Pedofiliaäänestys

Ilkeiden baarinpitäjien hirmuvallan alla oleva majatalo, jossa he kuuntelevat kaikkien huolet ja murheet koskien sitä toista, joidenkin mukaan oikeaa elämää.

Onko pedofilia tuomittavaa, vaikka pedofiili ei olisi koskaan tehnyt seksuaalirikosta?

Kyllä
138
32%
Ei
231
53%
eos
64
15%
 
Ääniä yhteensä : 433

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja The_Rest » 23.11.2009, 17:31

Itelläni ei ole mitään pedofileja vastaan jotka jättävät teot sikseen. Ajatuksissa senkun jyystelevät vaikka lapsihaaremia ihan vapaasti, sehän ei satuta ketään fyysisesti. Hoitoon en lähettäisi yhteiskuntakelpoisia pedofiileja, jotka kykenevät kontrolloimaan itseään. Hoito ei kuitenkaan ole mitään ilmaista touhua yhteiskunnalle, joten kaikki kontrollissa pysyvät olkoot kotona.

Pitäisikö ne ihmiset lähettää hoitoon, jotka kelailevat mielessään jotain gore matskua, kuten ihmisten tappamista sun muuta. Mielestäni ei, koska on hyvin epätodennäköistä, että tälläinen henkilö ryhtyy ihmisiä silpomaan jos on kaikki inkkarit muuten kanootissa eikä mitään väkivaltaista käytöstä ole havaittavissa. Omissa mielikuvissani ja unissani on aikamoista goretouhua ja jopa pedofiliian liittyvää matskua, mutten itseäni pidä riskinä yhteiskunnalle. Se on hyvin henkilökohtaista, milloin ajatusmaailma on sairaudenpuolella ja hoitoa vaativaa, se ei ole pelkkien pedofilien asia se.

Hyvä puoli on, että valvonnasta huolimatta pedareille löytyy netin syövereistä matskua, jolle he voivat wänkätä vahingoittamatta muita. Mitä tyytyväisenpänä laaja kuva/videomateriaali heidät pitää, sitä turvallisempaa kaduilla on lapsosilla. Toisaalta itse videoissa vahingoitetaan lapsia ja kyseiset rikollisorganisaatiot ja ryhmät jotka niitä tekee pitäisi saada nopeasti kiinni. Maailmassa on jo tarpeeks kidspornoa, sitä ei tarvitse enää lisää tehdä.

En välttämättä pidä pedofiilina henkilöä, joka jotain random teiniä painaa, joka vahingossa sattui olemaan joku 15~, varsinkaan jos teini vapaaehtoisesti oli mukana asiassa. Monella sakkolihalla on tarpeeksi kypsyyttä päättää pystyykö seksuaaliseen kanssakäymiseen. Seksiin ei pitäisi tehdä niin selvää ikärajaa, vaan tapauskohtaisesti arvioida tilanne. Tietenkin puhun nyt 14-15 vuotiasta kypsyneen kehon omaavista henkilöistä. Kehitysvaiheessa oleviin sekaantuminen ei ole järkevää missään nimessä, vaikka tällä tahtoa olisi. Pitäisi jo tässä vaiheessa vanhemman kumppanin huomata, että henkilö ei tarpeeksi vanha ole. Ainoastaan Pedofiili tarttuu tuohon ansaan ja siinä se sitten on.

Piirretylle lolimateriaalille fappailu ei ole lähelläkään pedofiliaa, eli huoletta olkaa.
The_Rest
kisse
kisse
Avatar
 
Viestit: 1337
Liittynyt: 29.04.2008, 19:05
Paikkakunta: twg discord
Discord nick: Liian pitkä tähän...

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Minakka » 23.11.2009, 18:07

No eiköhän aika moni tästäkin topicista oo joskus suunnitellut ihan huvin vuoksi ees, että miten ottais koko maailman hallintaansa tai rotupuhdistais esim ruotsin/venäjän/kiinan. Kaikki siis lukkojen taakse?
Minakka
Räätäli
Räätäli
 
Viestit: 1644
Liittynyt: 30.04.2008, 12:21

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja The_Rest » 23.11.2009, 18:09

Teemukk kirjoitti:
The Rest kirjoitti:Pitäisikö ne ihmiset lähettää hoitoon, jotka kelailevat mielessään jotain gore matskua, kuten ihmisten tappamista sun muuta. Mielestäni ei, koska on hyvin epätodennäköistä, että tälläinen henkilö ryhtyy ihmisiä silpomaan jos on kaikki inkkarit muuten kanootissa eikä mitään väkivaltaista käytöstä ole havaittavissa.
Jos ei hoitoon, niin vähintäänkin suurennuslasin alle. Jo pelkkä mainitsemiesi asioiden kuvittelu on epänormaalia, ja niistä vastaava hekilö voi mahdollisesti olla uhka yhteiskunnalle. Sitä vaan ei voi ulkopuolinen tietää milloin ihminen pimahtaa, ja mitä hän pimahtaessaan saattaa tehdä. Epätodennäköistä tai ei, mutta silti mahdollista.


Se pimahtaminen on mahdollista ihan normaalille ihmiselle, vaikka ei olisi mitään fantasioita goresta tai muusta. Varsinkin jos henkilöllä menee sosiaalisesti huonosti ja on muita vaikeuksia, niin pitäisin mieluummin tälläisiä silmällä. Enkä sanoisi että goren kuvittelu on niin hirveän epänormaalia, tunnen monta henkilöä jotka ovat läheisiä aiheen kanssa. Ihan normaaleja hemmoja, ei mitään poikkeavaa käytöstä.

Nytkään siis en tarkota henkilöitä jotka ihmisten silpomista 24/7 ajattelevat. Mutta imo ajatukset ovat hyvin hyvin kaukana teoista jos mieli on terve käsittelemään asiat ja pitämään todellisuuden ja ajatukset erillään.

Itekkin oon hlökohtasesti goren ystävä, mutta vain oikeastaa pelejen kautta.
The_Rest
kisse
kisse
Avatar
 
Viestit: 1337
Liittynyt: 29.04.2008, 19:05
Paikkakunta: twg discord
Discord nick: Liian pitkä tähän...

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja S.A.S. » 23.11.2009, 19:50

Vastasin: "Ei."

Ei pedofiilia - tai ylipäätään ketään muutakaan - voi tuomita vain ja ainoastaan ajatusmaailman takia. Eivät he sille voi mitään. Hoitoa tarvitsevat epävakaat henkilöt ja sellaiset henkilöt, jotka kokevat tarvitsevansa hoitoa (esim. hakeutuvat itse hoitoon). "Normaalijärkiset" ihmiset - pedofiilit kuuluvat niihin - pystyvät kontrolloimaan itseään, ja toisaalta kuka tahansa voi seota milloin tahansa. Kaikki ihmiset eivät tietenkään ole "normaalijärkisiä".

Teot ovat tuomittavia, koska ne aiheuttavat vahinkoa teon kohteelle. Tuomita kuuluu siis kaikki, jotka toteuttavat, tai yrittävät toteuttaa, ajatuksensa oikeasti. Yrittäminen tarkoittaa esimerkiksi rysän päältä kiinni jäämistä.
S.A.S.
Aseenkantaja
Aseenkantaja
Avatar
 
Viestit: 490
Liittynyt: 30.04.2008, 07:36
Paikkakunta: Espoo
RS -hahmo: 007Samu
IRC-nick: JouluSaatana

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Mrs Short » 23.11.2009, 21:23

En oikein ole varma tästä, joten vastasin eos.

Pedofiliahan on hyvinki tuomittava rikos ja omasta mielestänikin vankilaan tälläiset, jotka ovat pedofiliaa harrastaneet. Ajattelu taas on vielä aika kaukana teoista, riippuu tietenkin ajattelun tasosta. On eri asia ajatteleeko tälläistä asiaa joka päivä lähes taukoamatta pakkomielteisesti vai käykö asia joskus satunnaisesti mielessä.

Vaikka tälläistä asiaa paljonki ajattelisi niin ei siitä vankilaan minusta voitaisi laittaa. Korkeintaan johonkin tarkkailuun. Kuitenkin se ajattelu voi olla hyvinkin kaukana teoista :wink:: Taidan siis kuitenkin kallistua tuohon ''ei'' kohtaan.
Mrs Short
Kynttiläntekijä
Kynttiläntekijä
Avatar
 
Viestit: 1427
Liittynyt: 30.04.2008, 14:49
RS -hahmo: Antti190
IRC-nick: MadStr
Klaani: Runepoli Karnevalistit

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Zaerah » 23.11.2009, 23:41

Tuli nyt mietittyä parilta eri kannalta, ja äänestin lopuksi eos.
Kun ensin alkaa miettiimään, niin tulee helposti olo "pedofiili kuin pedofili, kaikki vankilaan vaan", mutta ei se ihan niinkään mene.
Jotkut vain ovat erillaisia, nyt hyvä esimerkki homous, eivät he sille oikein mitään voi, ja omasta mielestä ei ajatusmailman kannalta kannata ketään lähteä tuomitsemaan, kunhan pystyy kontrolloimaan itseään, mutta jollei pysty, niin se on eri juttu.
Nimittäin onhan jokainen näin ajatteleva riski, vaikka monen kohdalla kyseinen riski saattaa olla lähes olematon, että jotain vakavaa sattuisi, mutta ikävä kyllä on myös näitä jonka ajatusmailman vuoksi oikeasti menevät tekemään jotain.

Empä tähän nyt keksi lisättävää.
Zaerah
Savenvalaja
Savenvalaja
 
Viestit: 1208
Liittynyt: 03.05.2008, 05:15

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Temetski » 24.11.2009, 14:37

Äänestin "ei".
Hehän eivät voi itselleen mitään, totta kai voit yrittää hillitä tätä halua, mutta kuten jotkut muutkin ovat todenneet, tämä on tavallaan eräänlainen seksuaalinen suuntautuminen, pääkopassa on vaan vähän vääränlaiset koodaukset ja tykkäätkin skideistä.
Jos nyt aatellaan homoista ja lesboista samanlailla, niin heissä on myös virhe, sillä jos rakastaa samaa sukupuolta olevaa, se ei auta lajisi kehitystä tai tulevaisuutta, se ei siis ole normaalia, kuten ei myös pedofiili.
Lapsiin sekaantuneita sullotaan vankiloihin, mutta tähän täytyisi kehittää jokin parempi keino.... Vankiloista ei sinäänsä ole tässä tapauksessa mitään hyötyä, kuin että he eivät voi sekaantua hetkeen uudelleen. He ovat kuitenkin taakka yhteiskunnalle kun he elävät siellä valtion piikkiin.
Olis ehkä parempi kehittää jokin hoitokeino, hoitaa pedofiileja kuin mielisairaita, ehkä tulevaisuudessa heistä voidaan poistaa se rikolliseksi tuomittava ominaisuus, jotta hekin voisivat elää normaalisti.
Nämä henkilöt tietävät että tekevät väärin, mutta minkä voit tehdä haluillesi? Et mitään...
Et voi käskeä hetero miestä toisen miehen kanssa sänkyyn, kun häntä ajaa erilaiset halut, tai homo-miestä naisen kanssa.
IMO hoitokeino olis siis parempi kuin vankila.
Temetski
Leipuri
Leipuri
Avatar
 
Viestit: 1039
Liittynyt: 05.07.2008, 20:42
Paikkakunta: Jyväskylä, Finland
RS -hahmo: Temetski
Klaani: Runepoli Karnevalistit

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Gilgames » 24.11.2009, 14:45

^ Onhan ainakin Turussa vankila josta löytää psykiatrin eikö niin? (Nimi nyt vähän hukassa... saa muistuttaa :mrgreen: )
Gilgames
Suutari
Suutari
Avatar
 
Viestit: 2106
Liittynyt: 22.12.2008, 19:30
Paikkakunta: Oulu
RS -hahmo: Enfegruz
IRC-nick: Gilgames

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Tåmppel » 26.11.2009, 22:26

Hynski kirjoitti:
_Atte_ kirjoitti:Joo kyllä Pedofiilit sais tuomita/vangita vaikkei ne ois tehny mitään seksuaalirikosta koska ei sitä koskaan tiiä vaikka ne suunnittelis jotain seksirikosta tai muuta ilvettävää :ugeek:
Ei sitä tiiä vaikka sä suunnittelisit. :thinking:: Kyllä pitäis linnaan heittää varmuuden vuoks jotta pysyt poissa pahanteosta.


Ei musta olis kenenkään raiskaamiseen.
Spoiler:
Damnn you owned me :toru::
Tåmppel
Banned
 
Viestit: 207
Liittynyt: 19.10.2009, 21:12
Paikkakunta: Lahti

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Uchiha Itachi » 27.11.2009, 20:03

In my opinion jokaisella on oikeus omiin mieltymyksiin, kunhan ne eivät ole toisille haitallisia/vahingollisia.
Uchiha Itachi
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 349
Liittynyt: 30.04.2008, 14:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Superninjabeefhunter » 29.11.2009, 03:12

Vastasin ei. Mun mielestä ihmistä ei vaa voi tuomita joittenki fantasioiden perusteella. Jos sää aattelet hetken että tapat jonkun niin pitääkö sut heittää vankilaan murhasta? Eli pedofiilit olkoon rauhassa niin kauan kun pitää fantasiat fantasioina.
Superninjabeefhunter
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 4
Liittynyt: 29.11.2009, 02:59

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Kurahaara » 18.12.2009, 15:23

Oltais varmaa kaikki vankilas, jos tämmönen "ajatteleminen" veisi putkaan.
Kurahaara
Aseenkantaja
Aseenkantaja
Avatar
 
Viestit: 519
Liittynyt: 02.05.2008, 15:05
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja krossaaja » 18.12.2009, 22:08

MUSTA OIS :twisted: :twisted: :twisted:
krossaaja
Banned
 
Viestit: 44
Liittynyt: 29.04.2008, 19:23
RS -hahmo: kipuk

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Argetlam » 18.12.2009, 23:10

Eiköhän se että joku edes tosissaan ajattelee ja mikä pahempaa,suunnittelee jonkun 2 vuotiaan pikkutytön raiskaamista todista ettei hänellä ole aivan kaikki inkkarit kanootissa.Itteä iljettää jo ajatuskin..
Argetlam
Raudanvalaja
Raudanvalaja
Avatar
 
Viestit: 284
Liittynyt: 03.05.2008, 15:51
RS -hahmo: öö..emt
IRC-nick: Argetlam

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja george905 » 19.12.2009, 00:36

vastasin ei.
perustelut:Jokainen ihminen ansaitsis sitte rangaistuksen/useita niitä, sillä uskallan väittää että vähintää jokasella on käyny kerran tai useammin jotain pedofiiliaakin sairaampaa mielessä(vaikkei olisi itte osallisena ajatusmaailmassakaan siihen tekoon, tai tapahtumaan esim. ajatuksissa käy joku randomi pedofiili jonku kimppuu), tai vaikkapa jotain kauhu tai action leffaa kattoessa saattaa tulla mieleen jotain sarjamurhausta. Jos taas kuitenki on niin pahasta pedofiilista kyse et se kidnappaa, lähentelee fyysisesti, tai muuten vaa ahdistelee lapsia, ni sitte mun mielestä ois joku nappihoitola tarpeen :surprised::

kysymyksessähän oli pedofiilian tuomitseminen ilman seksuaalirikosta, elikkäs periaattees se pitää sisällään ton mun jälkimmäisenki perustelun, mutta ku otetaan huomioon sen vakavuus ja yleisyys, ni se jää niin pieneksi osaksi verrattuna noihin "pedofiili ajattelijoihin" etten suoraa alkais tuomitsee jokasta pedofiilia. Tähänki sopii hyvin se jäävuori malli :wink:: , elikkäs nää muutamat pahimmat pedofiilit on leimannu koko joukkion "tosi pahaks" (ja joo onhan jo pelkkä pedofiilia itsessään pahaa, mutta kuten jo alussa totesin ettei ajattelusta pitäis rankasta), jolloin ku poistetaa tehtävän annon mukasesti se jäävuoren huippu ni jäljelle jää ne vähemmän pahat+pieni tynkä vanhaa huippua. (toisinku usein ni tässä mallissa siis pinnalla oleva huippu on se rangaistava osa), siis uudeks huipuks jää vaa pikku osa "rangaistavan" arvoisia pedofiileja ja suuri osa sellasia jotka ei mitää virallista rangaistusta tarttis.=EI koko topicin kysymykseen
george905
Eliittijäsen
Eliittijäsen
 
Viestit: 434
Liittynyt: 30.04.2008, 12:38
RS -hahmo: george905
IRC-nick: george905

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja TUBA » 23.12.2009, 04:51

Latiaz kirjoitti:Täällä tuntuu nyt melko useilta kuitenkin unohtuvan asian ajattelemisen ja tekemisen erottaminen. Jos sitä joskus ajattelee, että onpas tuossa hotti loli, niin ei sitä tarvitse heti poliiseille mennä itseään ilmiantamaan sen pelossa, että on jo seuraavana päivänä massaraiskaamassa lapsia. Kuitenkin ajattelijoista tekijöiden osuus on todennäköisesti sitä alle 0,001% luokkaa. Samaa voisi miettiä muista rikoksistakin kuten täällä onkin jo mainittu. Jos joskus olet ajatellut että jonkun ihmisen pitäisi kuolla, niin pitäisikö sinut tuomita tulevana murhaajana?

Muutenkin tämä koko juttu on muuttunut vasta viimeisen parin sadan vuoden aikana moraaliarvojen perusteella niinkin tuomittavaksi kuin se nyt on. Kuten Plo Koon mainitsikin, niin ennenkään tämä ei ole mitään niin harvinaista ollut. Naurettavimpana esimerkkinä tästä moraaliroskasta on loliconin kieltäminen joissain maissa. Pois vaan 2000 vuotta vanhat kristilliset moraalit ja uutta tieteellistä tulosta tilalle asioista. Plo Koonin ja Unholan kommentteihin samaistun siis aika paljon sekä mainitsemissani asioissa että muissa heidän kirjoittamissaankin jutuissa. Raiskaajille ja satuttajille rangaistusta, oli uhrina sitten lapsi tai ei. Jos esim. kuvamateriaalin muuttaisi lailliseksi, niin kärsijöitä olisi murto-osa nykyisestä ja korvaukset olisi maksettava kuten muustakin työstä.

Näissä tämän tapaisissa väittelyissä tuntuu aina menevän hauskasti nämä, että järkilinjaa (vrt. moraalilinja) edustavat kirjoittavat selityksensä kattavasti ja vastapuolen väitteet ovat yleensä "heittäkää vankilaan" tai "ampukaa ne". Hyvänä esimerkkinä tämän triidin lisäksi mm. homoustriidi. Olisi ihan mukavaa lukea kunnolla kirjoitettuja ja perusteltuja vastauksia siltä toiseltakin puolelta nykyistä enemmän.


Pedofiilin pedofiilijuttujen puolustelut tuli yllärinä :lol::

JOkaselle lapsille runkkaajalle kuusi kuukautta kuritushuonetta, että saadaan niillekkin selkäranka. Kyllä ny aikuisen miehen pitää kiinnostua aikuisista naisista :lol::

Lapsien ihannointi kertoo lähinnä siitä ettei uskalla lähestyä naista joka voi sanoa itselleen pahasti :lol::
TUBA
Eläkejäsen
Eläkejäsen
 
Viestit: 168
Liittynyt: 29.04.2008, 20:28

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Napero Muxu2 » 23.12.2009, 19:00

Kooni sen sanokin.
Napero Muxu2
Riistanvartija
Riistanvartija
 
Viestit: 873
Liittynyt: 30.04.2008, 06:15

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Gilgames » 23.12.2009, 19:23

TUBA, mites sie sitte reagoit jos tulee homppelipari vastaan ::think
Gilgames
Suutari
Suutari
Avatar
 
Viestit: 2106
Liittynyt: 22.12.2008, 19:30
Paikkakunta: Oulu
RS -hahmo: Enfegruz
IRC-nick: Gilgames

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja TUBA » 23.12.2009, 21:22

Gilgames kirjoitti:TUBA, mites sie sitte reagoit jos tulee homppelipari vastaan ::think


Ei homppelius ole rikollista :neutral::
TUBA
Eläkejäsen
Eläkejäsen
 
Viestit: 168
Liittynyt: 29.04.2008, 20:28

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Soul Reaver » 13.01.2010, 13:58

Plo Koon kirjoitti:Vastasin ei.

Pedofili on ymmärtääkseni omaa pedofiliaansa kohtaan yhtä voimaton kuin homo homouttaan kohtaan.
*lisää hyvää tekstiä*

Plo Koon puhuu ihan asiaa..

Attela kirjoitti:Joo kyllä Pedofiilit sais tuomita/vangita vaikkei ne ois tehny mitään seksuaalirikosta koska ei sitä koskaan tiiä vaikka ne suunnittelis jotain seksirikosta tai muuta ilvettävää :ugeek:


Koska olen "suunnitellut" rikosta, minut pitäisi vangita? :/ Yritän luottaa sarkasmitutkaan, mutta nyt on niin epävarmaa, että on pakko komentoida..

Mielestäni jokaisella on OIKEUS vapauteen AJATELLA mitä haluaa. Tekeminen on ihan toinen juttu, lasten hyväksikäyttö on tuomittavaa ja kaikki muutkin henkilöön kohdistuvat rikokset.. Mutta jos joku haluaa katsoa esim. lapsipornoanimea tai vastaavaa niin katsokoot.

Ja edelleen tahtoisin painottaa Plo Koonin jo sanomaa: Ei homokaan voi homoudelleen mitään (toki voi pysyä kaapissa ja piilottaa sen, mutta se loppupeleissä ei auta ketään), se vaan on niin..
Soul Reaver
Karjapaimen
Karjapaimen
 
Viestit: 84
Liittynyt: 08.05.2008, 19:46

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja siljaline » 13.01.2010, 18:26

AINAKIN sen toteuttaneita saisi potkia päähän :mrgreen: vihaksi pistää ajatella jotain lapsiinpäin olevaa 50v kaljamaha juoppoa..
siljaline
Karjapaimen
Karjapaimen
Avatar
 
Viestit: 60
Liittynyt: 05.01.2010, 19:15

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja undeathelf » 14.01.2010, 08:58

Ei ole kyllä normaalia jos pikkutytöistä/pojista pitää, mutta Suomen maassa ajatteleminen ei ole kiellettyä.
En tiedä miten voi verrata esim, jos ajattelee tappavansa kaverin joka käyttäytyy vittumaisesti :roll:
undeathelf
Karjapaimen
Karjapaimen
 
Viestit: 83
Liittynyt: 05.03.2009, 14:38
RS -hahmo: Celestinel
IRC-nick: PLUSSA

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Neponen » 14.01.2010, 21:39

Ei...Ei ihmisten mieltä pystytä tutkimaan millään keinoa niin tarkasti että saataisiin edes kiinni...Ja mielessä tehty rikos ei ole minun mielestä oikea rikos...ellei sitä sitten aio toteuttaa joskus :evil: :twisted:
Neponen
Maanviljelijä
Maanviljelijä
Avatar
 
Viestit: 672
Liittynyt: 27.07.2008, 11:26
Paikkakunta: Vindheim
RS -hahmo: Justfor99
IRC-nick: Neponen

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Jusku » 15.05.2010, 21:27

Ei ihminen pysty pahemmin ajatuksiaan tai mielensä toimintaa muuttamaan, eikä häntä voi tuomita tuon perusteella mistään. Ei ole mitään järkeä heittää vankilaan viatonta ihmistä, joka pitää itsensä aisoissa ja noudattaa lakeja.
Olisi vankilat melkoisen täynnä jos jokainen joka on kiukuksissaan ajatellut tappavansa heitettäisiin vankilaan.
Jusku
Sikopaimen
Sikopaimen
Avatar
 
Viestit: 54
Liittynyt: 08.05.2010, 11:54
Paikkakunta: Internet
IRC-nick: Jusku

Re: Pedofiliaäänestys

ViestiKirjoittaja Anspi » 17.05.2010, 12:00

Ajatteleminen ei ole rikos.
Anspi
Leipuri
Leipuri
Avatar
 
Viestit: 949
Liittynyt: 30.04.2008, 20:22
IRC-nick: Anspi`
Klaani: Future of Old Style

EdellinenSeuraava

Paluu Tomuisen tien majatalo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa