Aktiviteetti
Blast Furnace

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:
Blast Furnace on laite, jonka käyttöön vaaditaan viisi pelaajaa eri tehtäviin. Laitteen avulla voi sulattaa malmeja harkoiksi käyttäen ainoastaan puolet normaalisti tarvitusta hiilimäärästä. Blast Furnacen lähettyvillä löytyy myös alasimet, joissa voit takoa harkoista haarniskoja. Alueella on myös kauppa johon voit myydä ne. Mikäli et halua tuoda omia malmejasi peliin, voit ostaa niitä lähettyvillä olevasta malmikaupasta.

Kuva


Sijainti:
Keldagrimissä, kaupungin itäisessä osassa. Keldagrimiin pääsee helposti vainuilla Dwarven Minestä.


Vaaditut taidot:
- 30 Firemaking kamiinan hoitajalla
- 30 Strength pumppaajalla
- 30 Agility polkijalla
- 30 Crafting korjaajalla


Vaaditut questit:
- The Giant Dwarf


Vaaditut tavarat:
- Kamiinan hoitaja tarvitsee lapion (spade)
- Korjaaja tarvitsee vasaran (hammer)
- Hiukan rahaa, jos sinulla on alle 60 Smithing
- Sanko, jotta harkot voitaisiin jäähdyttää vedellä
- Malmeja, jollet halua ostaa niitä


Muut vaatimukset:
- Polkijan olisi hyvä ottaa mukaan energy potioneja
- Pumppaajan kannattaa ottaa hieman ruokaa mukaan


Pelin aloitus:
Blast Furnace alkaa toimimaan, kun pelaajat ovat paikoillaan, ja tekevät työnsä.
Pelin pelaaminen:
Kuten jo aikaisemmin sanoin, Blast Furnace on tiimipohjainen minipeli. Peliä voi toki koettaa pelata yksinkin, mutta se on hyvin vaikeaa. Mitä kussakin roolissa pitää tehdä, ne löydät "Stragediat"-kohdasta.

Malmien sulattaminen

Koska Blast Furnace ei ole mikään tavallinen sulatusuuni, vaati malmien sulattaminenkin tarkempaa selvitystä.

Kun Blast Furnace on täydessä toiminnassa, pelaajat voivat käydä laittamassa malmejansa kuljetushihnalle (conveyer belt). Jos sinulla on alle 60 smithing, joudut maksamaan tästä operaatiosta 2,5k rahaa. Malmit kulkevat laitteiston läpi, ja lopulta ilmestyvät kasalle bar dispenceriin. Huomaa, että sinun on käytettävä sangollinen vettä harkkoihin, jotta ne jäähtyisivät.

Kuva

Jos haluat, voit valmistaa harkoista haarniskoja läheisellä aidatulla alasinalueella. Tosin alueelle pääset vain jos sinulla on 60 smithing tai parempi. Valmistamasi tavarat kannattaa myydä paikalliseen haarniskakauppaan.

KuvaStrategiat:
Kuva Kamiinan hoitajan tehtävä on pitää kamiinassa tuli yllä. Tämä hoituu lisäämämällä lapiolla laatikosta koksia (coke) kamiinaan.


Kuva Pumppaajan täytyy pumpata ilmaa sulatusuuniin ja täten pitää se kuumana. Pumppaajan täytyy seurata mittariston tarkkailijan ohjeita! Hän kertoo milloin saat pumpata ilmaa ja milloin et! Muuten alat pikkuhiljaa ottaa vahinkoa.


Kuva Korjaajan tehtävä on korjata mahdolliset hajonneet osat, jotka mittariston tarkkailija kertoo hänelle. korjaajan rooli on yksi tärkeimmistä, kone ei toimi, ennen kuin osa on korjattu.


Kuva Polkijan tehtävä on liikuttaa liukuhihnaa polkemalla polkupyörää muistuttavaa laitetta. Polkeminen on raskasta puuhaa, joten juoksuenergiasi kuluu hiljalleen loppuun.


Kuva Mittariston tarkkailijan täytyy kertoa pumppaajalle, milloin tämä saa pumpata sulatusuuniin ilmaa ja milloin ei. Mittaristossa on kolme osaa: punainen, vihreä ja valkoinen. Mikäli mittaristo näyttää valkoista, on sulatusuuni liian kylmä ja tarvitsee lisää ilmaa. Vihreä kertoo sulatusuunin olevan hyvässä tilassa. Punainen taaen tarkoittaa, että sulatusuuni on liian kuuma liiallisesta ilmasta. Mittariston tarkkailija näkee myös, jos jokin Blast furnacen osa menee hajalle. Tällöin korjaajan on korjattava se, tai muuten ei voida jatkaa.EXP taulukot:

Rooli Experience
Kamiinan hoitaja 5 Firemaking exp jokaisesta lapiollisesta koksia
Pumppaaja 2 Strength exp jokaisella pumppauskerralla
Polkija ~2 Agility exp joka sekunti
Korjaaja 50 Crafting exp joka korjauskerrasta
Mittariston tarkkailija -


Hyödyt ja palkinnot:

Käytät vain puolet normaalista hiilimäärästä sulattaessasi harkkoja. Saat myös roolistasi riippuen johonkin taitoon experienceä.


Tehnyt: Finwest, FameFox otti uudet kuvat
Kuva

Muokattu viimeksi: 14:15 22.01.2012