Aktiviteetti
The Empty Throne Room

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:

Dig Sitella on tehty suuri löydös. The Empty Lordin, Zarosin, entinen valtaistuinsali on löydetty ja nyt Dig Site tarvitsee apuasi sen muinaisten salaisuuksien löytämisessä.


Sijainti:

Dig Siten itäisellä reunalla.

Kuva


Vaaditut taidot:

Taso 65 ainakin yhdessä seuraavista: , ,


Vaaditut questit:Pelin aloitus:

Puhu Celie Diggorylle Dig Siten itäisellä reunalla olevalla kaivauksella tai mene suoraan ovista sisään.

Kuva
Pelin pelaaminen: Huoneen aktiviteetit on listattu siinä järjestyksessä, joissa ne suositellaan tehtävän, sillä toimintamalli on syklinen. Tätä aktiviteettia voi tehdä kunnes 800k XP:tä on saatu jokaiseen oppaassa mainituista skilleistä. Saatu XP kuhunkin skilliin riittää kehittämään ne tasolta 65 tasolle 75.

Crystal formation - 65

Ympäri huonetta on neljä kristallikertymää, joista voit louhia Impure Senntisten crystalia. Tarkkaile minkä kristallikertymän ympärillä violetti pyörre on, jotta saat XP:tä nopeammin. Laita louhitut kristallit huoneen keskellä olevaan Refinatrixiin. Kun Refinatrix täyttyy, siirry polkemaan pyöriä.

Kuva Kuva


Refinatrix cycle - 65

Jalosta keräämäsi, ja muiden keräämät, kristallit polkemalla polkupyörillä. Muista tarkkailla minkä pyörän alla violetti pyörre on, jotta saat XP:tä nopeammin. Kun Crystal storage bin täyttyy, siirry muuntamaan kristalleja ylemmälle tasolle. Refinatrixin kapasiteetin voit tarkistaa oikealla klikkauksella valitsemalla Check capacity.

Kuva

Crystal storage bin - 65

Ota kristalleja astiasta, jonka jälkeen muuta ne keltaisiksi, vihreiksi, sinisiksi tai punaisiksi kristalleiksi. Astian kapasiteetin voit tarkistaa oikealla klikkauksella valitsemalla Check capacity. Kun kristallit loppuvat, käy louhimassa lisää.

Kuva

Tarkkaile pienempien laatikoiden ympärillä olevaa pyörrettä, joka kertoo minkä värisiä kristalleja sinun tulisi tehdä, jotta saat XP:tä nopeammin. Kristallien säilöminen laatikkoon antaa aina yhtä paljon XP:tä riippumatta kristallin väristä tai siitä missä pyörre on.

Kuva

Senntisten Relics

Skillatessasi The Empty Throne Roomissa voit löytää neljä erilaista scrollia. Vie ne Celialle sisäänkäynnin ulkopuolella, jolloin hän kääntää ne ja saat tietää enemmän mitä huoneessa on muinoinaan tapahtunut. Scrolleja saa todennäköisemmin korkeammilla tasoila.


Hyödyt ja palkinnot:
  • Saat yhteensä 2 400 000 XP:tä, joka on jaettu seuraavasti:
    • 800k Agility
    • 800k Mining
    • 800k Divination

  • Lorea


Tehnyt: possu 67
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 17:07 07.11.2016