Aktiviteetti
Ranging Minigame

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:

Ranging minigame on yksi Ranging Guildin monista ominaisuuksista. Ranging minigamessa voit kerätä jousiammunnan taidoillasi lipukkeita, joilla saat lunastettua erinäisiä tavaroita guildissa olevasta liikkeestä.

Kuva


Sijainti:

Ranging guild sijaitsee Hemensterin pikkukylässä, joka taasen sijaitsee Ardougnen ja Seers' Villagen välisen tieosuuden varrella. Minipeli löytyy Ranging Guildin itäreunalta.

Kuva


Vaaditut taidot:

Mahdollisimman suuri Ranged


Vaaditut tavarat:

  • Mikä tahansa tavallinen jousiase, esimerkiksi crystal bow ei käy
  • Vähintään 200gp


Pelin aloitus:

Peliin osallistumiseksi joudut puhumaan Competition Judgelle, osallistumismaksu on 200gp. Saat sillä rahalla mahdollisuuden kymmenen nuolen ampumiseen. Competition Judge selostaa myös säännöt tarvittaessa.
Huom! Et voi tuoda omia nuoliasi ja sillä tavalla välttyä maksusta.
Pelin pelaaminen:

Lipukkeita saat ampumalla jousella harjoitusalueen toisessa päässä oleviin maalitauluihin mahdollisimman hyviä osumia, joista saat osuman hyvyyden mukaan pisteitä.


Tauluihin osumisessa ainoa merkitsevä asia on Ranged-levelisi. Peli arpoo sen perusteella osumakohdan. Eli mitä parempi Rangedisi on, sitä paremmin pärjäät pelissä. Osumiseen ei voi siis vaikuttaa vaatetuksella tai millään muulla taktikoinnilla.


Ammuttuasi nuolen näet mihinkä kohtaan taulua se osui, näet myös kokonaispistepottisi. Tauluun osumisesta saat myös Ranged-experienceä, jonka suuruus riippuu siitä, miten keskelle taulua osuit.

Kuva

Kun keräämäsi pisteet jaetaan kymmellä, saat vastaavan verran palkintolipukkeita vaivanpalkaksi. Saatavien lipukkeiden minimimäärä on 0 (ei lainkaan osumia tauluun) ja maksimimäärä 100 (kymmenen napakymppiä).

KuvaEXP taulukot:OsumisaluePisteetExperience
Napakymppi
100
50
Keltainen
50
25
Punainen
30
15
Sininen
20
10
Musta
10
5
Huti
0
0Hyödyt ja palkinnot:

Voit lunastaa hankkimillasi lipuilla guildissa olevista kaupoista erilaisia rangediin liittyviä tavaroita. Lippuvaatimukset vaihtelevat välillä 100-2400.

Kuva


Tehnyt: Vulle, uudet kuvat by Sepeli
Kuva

Muokattu viimeksi: 15:10 22.01.2012