Käyttäjäopas
Cook's Assistant
Kategoria: Quest, F2P

Johdanto:
Lumbridgen kokki tarvitsee kipeästi apuasi Duken syntymäpäiväkakun valmistukseen.

Opas:
1. Aloita questi puhumalla Cookille Lumbridgen linnan pohjakerroksessa.

Kuva

Valitse sanoiksi:
1. "What's wrong?"
2. "I'm always happy to help a cook in distress."
3. "Actually, I know where to find this stuff."

2. Seuraavaksi ota keittiön pöydältä "Pot". Mene keittiön lattiassa olevasta luukusta kellariin ja ota pohjois-itä nurkassa olevalta pöydältä "Bucket". Kiipeä takaisin ylös ja poistu linnasta itä kautta.

3. Seuraa polkua joen yli siltaa pitkin itään ja sitten pohjoiseen, kunnes näet lehmäaitauksen. Mene lehmäaitaukseen ja käytä Bucket Dairy Cow-lehmään. Saat Bucket of milk.

Kuva

4. Poistu aitauksesta ja jatka vähän matkaa pohjoiseen. Kulje portista aitaukseen jossa on kanoja ja poimi maasta "Egg".

Kuva

5. Poistu aitauksesta ja palaa takaisin päin etelään, kunnes näet puisen sillan. Kulje sillan yli länteen. Seuraa harmaata polkua ensin hieman pohjoiseen ja sitten länteen. Kulje pohjoispuolella olevan kana-aitauksen ohi seuraavalle aitaukselle, jossa on viljaa. Poimi Wheat ja saat "Grain" Jatka matkaasi venhäpellon ja kana-aitauksen välistä pohjoiseen myllylle. Kiipeä tikkaat ylimpään, eli kolmanteen kerrokseen. Käytä "Grain" "hopperiin" ja sen jälkeen väännä vivusta valitsemalla "Operate" Hopper controllista. Palaa takaisin myllyn pohjakerrokseen ja tyhjennä jauhoastia. Saat "Pot of flour".

Kuva

6. Palaa Lumbridgen linnaan seuraamalla harmaata polkua ensin itään ja sitten etelään. Puhu kokille ja käy koko keskustelu läpi hänen kanssaan niin quest on suoritettu.

Palkinto:
1 Quest Point
300 Cooking XP

Muokattu viimeksi: 12:19 06.02.2020