Aktiviteetti
Tears of Guthix

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:
Tears of Guthix minigame on erittäin hyödyllinen minigame, joka sopii sekä aloittelijalle että kokeneelle pelaajalle. Tears of Guthixissa on päämääränä kerätä kerran viikossa vuoren seinämistä tihkuavia Guthixin kyyneliä, joita juomalla huonoin taitosi kehittyy hiukan. Huomattavaa on se, että mitä enemmän quest pointseja sinulla on, sitä pidempään voit oleskella luolassa.


Sijainti:
Tears of Guthixin luolasto sijaitsee Lumbridge swamp dungeonin kaakkoisosassa. Sinne pääsee nopeasti Lumbridgen linnan kellarista lähtevän halkeaman kautta. Tätä reittiä varten sinun on tosin pitänyt aloittaa Lost Tribe -quest. Toinen mahdollisuus on Lumbridgen suon länsiosassa oleva "virallinen sisäänkäynti" suoluolastoon. Game necklace on nopein tapa päästä suoraan Junan luokse.


Vaaditut taidot:
Nämä eivät ole vaatimuksia vaan suosituksia mikäli haluat isomman keräyskulhon.

Kuva80
Kuva80


Vaaditut questit:
Tears of Guthix


Vaaditut tavarat:

  • Jonkinlainen valonlähde (Candle lantern, Bullseye lantern, jne.)

  • Spiny helmet (vain, jos menet Lumbridgen suolla olevan sisäänkäynnin kautta)


Muut vaatimukset:
Voit pelata minipeliä vain kerran viikossa (resetoituu keskiviikkona). Sen välisenä aikana joudut hankkimaan joko yhden quest pisteen tai 100 000 total experienceä, jotta voit pelata minipeliä uudelleen.
Pelin pelaaminen:
Itse minipeli alkaa puhumalla Juna-käärmeelle. Valitse ylin vaihtoehto, eli "Okay..". Kerrot Junalle tarinoita jostakin tekemästäsi questista. Tämän jälkeen hän päästää sinut keräämään kyyneliä.

Kuva

  • Kyyneliä kerätäksesi edellisestä kerrasta tulee olla kulunut aikaa 1 viikko.

  • Tämän viikon aikana sinun on täytynyt saavuttaa 1 Qp tai 100,000 total experienceä.


Mikäli nämä ehdot eivät täyty Juna ei päästä sinua sisälle.

Jos kuitenkin täytät yllä olevat vaatimukset, pääset sisälle luolaan. Huomaa että molempien käsiesi tulee olla vapaita voidaksesi kantaa kulhoa johon keräät kyyneleitä.

Hahmosi kävelee luolan keskelle, ja oikeassa paneelissa oleva aikapalkki alkaa huveta. Aikaa on sitä enemmän käytössä, mitä enemmän sinulla on Questpointteja.

Tehtäväsi on yksinkertaisesti klikata seinillä olevia sinisiä kyynelvirtauksia, hahmosi menee virtauksen luokse ja kyyneliä alkaa karttua kulhoon.

Virtausten paikat ja värit vaihtelevat nopeasti, joten tässä minipelissä kannattaa pysytellä koko ajan hereillä. Et halua kerätä vihreitä kyyneleitä, sillä ne laskevat keräämiesi sinisten kyynelten määrää, joka taas tarkoittaa pienempää experienceä palkkioksi. Toisinaan lähteet vaihtavat paikkojaan niin nopeasti, että pelaaminen saattaa tuntua jopa turhauttavalta.Kun aika sitten loppuu ja aikaa kuvaava palkki tyhjenee, saat siitä chat-laatikkoosi ilmoituksen ja hahmosi kävelee syvennyksestä pois. Lopuksi hän juo kyyneleet ja saa experienceä.Isomman kulhon hankkiminen

Jos sinulla on 80 crafting ja mining (ei voi boostata), voit tehdä isomman kulhon. Tämä tehdään samalla tavalla kuin pienempi tehtiin questissa Tears of Guthix: Puhu Junalle kulhosta, mene light creaturella kuilun yli (tarvitset sapphire lantern), kaiva magic stone, tee siitä kulho ja palaa Junan luokse. Juna säilyttää tämän kulhon puolestasi ja käytät sitä automaattisesti aktiviteettia tehdessäsi. Tämän kulhon avulla yhdestä kyyneleestä saatu maksimi-xp on 300 xp (tavallisella 180 xp),


Hyödyt ja palkinnot:
Experienceä huonoimpaan taitoosi. Määrä riippuu siitä, kuinka monta kyyneltä sait kerättyä. Maksimi experience per kyynel on 180 ja tämän saavuttaa tasolla 30, ennen tasoa 30 saat vähemmän kuin 60 experienceä per kyynel. Jos sinulla on isompi kulho, maksimi experience per kyynel on 300 (tasolla 50+).


Tehnyt: Vulle, Korjauksia by Kuivahko ja Tristanix, kuvat Nocando
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 10:13 17.10.2015