Viimeisin elokuva, jonka olet katsonut II

Teatteriaukiolla voit kuunnella musiikkia ja nähdä mitä ihmeellisempiä näytelmiä. Kerro omista musiikkimieltymyksistäsi ja näytelmistä, joita kannattaisi katsoa.

Re: Viimeisin elokuva, jonka olet katsonut II

ViestiKirjoittaja Eevil Cöörmz » 26.11.2014, 23:58

Warbaer kirjoitti:Käväsin sunnuntaina tsiigailemassa tuon Interstellarin, ja ei kyllä aivan odotusten arvoinen ollut. Johtuen varmaan internetissä luetusta hypetyksestä, jonka perusteella odotin vähintäänkin parasta elokuvaa jonka oon ikinä nähnyt. Aika wtf fiilishän siitä kyllä jäi, kun ilmeisesti yritettiin mukamas tieteen kannalta mahdollisimman tarkasti paikkansapitävä siitä saada, mutta kuitenkin sitten mukana oli myös huomattava määrä kohtauksia, joissa oltiin tilassa mistä ei oikeasti ole vielä mitään varmaa käsitystä.

Tismalleen sama elokuva tuli nähtyä pari päivää sitten ja tismalleen sama fiilis jäi; paikoitellen tuntui siltä, että leffantekijöiden ajatusmaailma on ollut sitä luokkaa, että "pistetään ihan rauhassa se ja tämä älyttömän tuntuinen kohtaus siihen ja tähän paikkaan, ei kukaan maallikko kuitenkaan ymmärrä näiden aika-avaruus-kvanttifysiikka-whatever-teorioiden päälle niin paljon, että pystyisi todistamaan näitä epärealistisiksi". Myös elokuvan loppuratkaisu, josta muistan lukeneeni useampiakin kehuja lehtien arvioista, jätti meikäläiselle melko hutiloidun ja keskeneräisen olon. Arvioiden perusteella odotin tämän elokuvan olevan myös aivan huikaisevan visuaalinen pläjäys, mutta silmäkarkkiakin oli huomattavasti odotettua vähemmän eikä oikeastaan missään kohti elokuvaa tullut mitään kunnon wow-efektiä, mikä sekin oli pienoinen pettymys.

Mutta vaikka tarina ja visuaalinen ilme eivät odotuksiani lunastaneetkaan, on tunnelmasta annettava sitäkin enemmän propseja. En muista kuunaan olleeni niin kovaäänisessä näytöksessä kuin tämän leffan kohdalla ja varsinkin kaikki elokuvan kovimmat äänet, kuten avaruusaluksen moottori ja hiekkamyrskyt Maapallolla, todella jylisivät korvia huumaavasti. Lisäksi Hans Zimmerin ensiluokkainen musiikki sopi avaruusmaisemin kuin nakutettu, parantaen tunnelmaa entisestään!

Kaiken kaikkiaan kyseessä oli semmoinen 3-4 tähden välimaastoon sinkautuva hyvä elokuva, joka ei kuitenkaan millään lailla pärjännyt Christopher Nolanin parhaille tekeleille, kuten Inception, Batman-trilogia sekä The Prestige.
And we will definitely be spending a lot of time talking about MASTER PAINTERS!
Eevil Cöörmz
Kulkuri
Kulkuri
Avatar
 
Viestit: 8
Liittynyt: 11.11.2014, 15:45
RS -hahmo: Cormak

Re: Viimeisin elokuva, jonka olet katsonut II

ViestiKirjoittaja Wb_ » 01.02.2015, 00:18

Tuli vihdoin katteltua Star Wars läpi, kun en ollut aiemmin yhtäkään elokuvista nähnyt. Olihan se jees, vaikka hiukan ehkä häiritsi, kun oli niin valtava ero trilogioiden valmistumisvuosissa. Toisaalta ei sinänsä paljon ollut sellaisia kohtauksia, missä häiritsevän selkeästi näkyi vanha jälki, kuten vaikka vanhemmissa bondeissa. Yodan nukke esitys ja Jabban laivat nyt oli mitkä päälimmäisenä mieleen noista.

Mutta kaikenkaikkiaan ihan mielekkäät kuvat oli, ja ihan mielenkiinnolla odotan disneyn jatko-osia.
Ever to Excel
Wb_
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 2392
Liittynyt: 10.04.2011, 15:27

Re: Viimeisin elokuva, jonka olet katsonut II

ViestiKirjoittaja jakoavain » 16.02.2015, 10:51

The Theory of Everything

Käytiin tuo eilen ihan teatterissa kattomassa ja oli kyllä hieno elokuva. Oscar ehdokkuuksiakin tuli näkyvin melko monta ja ihmettelen ettei tuo Hawkingin näyttelijä palkintoa voittanut, onnistu nimittäin roolissaan melko täydellisesti. Muutenkin elokuvan tunnelma oli erittäin hyvin onnistunut. Hyvin harvoin elokuvat herättää minussa sen suurempia tunteita, mutta tässä ei kyllä manly tearsit ollu kaukana.

Leffa kertoo siis Stephen Hawkingistä ja keskittyy lähinnä hänen yksityiselämään. Monia juttuja tiesin etukäteen jo, mutta paljon uutta tietoa tuli ja mielestäni oli hyvin mielenkiintoinen leffa. Suosittelen vilkasemaan ehdottomasti, paitsi jos leffamakuna tyyliin Fast and Furiousit ja muut 2010-luvun toiminta-leffat, sillon tämä ei ehkä sinulle ole.

On tuo ALS-tauti kyllä helvetin hirveä.

▲  ▲
jakoavain
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 869
Liittynyt: 29.04.2008, 20:42
RS -hahmo: jakoavain
IRC-nick: jakoavain

Re: Viimeisin elokuva, jonka olet katsonut II

ViestiKirjoittaja Adveko » 18.02.2015, 16:02

Alkoi vituttaa niin hirveesti The theory of everythingissä näyttelijöiden brittiaksentit, että oli pakko lopettaa katsominen ekan kympin jälkeen :lol:

Aiheeseen, itse katsoin viimeksi Boyhoodin, jota tosiaan kuvattiin 12 vuoden ajan. Elokuva oli kiehtova pituutensa vuoksi ja koin useita samaistumisen tunteita elokuvaa katsellessa. Juoni oli kuitenkin aika surkea, joten ei mikään top leffa, mutta mielenkiintoinen kyllä ja suosittelen jokaista katsomaan.
Adveko
Karjapaimen
Karjapaimen
 
Viestit: 75
Liittynyt: 05.04.2013, 16:48
RS -hahmo: Adweko

Re: Viimeisin elokuva, jonka olet katsonut II

ViestiKirjoittaja jakoavain » 23.02.2015, 10:41

Adveko kirjoitti:Alkoi vituttaa niin hirveesti The theory of everythingissä näyttelijöiden brittiaksentit, että oli pakko lopettaa katsominen ekan kympin jälkeen

Jännä, että brittiaksentti vituttaa noinkin paljon. Ite kun oon aina tykänny siitä, erityisesti naisten kohdalla. Suosittelen vahvasti koittamaan uusiks tuon kattomista sillä oli se melko hieno elokuva. Muutenkin brittiaksentin puhuminen vähentyy loppua kohden kun ei se Hawkingilta enää oikein luonnistu. Tosiaan nuo Oscarit jaettiinkin vasta viime yönä ja kyllähän tuo Redmayne sen parhaan miespääosan palkinnon voitti. Luulin edellistä viestiä kirjottaessa että ne oli jo jaettu niin sen takia väärin siinä sanoin.

Eilen kävästiin kattomassa The Imitation Game. Vähän saman tyylinen kun tuo The Theory of Everything, mutta tämä kertoi Alan Turingista. Ei ollu kovin tuttu tämä jamppa ennen tuota leffaa, mutta oikein hyvä ja mielenkiintonen leffa oli. Ehkä hieman turhaan venytetyltä tuntu loppua kohden, mutta kyllä mielenkiinto pysy yllä ihan loppuun asti.

Elokuva perustuu siis tositapahtumiin ja sijoittuu toisen maailmansotaan. Tämä ei kuitenkaan mikään räiskintätoimintaelokuva ole, kuten suuriosa WWII leffoista on, vaan kertoo lähinnä enigmasta ja sen purkamisesta. Elokuva kuitenkin on Alan Turingin elämänkerta joten muitakin aiheita kun enigma tässä sivutaan. Vaikka jotakin asioita enigmasta tiesin etukäteen niin tuli kyllä reilusti uutta tietoa taas. En kyllä aiemmin ole edes miettinyt mitenkä iso vaikutus sillä onkaan ollut silloin ja nykypäivänäkin.

4,5/5 elokuva, plussaa siitä että perustuu tositapahtumiin ja että vähän erilaisesta vinkkelistä kerrotaan toisesta maailmansodasta. Suosittelen!

▲  ▲
jakoavain
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 869
Liittynyt: 29.04.2008, 20:42
RS -hahmo: jakoavain
IRC-nick: jakoavain

Re: Viimeisin elokuva, jonka olet katsonut II

ViestiKirjoittaja Ventovieras » 22.03.2018, 03:09

The Revenant

ihan ok
Ventovieras
Metalliseppä
Metalliseppä
 
Viestit: 2894
Liittynyt: 04.05.2008, 20:41
Klaani: Runepoli

Re: Viimeisin elokuva, jonka olet katsonut II

ViestiKirjoittaja Geggla » 23.04.2018, 22:17

Ventovieras kirjoitti:The Revenant

ihan ok


Revenant oli hienosti tehty, mutta juoni oli melko tylsä polarisoiden. Kannattikohan palkata Amy Bernard hoitamaas ehostus? :toru::
Geggla
Raudanvalaja
Raudanvalaja
Avatar
 
Viestit: 316
Liittynyt: 12.07.2008, 06:55
Paikkakunta: Helsinki
RS -hahmo: LoL-nick:
IRC-nick: w0ppe@EUW

Edellinen

Paluu Teatteriaukio

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa