9.3.2020 Master Crafting & Ninja Strike #2

Tänne kantautuvat nopeasti uutiset RuneScapen kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

9.3.2020 Master Crafting & Ninja Strike #2

ViestiKirjoittaja Low Mike » 09.03.2020, 21:11

Master Crafting & Ninja Strike #2

Kevät on täällä ja siksipä Ninja Teamit aloittavat toimintansa toisella rundilla Ninja Strikejä! He ovat varmaan ovelia ja ihan näin meidän kesken siitä tämän kuun Master Crafting taphtumassa on pääpiirteittäin kysymys. Katsotaampa lähemmin...

Master Crafting

Crafting Guild juhlii kunnostumistaan toivottamalla kaikki pelaajat tervetulleeksi riippumatta tasosta oviensa taakse kaksi viikkoa kestäväksi Crafting Bonazaksi! Olit sitten kiinnostunut enemmän puhaltamaan lasia tai käyttämään kangaspuita, niin kaikille on jotain mistä nauttia.

Ja, koska olet kehittämässä itseäsi ammatti käsityöläisten parissa, saat kookkaan XP boostin kaikista aktiviteeteista joihin osallistut Guildissa. Kun craftaat tapahtuman aikana saa 10% XP boostin ja kun koulutat muita taitoja niin saat 5% XP boostin.

Kun skillaat missä vain tapahtuman aikana, saat Master Craft Patcheja. Craftingista saat 10% enemmän Patcheja ja Fletching, Smithing ja Construction tuo 5% lisää. Kun olet kerännyt niitä tarpeeksi voit vaihtaa ne Master Cafteriksi palkintoja varten, joihin kuuluu monia käytännöllisiä työkaluja, Master Crafterin asu ja pikkuboosteja jotka kestää tapahtuman ajan.

Voit myös ostaa tapahtuma valuuttaa käyttämällä RuneCoinsseja ja voit ensimmäistä kertaa vaihtaa Bondeja.

Kun saavut kiltaan, huomaat ehkä joitain muutoksia. Tärkeimpänä, siellä on enemmän workbenchejä, loom ja furnace tehokkaampaan työskentelyyn. Lisäksi paikalla hengaavilla NPC:illä on myydä sinulle hyödyllisiä esineitä. Ja muista - tapahtuman aikana voit mennä Crafting Guildiin vaikka tasosi ei kohtaisikaan tavallisia tasovaatimuksia. Nyt on tilaisuutesi tulla taitavaksi uudessa taidossa!

Master Crafting tapahtuma pyörii alkaen Maaliskuun 9.:stä Maaliskuun 23.:een päivään saakka.

Team Ninja Strikes Back!

Aamun varhaisina tunteina saimme mysteerisen käärön korsteltuna Ninja Team tunnusmerkillä. Mitä seikkaluja heillä on ollut tällä viikolla? Otetaan selvää!

Yksi varhaisista pyynnöistä uudelle Ninja Teamille on tuoda Charming Imp käyttöliittymä ajan tasalle. Aijemmin ei ollut aina selvää mitkä esineet olivat säilyttämisen arvoisia ja mitkä oli parempi vaihtaa Expaksi. Joten, niiden pitää toimia!

Kuva

Tiimi tajusi varhain että käyttöliittymä kuten käytössä Herbicidessa, Seedcidessa ja Bonecrusherissa hyödynsi käytössä olevan tilan paremmin, joten tämä piti muuttaa.

Seuraava vaihe oli lisätä arvokasta tietoa käyttöliittymään, joka tässä tapauksessa tarkoitti laatikkoa joka näyttää tarkan määrän expaa jonka saat kun muunnat charmeja.

Kun ne olivat siinä, tiimi lisäsi saman informaation Herbiciden, Seediciden ja Bonecrusherin käyttöliittymiin, ja vielä toisen laatikon joka näyttää kyseisen esineen nykyisen GE hinnan, joten näet minkä arvoinen se on ennen kuin muunnat sen.

Kuva

Lisäksi, yksittäisiä Spirit Gemejä voi nyt kytkeä päälle ja pois kuluttamiseen tai keräämiseen ja ja kunkin tyyppinen Spirit Gem antaa eri määrän expaa joka näkyy käyttöliittymässä.

Ninja toiminnasta liikkuu huhuja Deep Sea Fishing hubissa, jossa joissakin verkoissa on uusia valintoja sekä myöskin Artisan Workshop, jossa erästä kääpiötä on kohteliaasti pyydetty lopettamaan seppien keskeyttäminen. Näyttää myös siltä että he ovat maksaneet vierailusta Geyser Titanin luo, joka on ilmoittanut uudesta dragonstone korusta joka hänen täytyy ladata.

Muita Uutisia
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 504
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 8 vierailijaa