Pyramid Plunder

Runepolin ohjeet osion Aktiviteettioppaat

Valvojat: Vanhemmat kartoittajat, Kartoittajat

Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja Sepeli » 03.01.2010, 02:14

Voit kommentoida tässä otsikon mukaista opasta.

Ehdota korjaus- ja muutosehdotuksia, niin pieniä kuin suuriakin. Aina suurista epäselvistä kokonaisuuksista pieniin typoihin. Voit myös ehdottaa jonkin kohdan parempaa tyylillistä toteutusta, mikäli kuvittelisit jonkin näyttävän paremmalta.

Ole hyvä, ja kuvaile ongelmaa tai epäselvää kohtaa niin, että kartoittajat saavat siitä selkoa.

Palautteen antamisesta on useita hyötyjä:
- Oppaamme pysyvät kunnossa ja ajantasalla
- Saat itsellesi näkyvyyttä aktiivisella ja osuvalla palautteenannolla, mistä voi myöhemmin olla hyötyä esim. Runepolin virkoihin hakiessa
- Mikäli antamasi palaute on oppaan päivityksen kannalta kriittistä, saatat saada nickisi oppaan tekijöihin kaiken kansan pällisteltäväksi.
- Olet mukana kehittämässä ja rakentamassa Suomen suurinta RuneScape-yhteisöä omalta osaltasi.


Oppaan päivitykset:
Sepeli
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1572
Liittynyt: 06.05.2008, 19:20
Paikkakunta: Lappeenranta
RS -hahmo: Ash Ketchum
IRC-nick: Sepeli

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja BlazeAce » 03.01.2010, 19:08

Pyramid Plunderin esittely kirjoitti:Pyramid Plunder minigamessa ryöstetään Sophanemissa sijaitsevan pyramidin kammioiden aarteet käyttämällä Thievingin taitojasi. Jotkin kammioiden aarteista ovat niin arvokkaita, että Agility Pyramidin lähistöllä tutkimustyötään tekevä arkeolgi olisi kiinnostunut ostamaan niitä sinulta. Mutta pyramidia vartioiva vanha muumio ei luovu helpolla satoja vuosia vahtineista aarteistaan...


Ei ihan sitä parasta suomea jos minulta kysytään.

---

Muut vaatimukset -otsikko kannattaisi muuttaa "Suositukset" nimiseksi tai muuksi vastaavaksi. Ei ole kuvaavin otsikko ja siksi meni kauan etsiä oppaasta sisälsikö se helpottavia tekijöitä.

---

Erilaisia tyylejä kannattaisi kenties listata. Ruokaa säästyy ja expaa kertyy hyvin kun käyttää Search for Snakes -vaihtoehtoa ja sitten loottaa uurnan. Nopein vaihtoehto puolestaan on lootata suoraan uurna ja mikäli käärme puraisee niin sitten search for snakes ja loot. Omiin kokemuksiin perustuen jos käärme puraisee kerran, se puraisee n. 70% varmuudella toisenkin kerran. Jos haluaa mennä Plunderiin minimaalisilla kuluilla kannattaa ensin tutkia uurna käärmeiltä, sitten charmia ne ja viimeisenä lootata. Saatu expa on vain 2/3 siitä mitä mitä saisi kahdella edellämainitulla mutta käärme pääsee puraisemaan vain Search for Snakes-vaihtoehtoa käytettäessä.

Loot - Erittäin nopeaa - Käärme puraisee usein - täydet expat
Check Snakes & Loot - Nopeaa - Käärme puraisee silloin tällöin - täydet expat
Check Snakes & Charm Snakes & Loot - Hidasta - Käärme ei puraise juuri koskaan - 2/3 (n. 66%) expat

---

Hieman kierrosexpoja (97 thievingillä kahdessa ylimmässä kerroksessa):
Search for Snakes & Loot:
1. 19220 xp
2. 19820 xp
3. 18660 xp
4. 17120 xp
5. 19040 xp
6. 18190 xp
= n. 18,5k xp per kierros

Loot: (Alkoi 99 thieving himottaa niin kiirehdin ja merkitsin vain väliaikatietoja tuhansien tarkkuudella muistiin. Täytynee uusia tämä testi joskus tarkemman tuloksen toivossa)
1. n. 23k xp
2. n. 18k xp
3. n. 22k xp
4. n. 22k xp
5. n. 20k xp
6. n. 17k xp
= n. 20,3k xp per kierros

Nämä ovat suuntaa antavia tilastoja siitä millaista expaa saa isoilla tasoilla. Näiden perusteella suora loottaus on kannattavampaa mutta alle 91 thievingin omaavilla pelaajilla tilanne voi olla päinvastainen suuren epäonnistumisprosentin vuoksi. 99 thievingin kanssa on vaikea todistaa tätä päätelmää todeksi, mutta näin voisin olettaa.

---

Sain Sceptren 83 - 99 thievingiä treenatessa 3 kertaa ja joka kerta arkusta huoneen keskellä. Kertoo jotain sen yleisyydestä. Noin 700k arvo saattaa houkutella joitain Sceptren perässä Plunderiin mutta se ei kannata. Sargophaguksia avasin myös kiitettävänä määrän enkä yhtään Sceptreä saanut. Ei ehkä olennaista tietoa mutta käyttäkää guidessa jos koette tarpeelliseksi.

---

Ovia aukomallakin saa expaa. Vaikka ovi veisi umpikujaan saa siitä expaa tietyn määrän. Expan määrä kasvaa huoneittain. Lockpick nopeuttaa ovista pääsemistä mutta tiputtaa ovista saadun expan puoleen. Mikäli siis ollaan expan perässä Plunderissa pidemmän aikaa se Lockpick kannattaa jättää pankkiin, koska liki samalla tahdilla klikkaa sitä ovea sen toisenkin kerran että pääsee siitä läpi. Kätevää isoilla tasoilla mutta jälleen kerran en tiedä kuinka nopeaa se ovien aukominen on pienemmillä tasoilla ilman lockpickkiä.

---

Plunderissa huomasin että monet tutkivat kaikki ovet vaikka joku menisikin yhdestä ovesta läpi. Mikäli yksi henkilö katoaa ovea näperreltyään on suositeltavaa kokeilla samaa ovea koska 98% mahdollisuudella se ovi vie sinutkin eteenpäin. 2% tulee niistä tilanteista kun ovet vaihtuvat juuri siinä 3 sekunnin aikana kun juokset kohti kaverin käyttämää ovea. Erittäin harvinaista mutta mahdollista.

Edelliseen viitaten on suositeltavaa etsiä serveri jolla pelaa muitakin Pyramid Plunderissa. Kun juoksee porukalla Pyramidin läpi näkee nopeasti mistä ovista pääsee ja aikaa säästyy. Nämä sekunnit muuttuvat huomattaviksi summiksi expaa pidemmällä juoksulla.

---

Arkkua tai Sargophagusta avatessa kannattaa olla yksi paikka inventoryssä epätodennäköisen Sceptren varalle. Kone säästyy vaurioilta jos päivien plundailun jälkeen Sceptren osuessa kohdalle saat sen inventoryyn sen sijaan, että se tippuisi seitsemännen kerroksen lattialle, josta et sitä ehdi poimia hyvällä tahdollakaan.

---

Joo eiköhän näillä päästä alkuun.
BlazeAce
Reservin reservi
Reservin reservi
Avatar
 
Viestit: 878
Liittynyt: 29.04.2008, 22:27
Paikkakunta: Kajaani
RS -hahmo: Blazeace
IRC-nick: BlazeAce

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja Napero Muxu2 » 03.01.2010, 20:03

En tiedä onko tuhlausta jos käyttää sitä Great Brain Robbery(?)sta saatavaa kirjaa. Holy symbolin kanssahan toi kirja poistaa poisonit recite-prayer optionilla tjsp, vaatien yhden prayer pisteen. Ei sitä koko aikaa kannata varmaan käytellä, mutta kun prayskat voi ladata pyramidien lähellä sijaitsevassa kirkossa, ei varmaan tuota ongelmaa käydä siellä lataamassa välillä. :smile::
Napero Muxu2
Riistanvartija
Riistanvartija
 
Viestit: 873
Liittynyt: 30.04.2008, 07:15

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja ukkeli993 » 27.03.2010, 20:54

Pyramid plunderissa treenaillessani huomasin, että nuo uurnan tarkistus ja etsimis xp ovat väärässä, en jaksa niitä tähän kirjoittaa, mutta runescapewikiassa näytti olevan oikein, ja sitten se oven tarkistus xp puuttuu, ja itse saan 6:sta huoneesta vain 100k xp/h, kun oppaassa taas sanotaan 140k xp/h.
TYPO kirjoitti:Maaginen sauva, jota kaikki tämän minipelin pelaajat havittelevat. Sauvalla on kolme teleportaatiokertaa, joidenka jälkeen se pitää ladata uudelleen antamalla ryötämiäsi aarteita takasin Guardian Mummylle.
ukkeli993
Torppari
Torppari
 
Viestit: 123
Liittynyt: 07.06.2008, 20:08
RS -hahmo: Damned Finn

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja Statue » 03.11.2010, 12:35

[ei saatavilla]
Viimeksi muokannut Statue päivämäärä 20.02.2019, 18:14, muokattu yhteensä 1 kerran
Statue
Rahanlyöjä
Rahanlyöjä
 
Viestit: 566
Liittynyt: 01.12.2008, 17:37

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja pottedpro » 22.12.2010, 22:01

Tässä muutamia oppaan virheitä: JOKAISESSA uurnassa on käärme. Käärme voi purra vaikka uurnan tarkistaa. Se voi purra vaikka sen lumoaisi huilulla! Lisäksi se huiluhomma on aika hidasta. Jokaisesta sarkofagista ei tule muumiota, vaikka ei sitä nyt avata kannata. Lisäks vois laittaa että kyllä tolla sceptrellä rahallista arvoakin on.
pottedpro
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 12
Liittynyt: 14.12.2010, 22:15
Paikkakunta: Tuusula
RS -hahmo: Sekosotilas

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja Christa » 23.02.2011, 15:13

pottedpro kirjoitti:Tässä muutamia oppaan virheitä: JOKAISESSA uurnassa on käärme. Käärme voi purra vaikka uurnan tarkistaa. Se voi purra vaikka sen lumoaisi huilulla! Lisäksi se huiluhomma on aika hidasta. Jokaisesta sarkofagista ei tule muumiota, vaikka ei sitä nyt avata kannata. Lisäks vois laittaa että kyllä tolla sceptrellä rahallista arvoakin on.


Sen rahallinen arvo vaihtelee aikalailla 200-700k välillä, joten on turha laittaa tuollaisesta kepukasta lisätietoa.
Christa
Aseenkantaja
Aseenkantaja
 
Viestit: 470
Liittynyt: 23.02.2011, 11:01
Paikkakunta: Vantaa
RS -hahmo: Christaah
IRC-nick: Christa
Klaani: Finland Skillers Society

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja Nik0-91 » 23.02.2011, 18:15

BlazeAce kirjoitti:---
Arkkua tai Sargophagusta avatessa kannattaa olla yksi paikka inventoryssä epätodennäköisen Sceptren varalle. Kone säästyy vaurioilta jos päivien plundailun jälkeen Sceptren osuessa kohdalle saat sen inventoryyn sen sijaan, että se tippuisi seitsemännen kerroksen lattialle, josta et sitä ehdi poimia hyvällä tahdollakaan.
---

Itse sain kaksi Scepteä aikoinaan 57 ja 63 thieving leveleillä huoneista 2 & 5. Toisella kerralla inventory oli täynnä ja muumio heitti minut ulos ja sceptre ilmestyi alleni. Eli täydellä invalla voi huoletta pelata. Sceptre ei jää sinne pyramidiin. ;) Tiedä sitten onko tämä muutettu, mutta epäilen vahvasti.
Nik0-91
Metalliseppä
Metalliseppä
Avatar
 
Viestit: 2932
Liittynyt: 30.04.2008, 14:51
Paikkakunta: Hollola
RS -hahmo: Nik0

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja Pehmolelu » 23.02.2011, 23:54

Nik0-91 kirjoitti:
BlazeAce kirjoitti:---
Arkkua tai Sargophagusta avatessa kannattaa olla yksi paikka inventoryssä epätodennäköisen Sceptren varalle. Kone säästyy vaurioilta jos päivien plundailun jälkeen Sceptren osuessa kohdalle saat sen inventoryyn sen sijaan, että se tippuisi seitsemännen kerroksen lattialle, josta et sitä ehdi poimia hyvällä tahdollakaan.
---

Itse sain kaksi Scepteä aikoinaan 57 ja 63 thieving leveleillä huoneista 2 & 5. Toisella kerralla inventory oli täynnä ja muumio heitti minut ulos ja sceptre ilmestyi alleni. Eli täydellä invalla voi huoletta pelata. Sceptre ei jää sinne pyramidiin. ;) Tiedä sitten onko tämä muutettu, mutta epäilen vahvasti.


Tuskin on. Itelläki käyny kahdesti tollain noin vuos sitte.
Pehmolelu
Kehitys- ja sisältövastaava
Kehitys- ja sisältövastaava
Avatar
 
Viestit: 2065
Liittynyt: 28.04.2008, 23:17
Paikkakunta: Pori
RS -hahmo: Lelu
IRC-nick: Pehmolelu

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja RasseG » 25.09.2012, 15:12

Hanskat - Ei varmaa hyötyä, muuta eivätpä ne mitään paina.
Onko niitä edes hyötyä mainita sitten?...
RasseG
Leipuri
Leipuri
Avatar
 
Viestit: 1001
Liittynyt: 23.11.2009, 17:18
RS -hahmo: RasseZ
IRC-nick: Northernlights

Re: Pyramid Plunder

ViestiKirjoittaja Ventovieras » 31.03.2013, 00:32

Geariin ring of wealth, saa parempaa loottia
Ventovieras
Metalliseppä
Metalliseppä
 
Viestit: 2883
Liittynyt: 04.05.2008, 21:41
Klaani: Runepoli


Paluu Aktiviteettioppaat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa