut questit: Big Chompy Bird Hunting ja Recipe For Disaster jos haluat pyydystää myös jubblyja.

Vaaditut tavarat:

Chompyt

Ogre bellows
Ogre bow
Ogre arroweita


Jubblyt

Ogre bellows
Ogre bow
Ogre arroweita

Ball of wool
Pickaxe


Suositellut tavarat

Ase-/pienimuotoinen taistelu-varustus


Pelin aloitus: Aloita menemällä Feldip Hilsseille, ja sieltä suolle.Pelin pelaaminen:

Chompy hunting

Kun olet suolla kannattaa toimia seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Kuva

Kuva

Käytä palkeita (Ogre bellows) suokupliin (Swamp bubbles), ja saat kolme annosta palkeisiisi (Ogre bellows [3]). Nyt käytä palkeita suosammakoihin (Swamp toad). Sanot repliikin "Come here toady!", ja pumppaat sammakon täyteen suoliejua, ja se pöhöttyy ja ilmestyy inventoryysi. (Samalla palkeistasi lähtee yksi annos).

Koska emme ole tyhmiä, kannattaa pudottaa sammakot tietysti lähelle suota, ja juosta heti hakemaan ja täyttämään heti uudet sammakot. Näin säästät aikaa ja saat enemmän tappoja.


Jubbly hunting

Kuva Jubblyt ovat muuten samantapaisia kuin chompyt, mutta paljon isompia. Niiden pyydystys-metodikin on sama, "aineksia" on vain hieman enemmän:

Täytä palkeesi ja pyydystä sammakot normaalisti. Nyt kuitenkin täytä palkeesi uudelleen. Suunnista Rantzista koilliseen (NE), löydät kiviä. Mainaa kiviä kolme kappaletta (tai saman verran kuin sinulla on sammakoita ja aiot pyydystää jubblyja yhdellä kerralla) ja täytä sammakot uudestaan palkeilla, niin että niistä tulee "ilmapalloja" inventoryysi (nyt kivetkin ovat kadonneet).

Kuva

Pudota kivet normaalisti paikkaan johon pudotat sammakotkin chompyja pyydystäessäsi. Hetken päästä paikalle ilmaantuu jubblyja, isoja lintuja, jotka on kuitenkin koostaan huolimatta helppo pyydystää.


Hyödyt ja palkinnot:

Kun lintu on kuollut nypi siltä sulat (pluck) jos haluat saada ne itsellesi. Tapettuasi väh. 30 lintua saat ensimmäisen hattusi jonka voit noutaa Rantzilta, tuttu Big Chompy Bird Hunting -questista. Voit tarkistaa kill countisi operoimalla bowisi.KuvaNimiTapot
Ogre bowman hat30
Bowman hat40
Ogre yeoman hat50
Yeoman hat70
Ogre marksman hat95
Marksman hat125
Ogre woodsman hat170
Woodsman hat225
Ogre forester hat300
Forester hat400
Ogre bowmaster hat550
Bowmaster hat700
Ogre expert hat1000
Expert hat1300
Ogre dragon archer hat1700
Dragon archer hat2250
Expert ogre dragon archer hat3000
Expert dragon archer hat4000


4000 taposta saat 30k range xp:tä.


Tehnyt: Napero
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 10:22 28.02.2015