Aktiviteetti
Halloween 2016

Tämä minigame on turvallinen, et menetä tavaroitasi jos kuolet


Esittely:
Kuva

Ole paha laboratorioapulainen, joka olet aina unelmoinut olevasi tässä F2P:lle myös tarkoitetussa Halloween tapahtumassa. Liity Dr Fenkenbrainin mukaan neljään Distraction & Diversion tyylisiin tapahtumiin luodaksesi hirviön. Voit myös tutkia Faladorin pohjoispuolen ympäristöä etsiessäsi mekaanisen lemmikin osia. Tapahtuma ei vaadi mitään ja yllätyksistä huolimatta voit tarvita ruokaa mutta kuollessasi et menetä tavaroita. Peliä voi pelata vuorokaudessa noin 20 minuutin ajan, jolloin saat helposti 250 pistettä. Voit myös jatkaa pelaamista mutta tällöin joudut käyttämään enemmän aikaa. Tapahtuma on auki 7. Marraskuuta asti.


Sijainti: Tapahtuma sijaitsee invention guildin kohdalla, josta löytyy portaali toiseen ulottuvuuteen.

Kuva


Pelin aloitus: Puhu Dr Fenkenbrainille toisessa ulottuvuudessa invention guildissa, niin pääset alkuun.

Kuva
Pelin pelaaminen:

Hirviön rakentaminenHuoneita on neljä, joista jokainen keskittyy erilaisiin taitoihin. Ensimmäisessä huoneessa (cooking xp) muista katsoa mihin laatikkoon valokeila osuu, jotta pääset etenemään 100 %:iin asti.

Kuva

Toisessa huoneessa (firemaking xp) saat ikkunan auki, joka kertoo millä nopeudellä polkeminen tapahtuu istahdettuasi pyörän selkään. Valitse oikea vaihtoehto niin pääset etenemään.

Kuva

Kolmannessa huoneessa (smithing xp) aukaise kaikki venttiilit ja seuraa ohjeita: mikäli ylipaine iskee käännä vipua ja mikäli virtaus pysähtyy käännä venttiiliä.

Kuva

Neljännessa huoneessa (crafting xp) varmista ettei sinulla ole jalassa minkäänlaisia jalkineita (boots) ja lemmikkiä ei saa olla mukana. Tämän jälkeen lähde kävelemään rataa pitkin ja väistele esteitä painikkeilla, jotka ilmestyvät uuteen ikkunaan.

Kuva

Viimeisessä huoneessa sinua odottaa bossi, jonka voitettuasi puhu jälleen Dr Fenkenbrainille ja saat palkkion. Voitat bossin klikkailemalla aktiivisia zappereita.

Kuva

Mekaaninen hämähäkkiRakentamiseen tarvitset 500 grey matteria ja 8 jalkaosaa. Jalkaosia et voi pankittaa, joten etsi ne vasta, kun sinulla on 500 grey matteria koossa. Jalat löytyvät alla olevista kartan osoittamista paikoista.

Kuva

Jalka #1: musikantin kohdalla, joka sijaitsee risteyksessä.

Kuva

Jalka #2: läntisen kraaterin ja katapultin takana.

Kuva

Jalka #3: palavassa teltassa, joka sijaitsee risteyksen pohjoispuolella.

Kuva

Jalka #4: kaatuneissa kärryissa, joka sijaitsee lännessä Tavarleyn portilla.

Kuva

Jalka #5: kärryissä, joka sijaitsee invention guildista itään.

Kuva

Jalka #6: tykissä, joka sijaitsee idässä tien vieressä.

Kuva

Jalka #7: kraaterien välissä olevassa katapultissa.

Kuva

Jalka #8: tynnyrissä, joka sijaitsee länteen invention guildista.

Kuva


Hyödyt ja palkinnot: Palkinnot voit saada iroc docilta. Dr Spider MD pet vaatii myös 8 edellä mainittua jalkaa.

Kuva


Tehnyt: Gothim
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 12:32 28.10.2016