Aktiviteetti
Mage Training Arena

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:

Kuva Mage Training Area on suunniteltu Magic-taitoa harjoittaville pelaajille, jotka voivat pelata tässä rakennuksessa olevaa neljää minipeliä ansaiten kustakin experienceä. Minipeleistä saadut pisteet pelaajat voivat vaihtaa maagien varusteisiin tai jopa uusiin loitsuihin!

Kuva


Sijainti:

Pohjoiseen (N) Duel Arenasta.


Vaaditut taidot:

Tarpeeksi korkea Magic-taso, jotta voit käyttää kullekin huoneelle ominaisia loitsuja. Alle on listattu minimivaatimukset kuhunkin huoneeseen.

Telekinetic Theatre - Tarvitset vähintään 33 Magic-tason, sillä täällä pitää käyttää Telekinetic Grab-loitsua.
Alchemist's Playground - Tarvitset vähintään 21 Magic-tason, sillä täällä pitää käyttää ainakin Low Alchemy-loitsua.
Enchanting Chamber - Tarvitset vähintään 7 Magic-tason, sillä täällä käytetään erilaisia Enchant-loitsuja.
Creature Graveyard - Tarvitset 15 Magic-tason, sillä täällä tarvitaan Bones To Bananas-loitsua.


Vaaditut tavarat:

Progress hat, jonka saat puhuttuasi Entrance Guardianille. Tämä hattu on pakko olla mukanasi kun pelaat Mage Training Arenan minipelejä! Se kertoo kuinka paljon Pizazz-pisteitä sinulla on.

Tarvitset myös Runeja kuhunkin loitsuun. Mitä enemmän sitä parempi. Huomaa että voi ottaa tänne myös sauvoja (staff) säästääksesi runeja.


Muut vaatimukset:

Et voi viedä rahaa Alchemist's Playgroundille, tai alchata tuomiasi tavaroita siellä. Et voi myöskään viedä luita, peacheja tai banaaneja Creature Graveyardille.


Pelin aloitus:

Puhu Entrance Guardianille, ja saadaksesi häneltä Progress Hatin. Pidä hattua aina mukanasi kun pelaat Mage Training Arenan minipelejä. Astu nyt haluamastasi portaalista (neljä erilaista) läpi, ja pääset minipelin pariin. Huomaa, että jos hävität Progress Hatin, hävität siinä samalla myös kaikki Pizazz-pisteesi!

Kuva
Pelin pelaaminen:

Alchemist's Playground

Tässä minipelissä tehtäväsi on käyttää Low - & High Alchemy-loitsuja ja muuttaa erilaisia esineitä rahaksi, joita löytyy huoneen keskellä sijaitsevista kaapeista (cupboard). Kun loihdit esineen, saat rahaa, jotka sinun täytyy laittaa huoneen perällä olevaan reikään (hole).

Kuva

KuvaMinipelin aika oikeaan yläkulmaan ilmestyy taulukko, josta näet montako Alchemist's Pizazz-pistettä sinulla on, sekä kaikkien tavaroiden nimet. Silloin tällöin jonkin esineen nimen eteen ilmestyy vihreä nuoli, joka tarkoittaa että sen esineen loihtimiseen ei kulu runeja laisinkaan!

Kun laitat rahojasi talteen reikään, saat Alchemist's Pizazz-pisteitä kaavassa; 100gp/1 piste. Saat myös hieman Magic experienceä (talletettujen kolikkojen määrä 2x), sekä 10% rahoista siirretään pankkiisi Arenaan ulkopuolelle.

Telekinetic Theatre

Tässä minipelissä sinun tehtäväsi on käyttää Telekinetic Grab-loitsua liikuttaaksesi patsasta (statue) läpi sokkeloiden (10 erilaista).

Kuva

Liikuttaaksesi patsasta, loihdi Telekinetic Grab-loitsu siihen. Patsas liikkuu aina sinua päin.

Patsas jatkaa liikkumista niin kauan, kunnes se törmää seinään. Koeta saada liikuteltua patsas muusta lattiasta erivärisenä erottuvalle alustalle. Sen tehtyäsi patsas muuttuu Telekinetic Guardianiksi, jolle puhuttuasi sokkelo vaihtuu, ja voit aloittaa alusta.

Minipeliä pelatessasi oikeean yläkulmaan ilmestyy taulukko, josta näet Telekinetic Pizazz-pisteidesi määrän. Oikeaan alakulmaan taasen ilmestyy "Ratkaistu"-teksti (solved), josta näet montako sokkeloa olet ratkaissut peräkkäin.

Jokaisesta selvittämästäsi sokkelosta saat 2 Telekinetic Pizazz-pistettä. Huomaa kuitenkin, että jos ratkaiset viisi sokkeloa peräkkäin, saat kahdeksan lisäpistettä normaalin kahden lisäksi, sekä 1000 magic experienceä ja 10 law runea!

Creature Graveyard

Tässä minipelissä sinun täytyy muuttaa maasta löytyvät luut banaaneiksi (Bones To Bananas-loitsu), ja laittaa ne huoneen seinällä oleviin kouruihin (chute) talteen.

Kuva

Kuva
Tehtävää vaikeuttaa katosta tippuvat luut, jotka tekevät vahinkoa ja menetät hiukan hitpointsejasi. Minipelin aikana oikeaan yläkulmaan taulukko, josta näet Graveyard Pizazz-pisteidesi määrän.

Huomaa myös, että luukasoja on neljä erilaista.

Kuva Montako hedelmää saa per loitsu
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 4


Jokaista 16 tallettamastasi banaanista saat palkinnoksi joko nature-, death-, earth,- water- tai blood runen, Graveyard Pizazz-pisteen sekä 25 Magic experienceä.

Huomaa, että jos kuolet minipelin aikana, menetät 10 Graveyard Pizazz-pistettä rangaistukseksi.

Enchanting Chamber

KuvaTässä minipelissä tehtäväsi on lumota (Enchant-loitsut) huoneiden kulmista löytyvät esineet (neljä erilaista; cube, cylinder, pentamid ja icosahedron) valkoisiksi orbeiksi, ja laittaa ne keskellä huonetta sijaitsevaan kaivoon.

Kuva

Ympäri huoneen lattiaa löytyy myös dragonstoneja, jotka voit myöskin lumota.

Jokaista 20 tallettamaasi orbia kohti saat palkkioksi joko kolme cosmic-, death- tai blood runea. Jokainen 10 lumoamasi samanmuotoisesta esineestä saat lisäpisteitä, kuten myös siitä, että lumoat oikealla alakulmassa näkyvän muotoisia esineitä.Strategiat:

Alchemist's Playground

Pyri aina etsimään kaapeista taulukon vihreän nuolen osoittama tavara, sillä sen alchaamiseen ei tarvitse runeja laisinkaan. Näin säästät kallisarvoisia nature runejasi. Pyri myös alchaamaan niitä tavaroita, joista taulukko ilmoittaa saavan eniten rahaa.

Kannattaa ottaa mukaan fire staff, säästät melkoisen kasan fire runeja tehdessäsi niin.

Huomaa, että et saa yhtään sen enempää rahaa alchaamastasi tavarasta, vaikka käyttäisitkin High Alchemy-loitsua! Mutta sitä kannattaa silti käyttää, sillä nature runeja ei kulu sen enempää kuin Low Alchemy-loitsussakaan, ja saat enemmän Magic experienceä.

Telekinetic Theatre

Tähän minipeliin ei mitään varsinaisia strat§egioita ole, mutta kannattaa ottaa mukaan air staff, sillä täällä air runesi kuluvat yllättävän nopeasti loppuun.

Käytä hyväksesi patsaan "Observe"-vaihtoehtoa, näin saat paremman kuvakulman sokkelon ratkaisemiseen.

Creature Graveyard

Koeta olla mahdollisimman nopea, ettet joudu syömään banaanejasi. Se hidastaa Graveyard Pizazz-pisteiden saantiasi.

Kannattaa kerätä reppu täyteen luita, ja vasta sitten loihtia ne. Loitsu muutta näes kaikki repussasi olevat luut banaaneiksi yhdellä kerralla. Näin säästät runejasi, ja nopeutat pisteiden saantia.

Enchanting Chamber

Tässä on oikeastaan kaksi vaihtoehtoa; voit joko keskittyä lumoamaan oikella alakulmassa näkyvän muotoisia esineitä, tai sitten käyttää joka kymmenenteen lumoamaasi samanmuotoiseen esineeseen parasta mahdollista Enchant-loitsuasi.

Kummassakin tapauksessa saat bonuspisteitä.

Tietysti on myös järkevää lumota lattialla olevia dragonstoneja parhaalla mahdollisella Enchant-loitsullasi.


Hyödyt ja palkinnot:

Mage Training Arenan ylimmässä kerroksessa on kauppa, jossa voit vaihtaa keräämäsi Pizazz-pisteet erialisiin tavaroihin. Huomaa kuitenkin, että tarvitset kaikkien neljän minipelin Pizazz-pisteitä ostaaksesi yhtään mitään.

Esimerkiksi Bones To Peaches-loitsu maksaa 200 Telecinetic-, 300 Alchemist-, 2000 Enchantment- ja 200 Graveyard Pizazz-pistettä.

Kuva

Huomaa myös, että et voi suoraan ostaa Master Wandia, vaan sinun ostettava heikommat sauvat ensin.

Kuva Esine Telekinetic- Alchemist- Enchantment- Graveyard-pts
Kuva Battlestaff 1 2 20 2
Kuva Beginner Wand 30 30 300 30
Kuva Apprentice Wand 60 60 600 60
Kuva Teacher Wand 150 150 1500 150
Kuva Master Wand 240 250 2400 240
Kuva Infinity Hat 350 400 3000 350
Kuva Infinity Top 400 450 4000 400
Kuva Infinity Bottom 450 500 5000 450
Kuva Infinity Boots 120 120 1200 120
Kuva Infinity Gloves 175 225 1500 175
Kuva Mages' Book 500 550 6000 500
Kuva Bones to Peaches 200 300 2000 200
Kuva Mist rune 1 1 15 1
Kuva Dust rune 1 1 15 1
Kuva Mud rune 1 1 15 1
Kuva Smoke rune 1 1 15 1
Kuva Steam rune 1 1 15 1
Kuva Lava rune 1 1 15 1
Kuva Cosmic rune 0 0 5 0
Kuva Chaos rune 0 1 5 1
Kuva Nature rune 0 1 0 1
Kuva Death rune 2 1 20 1
Kuva Law rune 2 0 0 0
Kuva Soul rune 2 2 25 2
Kuva Blood rune 2 2 25 2


Kuva Esine Hinta
Kuva Arena book 200gp


Tehnyt: Finwest, uudet kuvat ja pientä säätöä by Hokuto
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 11:35 28.02.2015