28.04.17 - The Month Ahead – May 2017

Tänne kantautuvat nopeasti uutiset RuneScapen kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

28.04.17 - The Month Ahead – May 2017

ViestiKirjoittaja possu 67 » 30.04.2017, 20:55

Kuva


28.04.17 - The Month Ahead – May 2017

Tämän kuun BTS on saatavilla vain tekstinä, sillä videotiimimme työskentelee muiden projektien parissa.

Pahoittelemme tätä, mutta toivomme että pidätte mitä olemme toukokuulle ajatelleet.


_______________


Shattered Worlds

Shattered Worlds on tämän kuun tärkein päivitys: uusi yhden pelattava combat minigame, josta saa fantastisia palkintoja.

Vuosikymmenien ajan teleport-taiat ovat aiheuttaneet repeymiä Abyssissa, jonka takia paikkojen väliset yhteydet ovat heikentyneet. Abyssissa tapahtuneiden mutaatioiden ja kasvujen takia ympäristöt, henget ja olennot tutuista paikoista joutuvat samaan paikkaan, luoden uusia maailmoja.

Kuva


Uusi kunniakas järjestö - Abyssal Knights - on muodostunut suojelemaan meiltä tältä uudelta uhalta Lumbridgen suolle, mutta he tarvitsevat seikkailijoiden tukea vaarojen kohtaamisessa. Shattered worldsissa taistelet urheasti maailmojen halki keräten samalla mutatoreja. Jokainen mutator voi vaikuttaa taisteluun antaen sinulle tai vihollisille erilaisia efektejä, jotka voivat kääntää taistelun kulun. Se on hullua, kaoottista, ja erittäin hauskaa.

Shattered Worldissa on myös viikottaisia haasteita eri tasoisille pelaajille. Niistä saat enemmän pisteitä, jotka voit puolestaan käyttää uniikkeihin palkintoihin.

Tarjolla oleva varustus on aika huikea, kuten sigileitä, jotka menevät täysin uuteen equipment slotiin ja antavat esim. Slayer XP boostin ja pakottavat viholliset aggressiivisiksi, josta on varmasti hyötyä jokaiselle combatin harjoittajalle. Luvassa on myös uusia abilityja: yksi dual-wielding meleelle ja toinen rangedille - sekä päivitys jo tuttuun abilityyn.

Voit myös saada uuden lemmikin, jolla on 9 kehitysastetta, kosmeettisia asuja, XP:tä, uniikkeja slayer contracteja... ja tuo kaikki on vasta pieni osa kokonaisuudesta.

Vaikka asetettuja vaatimuksia ei ole, suosittelemme että pelaajilla olisi vähintään taso 40 valitsemassaan tyylissä. Kulkiessasi maailmjoen halki, vaikeustaso kasvaa, joten tarvitset parhaat varusteet selvitäksesi vaikeimmista maailmoista.

Shattered Worlds kannattaa käydä kokemassa - odotan innolla, että pääsette matkaamaan ympäri Abyssia.

Kuva


_______________


Mental Health Awareness Week

Tänä vuonna Jagex toimii kolmen eri järjestön kanssa nostaakseen tietämystä mielisairauksista ja niiden stigmoista. Lisäämme myös NPC:n jokaisesta hyväntekeväisyydestä, joilta voitte kuulla minkälaisia vaikeuksia mielisairaat kohtaavat päivittäin. He myös rohkaisevat teitä ottamaan osaa pelin sisällä olevien aktiviteettien kautta.

Kerää tokeneita, joilla voit ostaa uusia kosmeettisia esineitä, tai voit vaihtoehtoisesti ostaa ne kaupasta. Kaikki tuotot menevät suoraan hyväntekeväisyyteen!

_______________


Achievement System

Työ jatkuu Achievement systeemin parissa, sillä toinen osa on tulossa. Olemme keränneet palautettanne systeemistä uusien achievementien suhteen ja tutkimme parhaillaan mitä voimme lisätä viime kuussa julkistamaamme pohjaan. Se näyttää upealta - kiitos palautteesta.

_______________


Double XP Weekend & Time to Train

Toukokuussa 19.-22. päivät ovat Double XP Weekend, jotka auttavat sinua ottamaan tarvitsemasi skillit Menaphosta varten, joka tulee 05. kesäkuuta. Voit odottaa suosimiasi skilling esineitä Treasure Hunterissa kyseisenä viikonloppuna, joten muista kirjautua sisään ja käyttää ilmaiset avaimesi!

Menaphokselle on omistettu uusi hieno sivu - mene sinne, katso traileri ja ilmoittaudu sähköpostilistalle jos haluat lisää informaatiota!

[hr}[/hr]

Pitäkää hauskaa, W00ters out!

Mod Mark
possu 67
Jumala
Jumala
Avatar
Vanhempi kartoittaja
 
Viestit: 2206
Liittynyt: 16.07.2008, 11:42
Klaani: Runepoli

Paluu Uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa