Aktiviteetti
Hall of Memories

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:
Kuva

The Hall of Memories on luola, joka sijaitsee Memorial to Guthixin alapuolella ja keskittyy Guthixin muistoille. Tämä aktiviteetti toimii divinationin treenaus menetelmänä ja vaatimuksena on lvl 70.


Sijainti:
Hall of Memories sijaitsee läntisellä puolella, jonne pääset altaan kautta. Myös sixth-age circuitilla on teleportti tänne.
Kuva Kuva

KuvaVaaditut taidot:
70


Pelin aloitus:
Ensimmäisella kerralla sisään tullessa The Archivist antaa pelaajalle yhden tyhjän, yhden täyden muistiruukun (memory jar) ja memory-storage botin. Tämän jälkeen The Archivist neuvoo miten luolassa toimitaan.
Pelin pelaaminen:
Pelatessa muistiruukun täytyy olla pelaajan repussa, samalla kun pelaaja kerää muistoja ja täyttää ruukkua. Tyhjiä ruukkuja saat lisää idässä olveasta huoneesta. Muistit ilmestyvät sattumanvaraisesti ympäri hallia. Haalistuneet muistot (faded memories) pysyvät paikoillaan kauemmin mutta antavat hieman vähemmän xp:tä. Täyden muistiruukun voit antaa unstable riftiin, joka sijaitsee hallin pohjoisosassa. Alla olevassa taulukossa on eritelty tarkemmin muistoista saatavat xp määrät.
Muisto Xp lvl
Faded memories 12 70
Lustrous memories 16 70
Brilliant memories 18 80
Radiant memories 20 85
Luminous memories 22 90
Incandescent memories 24 95
Core memory playback 24 70
KuvaStrategiat:
Recollection butterfly

Nämä perhoset lentävät ympäri hallia ja antavat lähellä oleville pelaajille siunauksen, joka kestää 60 sekuntia. Pelaajalla on mahdollisuus saada memory shardeja.

Core memory fragment

Nämä ilmestyvät sattumanvaraisesti ympäri hallia ja kaikki voivat ottaa niitä kiinni. Kiinni saatua ne tulee laittaa pohjoisosassa oleville jalustoille divination xp:tä varten. Kun kaikki kuusi jalustaa ovat täynnä, niin keskellä hallia oleva luukku aukeaa ja näyttää sattumanvaraisen muistin. Muistin voi tutkia tai ottaa ja se on sama kaikille pelaajille. Core memoryyn voit päästä käsiksi myös lataamalla nimenomaisen botin ja klikkaamalla The Archivistia lukemaan sen.

Knowledge overflow

Välillä ruutu voi heilua ja knowledge fragmentit nousta pintaan. Usean aallon ajan fragmentit ilmestyvät vajaan kahden minuutin ajaksi kaikille pelaajille. Ottamalla niitä kiinni, saat heti divination xp:tä.EXP taulukot:
Xp:tä voi hieman (~20%) nopeuttaa klikkaamalla heti, kun xp pop-up näkyy.

lvl Xp/ tunti Selityksiä
85 130 000 Decorated divination urn, clan avatar bonus ja full diviner's outfit.
99 250 000 Decorated divination urn, clan avatar bonus ja Full elder divination outfit


Hyödyt ja palkinnot:
Memory-storage botit.

Saat sisääntullessa memory-storage bot (Aagi), jonka voi ladata tiettyjä muistoja keräämällä. Ladattuasi botin täyteen, voti antaa sen The Archivistille ja aukaista pysyvän boostin (ks. taulukko). Botit annetaan pelaajalle taulukon mukaisessa järjestyksessa ja ladattuasi botin saat myös Guthixin muiston.

Botti lvl Muisti vaatimus Passiivinen efekti
Aagi 70 Lustrous Ylimääräinen passiivinen efekti Memorial to Guthix lähteestä.
Seren 80 Brilliant Saat enemmän memory strandeja Hall of Memories -alueella.
Juna 85 Radiant Pystyt tekemään kolme divination locationia vuorokaudessa.
Edicts 90 Luminous Saat enemmän muistoja haalistuneista muistoista.
Cres 95 Incandescent Saat enemmän energyitä niitä tehdessä rifteillä.


Tehnyt: Gothim
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 07:44 01.06.2019