2.3.2020 Game Update: Solak Scaling & Nipper Demon Pet

Tänne kantautuvat nopeasti uutiset RuneScapen kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

2.3.2020 Game Update: Solak Scaling & Nipper Demon Pet

ViestiKirjoittaja Low Mike » 06.03.2020, 20:19

Solak Scaling & Nipper Demon Pet

Iloista päivää, kaikki! Jännittääkö sinuakin palata kotiin ja valmistautua illan bossaamiseen? Toivomme niin, sillä juuri se sattuu olemaan tämän viikon teemana! Olit sitten metsästämässä uutta lemmikkiä tai haluat koettaa uudelleensklaattua Solakia, jokin näistä on varmasti sinua varten. Joten hampaat irvessä taisteluun.

Solakin Skaalaus

Aijemmin vuonna 2018 julkaisimme Solakin kahdella vaikeus asetuksella: 2 miestä ja 7 miestä. Tänään olemme toteuttaneet uuden järjestelmän jossa Solakin vaikeustaso skaalautuu ryhmän koon mukaan. Hei - meidän on pysyttävä tasapainossa!

Kuva

Solak on myös saanut muutaman elämänlaatu parannuksen:

  • Defence animaatiot on poistettu jotta taistelu näyttäisi sujuvammalta.
  • Voit nyt välittömästi aktivoida Merethielin cleansen kun siirryt taistelun toiseen vaiheeseen.
  • Nyt on oikean hiiren painikkeen pika-aloitus valinta nopeamman taistelun käynnistämiseksi.

Oletko kiinnostunut ottamaan yhteen uutta ja parannettua corrupted guardiania vastaan? Nokka kohti Lost Grovea ja puhu Merethielille päästäksesi alkuun. Tarvitsetko tiimi kaverin tai kuusi? Miksipä et katsoisi löytyykö ryhmää War's Retreatista ennen kuin hyppäät portaliin?

Ripper Demon Pet

Mod Shogun on työskennellyt tämän, öhmm, ihastuttavan projektin eteen Epic Jamista lähtien, ja nyt voit viimein napata kotiin Nipper Demonin, ihan iki oman sellaisen.

Kuva

Näillä vähemmän pehmoisilla veijareilla on 1:30,000 mahis saada sellainen ripper demonilta, ja 1:1,000 mahis elite ripper demonilta. Kun löydät Parasitic Orbin maasta droppina, niin tiedät saaneesi yhden.

Nyt, semmoinen juttu vielä, että mikäli kuvittelit kerääväsi satoja näitä ja vapauttamalla varannot grand exchangeen, niin sinun olisi hyvä tietää tälle varalle että molemmat, siis sekä Parasitic Orbit ja Nipper Demon Petit on vaihtokelvottomia, ja kun olet saanut yhden Pet Orbin, et enää saa toista.

Mutta on hyviäkin uutisia! Nipper Demon Pet toimii seurallisena kumppanina, joten voit patsastella sillä ystävillesi ympäri Gielinoria.

Muita Uutisia
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 504
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa