Aktiviteetti
Shifting Tombs

Tämä minigame on turvallinen


Esittely: Shifting Tombs löytyy Tutkiessasi Menaphosia pintaa syvemmältä. Tätä minipeliä voi pelata 1 - 5 pelaajaa 5 minuuttia kerrallaan ja XP:tä voi saada pääasiassa Dungeoneeringiin, Agilityyn, Thievingiin ja Constructioniin ja itse luolassa xp :tä tulee Craftingiin, Runecraftingiin, Prayeriin ja Divinationiin. Xp:n saannin voi valita itse aktivoimalla patsaita ja polttajia (burner) aloituskammiossa. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi saada rahaa ja muuta tavaraa xp:n sijasta, jos patsaita ja polttajia ei ole aktivoitu.Sijainti:
Shifting Tombs sijaitsee kaupungin alla, jonne pääsee jokaisen alueen omasta sisäänkäynnistä ks. kuva.

KuvaKuva


Muut vaatimukset: Puhu Ozanille.

Pelin aloitus: Pelin voi aloittaa soolona, etsiä ryhmiä "search" toiminnolla tai käiyttämällä grouping systeemiä (community tab -> grouping system). Alla olevasta taulukosta näet xp:n aktivoimisen patsaat ja polttajat.

Jumala Sijainti Patsas xp Polttaja xp
Scabaras Pohjoinen Agility Prayer
Apmeken Itä Thieving Runecrafting
Crondis Etelä Construction Crafting
Het Länsi Dungeoneering Divination
Pelin pelaaminen: Tavoitteita on kolme, jotka on hyvä suorittaa ennenkuin 5 minuuttia tule täyteen: sarkofagin aukaiseminen, aarrearkun ryöstäminen ja korruption puhdistaminen. Näiden lisäksi shifting tombs vaatii juoksemista, joten juoksuenergiaa palauttavat esineet ovat hyvä lisä. Luolasta pakeneminen edellyttää köyden löytämistä ja mikäli pelaaja epäonnistuu pakenemaan ennen viiden minuutin täyttymistä, pelaaja ei saa xp:tä eikä reputation pisteitä.

Sarkofagin aukaiseminen
Jotta sarkofagin voi ryöstää, se täytyy ensin avata lukosta. Tämä tapahtuu painamalla tiileja oikeassa järjestyksessä. Jokainen sarkofagi on kuuden tiilen ympäröimä. Sarkofagi aloittaa keltaisella pulssilla, jonka jälkeen siitä lähtee kolme sinistä pulssia tiileihin. Pulssien osuttua tiileihin, sarkofagi tekee jälleen keltaisen pulssin, jonka jälkeen paina tiilejä siinä järjestyksessä, jossa siniset pulssit osui.

Mikäli teet virheen aloitat alusta ja voit myös resetoida yhdistelmän klikkaamalla sarkofagia. Jokainen aukaistu sarkofagi lasketaan jokaiselle pelaajalle erikseen eli näitä kannattaa aukaista mahdollisimman paljon.

Kuva

Aarrearkkujen ryöstely
Aarrearkut ovat lukittu skillien taakse (dungeoneering skill ovien tapaan) ja jotta lukituksen voi purkaa tarvitset vähintään kyseisen skillin lvl vaatimuksen. Vaatimukset ovat maksimissaan lvl 99 luokkaa eikä niiden aukaiseminen vaikuta muiden pelaajien palkintoihin. Kerran aukaistu aarrearkku näkyy siis muille tyhjinä.

Kuva

Korruption puhdistaminen
Tähän on kaksi tapaa: uurnien rikkominen ja kristallien kaivaminen. Uurnat voi rikkoa pienen välimatkan päästä, kunhan siinä ei ole esteitä tiellä. Kristallien kaivaminen tapahtuu samoin kuin normaali mining skilli.

KuvaKuvaStrategiat: Rikottuasi viisi uurnaa nopeassa tahdissa saat buffin, jolla voit tuhota kristallit tavallista nopeammin tähtäämällä ja räjäyttämällä AoE efektillä usen kristallin kerralla. Pelaaja voi kasata näitä buffeja maksimissaan kolme mutta pelaaja voi menettää buffit, mikäli uurnia ei rikota tarpeeksi nopeasti.

Shifting tombs on juoksemista vaativa minipeli, joten juoksuenergiaa palauttavat esineet kuten (super) energy potion, mint cake tai Oo'glogin suolavesiallas ovat tärkeitä. Surge abilityä voi myös käyttää, joten Mobility perk on käytännöllinen.

Saatuasi 100% luolasta valmiiksi, kannattaa poistua nopeasti sillä saat enemmän xp:tä mitä nopeammin poistut.Hyödyt ja palkinnot: Palkinnot pitävät sisällään reputation pisteitä ja xp:tä tai rahaa. XP määräytyy sen perusteella, kuinka monta patsasta ja polttajaa on käytössä. Rahaa tulee, jos kaikki patsaat ja polttajat ovat pois käytöstä ja sen määrä riippuu aukaistuista arkuista, sarkofageista, kerätyistä korruptioneista.

Menaphite gift offering (small), voi aukaista ja saada arvakasta tavaraa tai vaihtaa reputation pisteisiin.
Menaphite gift offering (medium), voi aukaista ja saada arvakasta tavaraa tai vaihtaa reputation pisteisiin.
Feather of Ma'at, kun aukaiset aarrearkun.
Khopesh of the Kharidian & Off-hand khopesh of the Kharidian, lvl 82 dual range aseet. Voit saada aarrearkuista.
Memory strand, voit saada aarrearkusita ja sarkofageista, jos divination xp on aktivoitu.
Jewels of the Elid, jos sinulla on Menaphos journal.
Bestopet, yksi monista kissoista. Voi ilmestyä jos sinulla on Menaphos journal.
Camouflage fragments, näistä voit tehdä Master camouflage outfitin.Tehnyt: Gothim
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 21:17 17.06.2017