J-core/J-Electro!

Päivänvaloa karttavien animeholistien ja Japanilaisesta popkulttuurista kiinnostuneiden kokoontumispaikka.

J-core/J-Electro!

ViestiKirjoittaja unhola » 04.08.2009, 20:37

Kuva

Yleistä keskustelua Japski-Electrosta. Sinänsähän tämä on musiikkia siinä missä muukin (ja voisi kuulua Teatteriaukiolle), mutta tällä on kuitenkin niin selvästi oma kuuntelijakuntansa, ketkä on musadiggareita Japanilaisen popkulttuurin ohella, niin triidi sopii tänne paremmin.

Alunperinhän tää oli periaatteessa rajattu vaan ns. J-corelle (Happy HC/Gabber etc. animesampleilla yms.), mutta postatkaa toki mitä huvittaa, vaikka olis vaan "perusjapskielectroa".

Spoilereista taas löytyy mun alkuperäsempi informatiivinen postaus siitä mitä J-core itsessään on.

Spoiler:
Mitä helvettiä on J-core?:
hyvä kysymys, hyvä kysymys. J-corena pidetään pääasiassa Japanissa tuotettua ja/tai Japanilaisen tyylisesti sävellettyä konemusiikkia; tarkemmin sanoen yleensä joko happy hardcorea, gabberia, trancecorea tai sitten speedcorea. Mikä näissä sitten on usein yhteistä, on juurikin se, että biisien päälle roiskitaan joskus animesta ja muusta Japanilaisesta mediasta poimittuja sampleja. Tämä ei ole välttämättömyys, sillä usein J-corena menee ihan vokaaliton musiikki, kunhan se on musikaalisesti J-coreksi luettavaa tavaraa.

Mikä sitten erottaa "normaalin" happy hardcoren J-happy hardcoresta jne.?:
Tähän on itseasiassa aika helppo vastata: Japanilaiset musiikintekijät säveltää konemusansa yleensä melko "synahtavaksi", eli toisinsanoen monotonista ja vähä-melodista tavaraa ei ole paljoakaan, jos vaikka Eurohardcoreen vertaa. Henkilökohtaisesti sanoen, tuo on suurin syy siihen miksi suosin J-corea muun hardcoren yli (Dutch hardstyle & UK happy hardcore on kyllä jees silti!), sillä tykkään biiseistä jotka menee monien fiilisten läpi ja mitkä on samaan aikaan tanssittavia ja sellaisia melodiapommeja joihin voi upota. Ei kaikki J-core tosin tuollaista ole, mutta se on silti niin agitoivaa ja mukavaa musiikkia, varsinkin jos se on täynnä hyvin soviteltuja animesampleja.

Minkä takia kukaan kuuntelisi J-corea?:
Jos tähän pitää edes vastata, et selvästikään ole J-coren arvoinen! No mutta vastataanpa silti: it is damn awesome. Simple as that. Jos edes pienikään intressi löytyy tranceen/melodisiin hardcoren muotoihin ja EBM:n/industrialiin, niin suosittelen edes koittamaan. Aika monelle J-core on ollut "porttina" myös muulle elektroniselle musiikille, vaikka loistavaa sellaisena onkin.

J-core...GET?
Suosituin artisti on ehdottomasti DJ Sharpnel, jolta löytyy yli parisenkymmentä levyä. Itsekin kyllä tsekkasin tämän artistin ekana, mitä J-coreen tulee (oikeasti 2 henkilöä!), ja tykkään edelleenkin suurimmasta osasta biiseistä. Sharpnelin perässä ei sitten olekaan mitään niin suosittua artistia, vaikka toki Loli Ripet ja muut monelle J-coreistille tuttuja ovatkin. Jos haluaa kokeilla, niin suosittelen kokeilemaan stuffia laidasta laitaan, tai sitten kysyen suosituksia tässä triidissä, omaan makuun liittyen. Yritän parhaani mukaan vastata.

Ja tosiaan, itse tässä nyt jo melko pitkään tullut tutkailtua J-coren maailmoja, kohtalaisella menestyksellä! Artisteja koneelta löytyy lähemmäs 100 (yli, jos poistetut laskee ;P), albumeiden ja biisimäärien ollessa paljon korkeampi. On se vähän hit-and-miss lähteä etsimään hyviä DJ:tä, mutta fiilis on aina hyvä kun sieltä löytyy se uusi suosikki. (;

Joitain absoluuttisia suosikkiartistejani up to date:

源屋 (Setti vaihtelee runsassynaisesta UK-hardcoremaisesta tunnelmallisesta setistä Touhousäätöihin ja regular tranceen, kaiken ollessa jees).

Shiki (Todella tunnelmallista ja chilliä trancecorea, vocal trackeja jonkun verran).

Spy47 (Happy hardcore/gabber runsaalla melodismilla ja vokaalisampleilla, Sharpnelfags look here!)

REDALiCE (Yksi parhaista, ellei jopa paras. ALICE'S EMOTION doujinpiirejen artisteja, jonka setti on pääasiassa happy hardcorea/gabberia, mutta vaihtelua on silti paljon, niin vokaalittomien kuin samplellistenkin biisien kanssa!)

nadeco (Vähiten "J-mäistä" settiä mun suosikeistani, ollen verrattaen suoraviivaista, vaikka vaihtelua silti on enemmän kuin nimellisesti).

usao (Hardstyle-maista, aika paljon breakkeja yhdistettynä erittäin tanssittaviin biitteihin. Ei suositella julkisilla paikoilla, ellei halua tehdä itsestään hölmöä).

...lisää suosikeita toki on paljon, mm. DJ-Technetium, RoughSketch ja Tsukasa, mutta ei tässä jaksa koko päivää alkaa sampleilemaan.


Heitän teille pari kullanarvoista linkkiä tähän vielä loppuun, just because I am a nice guy and because I can:
J-core MU/RS/MF share thread
Not Currently Engaged in Employment, Education or Training

POAST AWAY, EVEN IF YOU DON'T CARE!!
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja nikou » 07.08.2009, 03:04

Jjooo kovaa musaa 8)
nikou
Banned
 
Viestit: 6
Liittynyt: 29.07.2009, 14:18

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja dyyz » 10.08.2009, 10:37

onhan tää J-core aika hyvää musaa,anime sample rippiä löytyy aika usein ja sillee liek ♪♫♪♫♪
dyyz
Karnevaaliritari
Karnevaaliritari
Avatar
 
Viestit: 736
Liittynyt: 29.04.2008, 20:32
Paikkakunta: hesa,pukinmäki ??¿¿
RS -hahmo: thyys
IRC-nick: dyyz,auth:dyyz
Klaani: Runepoli Karnevalistit

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja Skeletah » 27.08.2009, 23:16

Kyllä, J-Corea tuetaan! IMO parasta konemusaa, mitä on. Lempiartisteja ovat M-Project, Spy47, DJ T2Kazuya, DJ Sharpnel, REDALICE, Loli Ripe ja monet muut. Oikeastaan, ei nyt ketään erittäin huonoa J-Core esittäjää tule nyt mieleen.

Harmi, kun noita levyjä ei taida pysty tilaan suomeen mistään :neutral:: Tai siis, kyllä niitä sivuja varmaan löytyy, mutta ei löydy sivuja, jossa voi tilata euroilla. Lähtis nimittäin parit J-Core-levyt tilaukseen. Nyt lähinä on tullu tosta HF:n linkistä ladattua levy, jos toinenki.
Skeletah
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 186
Liittynyt: 29.04.2008, 22:35
Paikkakunta: Keuruu
RS -hahmo: eioo

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 31.08.2009, 05:16

^ Itsehän tilailin just jonkun aikaa sit Shikin Cristearsin himaan, ja sieltähän se napsahti luukusta luotettavan varmasti. :cool::
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 16.09.2009, 15:01

Get this album guys:

Spoiler:
(Copy-paste koko setti, ei näköjään voi spoilerin sisällä klikata kunnolla)

Koodi: Valitse kaikki
http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNEET%5D%20%5BAlbum%5D%20(2009-08-15)%20HARDCORE%20TANO%EF%BC%8AC%20-%20HARDCORE%20SYNDROME%203%20(C76)%20(TANOCD-0010)%20%5BOgg%20Vorbis%5D.torrent
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja Skeletah » 16.09.2009, 21:01

unhola kirjoitti:Get this album guys:
*LINKKI*


Itsellä meni hetki, ennen kuin ladattua ton, kun evosin jotain, mut oli sen arvoista. Mitä nyt oon kuunellu, loistolevy. :cool:: Oonkin etsiny tota jo vähän aikaa, eli tavallaan, kiitoksia.

Viel sellasta kysyisin, ett ei sattuis olemaan mitään paikkaa, josta noita levyjä sais useamman levyn paketeissa? Meinaan, menee hermot, kun pitää ladata noita levyjä yks kerralla. :neutral:: (Latailen siiis sielt HF:n linkistä.)
Skeletah
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 186
Liittynyt: 29.04.2008, 22:35
Paikkakunta: Keuruu
RS -hahmo: eioo

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 16.09.2009, 21:12

Skeletah kirjoitti:Viel sellasta kysyisin, ett ei sattuis olemaan mitään paikkaa, josta noita levyjä sais useamman levyn paketeissa? Meinaan, menee hermot, kun pitää ladata noita levyjä yks kerralla. :neutral:: (Latailen siiis sielt HF:n linkistä.)

En oo moneen kyllä törmännyt, mutta artistikohtaisesti voi olla jotain diskografiabatcheja. :O Esim. Sharpnelin (silloiset) kaikki 24 levyä taisin ladata yhdessä torskassa, ja mitä näitä nyt on. Se riippuu ihan siitä mistä latailet. Itse trancetrafficista ja what.cd:stäkin latailen yksittäisiä levyjä, eikä noita muillakaan traksuilla usein diskobatcheissa saa. Jotain random mixtapeja missä on sekalaisesti eri artistejen levyjä/compliation levyjä, niin siitä en sitten tiedäkään. Ei se nyt niin paha torskien kohdalla oo ottaa monta yksittäistä, mutta jotain MU/RS/MF direct downloadeja on kyllä vittumaisempi ladata.

Toinen levy mitä suosittelen korkeasti on:

Spoiler:
Koodi: Valitse kaikki
http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNEET%5D%20%5BAlbum%5D%20(2009-05-05)%20HARDCORE%20TA
NO%EF%BC%8AC%20-%20CRIMSON%20HARDCORE%20(M3-2009%E6%98%A5)%20(TCSLCD-0001)%20%5BOgg%20Vorbis%5D.torrent


Vuoden parasta ehdottomasti, postaan tossa viimeistään muutaman kuukauden päästä mun top of 09 listan, jonne nää kaks levyäkin päätyy, mutta siellä on kyllä lisää herkkujakin sit tarjolla paljon. (;
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja Skeletah » 17.09.2009, 19:32

Siis, kyl torrenttien kautta on ihan jees yksittäislevyjä latailla, kuten myös MF, kun sieltä saa monta latausta yhellä kertaa. (jos on DAP.) Mut sit MU ja RS on sit perseestä latailla, varsinkin RS, ku pitää oottaa sen 15min ennen seuraavaa latausta.

Muttta mutta, itellä ei mitään varsinaista top listaa näitten levyjen kohalla varsinaisesti ole. Mutta Tano*c:n (tiedän, ei ole artisti) levyt on huippuja, juurikin noi Hardcore Syndrome Vol 1-3.

Sitten muita, No sekä M-Projectin (Hardcore Illunist) ja Spy47 (Ticket to Sweetland) omat albumit on kovassa kuuntelussa, ja Spy47 nyt on varmaan oma Suosikkiartisti. Fanatatic hardcore black/red label ovat myös laatua. On niitä muitakin huippulevyjä, Kuten J-Core Masterz Vol 1-5, mut en jaksa kaikki luotella, tulee nin pitkä lista muuten. :mrgreen:

Pitäänee seuraavaks tutustua REDALiCE:n tarkemmin, ei oo kunnolla ehtiny kuunella, mut ne mitä oon kuullu, on ollu kyl laatua.
Skeletah
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 186
Liittynyt: 29.04.2008, 22:35
Paikkakunta: Keuruu
RS -hahmo: eioo

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 18.09.2009, 13:45

Skeletah kirjoitti:J-Core Masterz Vol 1-5

Ite hyppäsin pois vol. 3:n jälkeen. ;P On noissa muissakin yksittäisiä hyviä biisejä, mutta liikaa suoraviivaista speediä hipovaa tavaraa (varsinkin nelosella), ja liian vähän makinaa/perus happy hc:tä, kuten eritoten levyillä 1 & 2 on. (Jotka on kokonaisuudessaan mun lempparicompliationien joukossa).

Skeletah kirjoitti:Pitäänee seuraavaks tutustua REDALiCE:n tarkemmin, ei oo kunnolla ehtiny kuunella, mut ne mitä oon kuullu, on ollu kyl laatua.

Kandee todellakin. REDALiCEn tuotanto tuntuu vaan olevan vähän hajanaista, mitä parhaimpiin biiseihin tulee. Yleensä ainakin omalla kohdalla näin, mitä punahilkkaan tulee, sillä tykkään eniten just hänen kokoelma-albumi biiseistään, kuten esim. XL Project "Endless Festival":n remiksistään.

Tosin kokonaisista levyistä ehdottomasti paras on Crimson Hardcore, vaikka siellä remixiä onkin. CH > Scarlet Eyes fags.
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 22.11.2009, 18:35

Kuva

Pitkästä aikaa Sharpnelilta jotain oikeesti vitun hyvää settiä, yksittäisten "ihan ok" -biisien lisäks, mitä viime vuosien matskuun tulee. Niin tosiaan, oon tän viikon kuunnelut tätä Sharpnelilta joskus elo/syyskuussa ilmestynyttä uusinta levyä (jota en uskaltanu aiemmin lähestyä materiaalin huonouden pelossa), nimeltään 妄殺オタクティクス (Mousatsu Otactics), ja rehellisin mielin todettakoon, että tässä on mun mielestä Sharpnelin parasta tuotantoa sitten vuoden 2006, ja muutenkin aika kulutustakestävä levy kokonaisuudessaan, eikä niitä paria PANTSEJA ja BLUESKYTÄ siellä täällä pelkästään. Enemmän kuin vaan positiivinen yllätys!

Toimiva yhdistelmä, pääosin aika sekalainen mutta toimiva Sharpukkapaketti, yhdistettynä simppelimpään sekä myös "progressiivisempaan" kamaan, oli kyseessä sitten hetkettäiset monotoniset ja karut speedcore-hetket (karuimmillaan kyllä todella karua, jossei speedcorea arvosta), tai sitten aika breakbeatihtävät rytmikuviot, jossa rytmi eksyy parhaimmillaan (hyvällä tavalla) aika mielenkiintoisille vesille. Tosin, yllättävin piirre oli, se miten jotkut biisit on erittäin lähellä DnB:tä kanssa (HAITEI BREAKERZ), ollen melko hitaita Sharpukan mittapuulla. Mutta joo, synamattoa kyllä levitellään toisinaankin aika runsain määrin, joten siinä mielessä heti ekasta kuuntelusta pitäisi löytyä biiseistä edes jotain melodisia koukkuja, vaikka ne ei niin ilmiselvästi naamalle olla tungettu, niinkuin joissain Sharpnelin melodisissa hiteissä. (SAME DREAM, anyone?). Mukavan räikeä paketti kyllä, jos laaja-alaisesti elektronisesta musiikista tykkää. Aika paljon yksittäisiä nyansseja löytyy kuuntelu kuuntelulta, vaikka aika helposti kuunneltavissa oleva levy silti, mikäli ei kohtele musiikkia simppelin BGM:n tavoin, jota tämä ei ole, joka tekee levystä melko ihanteellisen "gateway-levyn", ollen silti fukken laadukasta kamaa kokeneemmille kuuntelijoille.

Kaikenkaikkiaan, erittäin maistuva ja monipuolinen paketti, jossa ei kompromissin makua ole ollenkaan, eikä teennäistä sekopäisyyttä - hyvin hallussa vielä näillä tyypeillä vuonna 2009. Vuoden parhaiden julkaisujen joukossa J-coren osalta. Fuck the naysayers!

Suosikkibiisiksi levyltä noussut: MISHIMA MECANICA, jossa on niin mahtavan lapsellinen alkuaikojen Sharpukkafiilis, ylitsevuotavine sampleineen päivineen, mutta jossa silti on mukavasti vaihtelua (check out suunnilleen 02:00:sta eteenpäin, miten beatti elää ja muuttuu!), sekä aivan törkeän tarttuva bridge - Sharpukan bridget/buildupit on aina ollut parasta (suunnilleen 02:40~ till suunnilleen 03:15~), ja perkele kun vipattaa jalka ton kertosäesynariffin (esim. 1:20~ ja siitä eteenpäin) tahtiin. FUCK YEARR, this is the stuff.

Vorbis GET!!!-link kuvassa.
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja razeri » 23.11.2009, 00:46

Joku vajaa 30 gigaa löytyy koneelta, josta pistän aina randomilla soimaa jos on sopiva fiilis. Mitään artisteja ei oo pahemmi mielee jääny (muutakun yleisimmät), joten en mitään suosikkeja jaksa ruveta miettimään/ettimään atm, mut hyvää settiä suurimmaks osaks.
(:

edit. ei kyl oo tietoa onks nää kaikki ees j-corea :p
np. MK feat.MAKI - [EXIT TRANCE PRESENTS SPEED アニメトランス BEST エクスタシー Third Season #01] Princess Party ~青春禁止令~
razeri
Mäkitupalainen
Mäkitupalainen
 
Viestit: 90
Liittynyt: 24.12.2008, 19:51

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 26.11.2009, 23:48

razeri kirjoitti:np. MK feat.MAKI - [EXIT TRANCE PRESENTS SPEED アニメトランス BEST エクスタシー Third Season #01] Princess Party ~青春禁止令~

nb.

Ja tosiaan, tohon äskeseen Sharpukkapostauksen vois lisätä myös sen, että levyn vika biisi, FAKE PROMISE, on todennäköisesti vähintäänkin yhtä hyvä kuin aiemmin hehkuttamani toppibiisi levyltä. Vikana se ei oo vaan saanut niin paljon huomiota. Sanoisin, että biisin B-osa on mahdollisesti top3 Sharpnel-kamaa, eikä mitenkään säälikamaa, vaan ekasta julkaisusta nykyhetkeen asti. Tosiaankin FLOWER FOREVERIN synaorgasmien ja BLUESKYN loppuosan tasolla, ellei jopa parempaa.

Ei helvetti, oon joka kuuntelulla enemmän vakuuttunut, että tää vie laudalta jopa kaks edellämainittua kestosuosikkia. Ei kaukana täydellisyydestä. Kuunnelkaa nyt jumalauta miten tää biisi lähtee käyntiin tossa kahden minsan pintaan. Build uppi lineaarisella volumen ja fiiliksen nousulla, josta breakbeatihtavaan vokaalisamplejen tahdittamaan kohtaan vajaat 30 sekuntia, jossa pieni breakki, jossa kaksi synariffia limittyy mahtavasti, josta vihdoinkin aletaan tykittämään noin 160 bpm pintaan aivan uskomattoman kätsyä melodiaa (tai oikeastaan kahta vuorottelevaa leadia), kertosäkeellä varustettuna seuraavan reilun minuutin ajan, jonka jälkeen vielä yksi kertaus, jossa vokaalit ottaa takapenkin paikan, ja jonka puolessa välissä oleva temponykäisy pelimusiikilta kuulostavine kiippareineen iskee alitajuntaan.. Srsly, niin hyvää että unohtaa koko lopun (hyvän) kaksiminuuttisen kokonaan.

Kuva

That is all.
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja Skeletah » 27.11.2009, 02:27

Kieltämättä loistava albumi, siis sharpnelin muuhun matskuun verrattuna, tosin pari biisiä tolta levyltä löyty, josta en tykänny lähes yhtään, SEVEN ja ANIMEGABBATLE. Kummatkin vähän turhan HC:tä mun makuun. (sama homma J-core Masterz 4:sella, joka on huonoin niistä 5 levystä, IMO). FUWATANITY taas oli IMO ihan pirun jees biisi (mitä biisiä siinä oli käytetty samplena, oli todella tutun kuuloinen, tai sit sekotan johonkin muuhun biisiin.) FAKE PROMISE ja NERGAL BURNING oli kans jees.

Onko muuten missään mitään sivua, jossa näkee, miten paljon tuontoa joltain tietyltä artistilta on tullu, meinaan, olis mukava saada DJ-Technetium:lta ja Betwixt & Between:ltä lisää matsuka, nyt oon lähinnä tyytyny niihin biiseihi, joita on tullu kokoelmalevyiltä vastaan.

Np: DJ-Technetium - God Save The Wind, mahtava biisi IMO.
Skeletah
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 186
Liittynyt: 29.04.2008, 22:35
Paikkakunta: Keuruu
RS -hahmo: eioo

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 27.11.2009, 02:43

Aika usein joudut J-corea etsiessäsi turvautumaan Googleen. Lähinnä muodossa "artisti X official", tai "artisti X myspace", joista löytyessään voikin sherlokoida kaikki mahdolliset releaset, jos ne sivuilla on listattuna - johon logiikka sanoo kyllä. Kun tähän pisteeseen ollaan päästy, voidaankin jo edetä vaiheeseen "artisti X julkaisun nimi Y inurl:blogspot", josta päästäänkin jo pitkälle. Yleensä 192kbps tai parempaa kamaa, ihan blogspoteissakin, joten 320kbps+ torskapelleily ei aina ole edes tarpeellista. Toki joidenkin J-core labeleiden sivuiltakin pystyy joskus latamaan settiä suoraan, ja toki on olemassa erillisiä foorumeita, missä on eri J-core dumppitriidejä (OP:n hongfire-thread katos jonnekin :'c!) jne., esim vaikkapa gabber.od.ua, mitä ylipäätään elektroniseen musiikkiin tulee.

Plan B (A?) toki tietty on, että olet torrentechissä, what.cd:ssä ja/tai trancetrafficissa, jonne hyvällä prosentilla postaillaan torskana kaiken maailman julkaisua. (Olen jäsen kaikissa edellämainituissa). Onhan tosin tietty NEET, mutta siihen se jää publicin osalta.

Eli tosiaan, ei ole valitettavasti olemassa mitään kaikenkattavaa J-core databasea (ideana hyvä, eh?).

Tässä nyt kuitenkin olis, mitä Technetiumiin tulee, ja tässä taas B&B. Discogs on ehkä paras yksittäinen sivu mihin voit turvautua, internetvelhouden (c) lisäksi googlen ja muiden muodossa, mutta joskus vähän jäljessä noikin listaukset tuolla.
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja Skeletah » 27.11.2009, 03:19

Kyllä ainakin itsellä toi Hongfiren linkki toimii, siis jos meinaat tätä:

Spoiler:


Ja What.if:ssä ja muissa en ole jäsen, joten sieltä en pääse etsimään... NEET:stä en oikeen osannus ettiä mitään, pitää kattoa tarkemmin.

No, kai niitä jostain, joskus, ehkä löytyy, pitää nyt etsiä.


Spoiler:
DoujinStyle, tuolta löyty kans pari ihan jees levyä, ja sit paketti, jossa oli sekaisin monia eri biisiejä, vanhimmat vuodelta 1994.
Skeletah
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 186
Liittynyt: 29.04.2008, 22:35
Paikkakunta: Keuruu
RS -hahmo: eioo

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 27.11.2009, 03:34

Kappas, niin näkyy toimivan juu. Kokeilin pari kk sitten ja se oli häipynyt maantasalle (ehkä siellä säädettiin jotain sillon), enkä nyt kokeillut uudestaan ennenkun postailin. Mut joo, hyvä niin vaan.

DS on kyllä ihan jees sivu kans.
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja Skeletah » 25.04.2010, 00:35

Nostetaas tätä vähän, ja postaan yhen linkin:

Spoiler:


^Tuonne kun rekisteröityy, nii löytyy suht paljon (J-core levyjä ~70 ja siihen päälle viel muuta vastaavaa.) Linkkien toimivuudesta en mee takuuseen, ainakin nyt muutama, jota oon lataillu, nii toimii. Kaikki on sit upattu megauploadiin. (Aina se HF:än RS-laitailun voittaa, meni se viikko ett sain suurimman osa (ja puolet linkeistä ei ees toiminu) ladattua ) :neutral::
Skeletah
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 186
Liittynyt: 29.04.2008, 22:35
Paikkakunta: Keuruu
RS -hahmo: eioo

Re: J-core!

ViestiKirjoittaja unhola » 29.08.2012, 10:22

BUUUMP.

Ottakaa palkinnoks remixattua Shikiä:Shiki on kyl varmaan vieläki meitsin kaikkien aikojen lempi japskielectropatu, vuodesta 2008/2007. Housea, trancecorea, prog-trancea - mies tuntuu osaavan parhaimmillaan kyl kaikkea. (Toki hutejakin on aika paljon, mut laatukama on LAATUA). Jossei tykkää tunnelmallisuudesta ja melodioista joihin voi uppoo, niin kato toki muualle, mut muuten, fug yeah.
:{D
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: J-core/J-Electro!

ViestiKirjoittaja Skeletah » 04.01.2021, 19:05

Ne jotka haluaa tätä genreä enempää kuunella suosittle Audio4u-torskat. Löytyy yli 2 tuhannenlevyn kokoelma kaikille j-core faneille
Skeletah
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 186
Liittynyt: 29.04.2008, 22:35
Paikkakunta: Keuruu
RS -hahmo: eioo


Paluu Otakuluola

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa