Sivu 2/8

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 13.07.2008, 16:30
Kirjoittaja Dey
aaazz0099 kirjoitti:mikä ihme mul on ku ei toimi?


Tuleeko tämä Kuvan kokoa ei saatu?
-Kokeilepa Uplo4d:llä. :wink::

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 14.07.2008, 02:40
Kirjoittaja Imuri
Dey kirjoitti:
aaazz0099 kirjoitti:mikä ihme mul on ku ei toimi?


Tuleeko tämä Kuvan kokoa ei saatu?
-Kokeilepa Uplo4d:llä. :wink::


Mun oma upload

http://imuri.viive.fi

Nopea, toimiva, harvoin huoltokatkoksia

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 14.07.2008, 13:42
Kirjoittaja Henzo97
Tää on ihme kokeilin kaikkea ja ei toimi.

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 18.07.2008, 09:28
Kirjoittaja Dey
Tämän oppaan pitäisi toimia jokaisessa Windows 98:a uudemmassa käyttöjärjestelmässä.
(nojoo, tietenkin sulla on). :?: Koita kattoo ohjeet läpi. Itelkään ne ei suoraan toiminu, mutta sitten kun vähän niitä kokeilin eri uploadpalveluja niin kyl se sitte...

Joku menny sulla varmaan pieleen. Eli ohjeet vaikka käyt taas läpi. Ei mullakaan Ast-Fast toimi...
Että helppokäyttöisin ehkä tämä Uplo4d, mutta Imuri.viive ehk parempi, kun uplo4d:ssä saa räplätä niitä koodeja, ettei tulisi kuvassa linkkiä sinne uplo4dd.com:iin.

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 18.07.2008, 16:12
Kirjoittaja Imuri
Dey kirjoitti:Tämä toimii vain Windows 98:a uudemmissa käyttöjärjestelmissä (nojoo, tietenkin sulla on). :?: Koita kattoo ohjeet läpi. Itelkään ne ei suoraan toiminu, mutta sitten kun vähän niitä kokeilin eri uploadpalveluja niin kyl se sitte...


Xp:stä lähtien paintilla voi tallentaa eri muotoihin kuin .bmp

Tietysti voit kirjoittaa .jpg mutta se on silloin .bmp.jpg ja samankokoinen kuin .bmp joten tämä ei auta asiaa.

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 23.07.2008, 13:50
Kirjoittaja velli212
Ku painan sitä linkkiä mitä tulee ku on uploadinu kuvan nii sitte siihen tulee Error 403 Forbidden!
errori siis tällä: http://www.ast-fast.com/upload .


Kuva
tän sain tuleen imageshackilla.

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 24.07.2008, 13:20
Kirjoittaja Dey
velli212 kirjoitti:Ku painan sitä linkkiä mitä tulee ku on uploadinu kuvan nii sitte siihen tulee Error 403 Forbidden!
errori siis tällä: http://www.ast-fast.com/upload .


Kuva
tän sain tuleen imageshackilla.


Mulkin. Älä käytä Ast-Fastia, jos tulee tuo. :neutral:: Esim. Uplo4d ja Imuri.viive toimivat hyvin (uplo4d:ssä kannattaa pyyhkiä koodista se [url=http://uplo4d.com alusta, ja se [/url] lopusta, muuten tulee kuvassa linkki uplo4d:hen). ;)

Ja Haribollakin saattais olla tuo. Kokeile noilla kahdell aplvelulla. :razz::

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 24.07.2008, 22:42
Kirjoittaja Juba
velli212 kirjoitti:Ku painan sitä linkkiä mitä tulee ku on uploadinu kuvan nii sitte siihen tulee Error 403 Forbidden!
errori siis tällä: http://www.ast-fast.com/upload .


Kuva
tän sain tuleen imageshackilla.

Ast-fast-uploadin ongelmat johtuvat lagaakympil.net:in palvelimen YHÄ kestävästä (ilmeisesti aika pitkästä) huoltokatkosta. Asian pitäisi kumminkin korjautua myöhemmin.
Itse koitan tätä kohta, mutta vaikka siihen näyttöön tulee se error-teksti, niin sen kuvan osoitteenhan voi silti kopsata sieltä osoiteriviltä, eikös? Toimisikohan se sitten?

Ja kun otat sen linkin sieltä Imageschackistä, niin älä ota sitä URL-linkkiä, vaan kopsaa sieltä alhaalta se "Direct link to image", ja laita se [img]linkki_tähän[/img] noiden img-tagien väliin.

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 25.07.2008, 20:17
Kirjoittaja Hense
okeilin imuri.viivettä ja kun oon täällä uppaamassa sitä viestiin ja kun klikkaan lähetä niin tulee näkyviin punaisella 'kuvat voivat olla vain 1000 pikseliä leveät' Mitä tuo merkitsee. Minulla näkyy kuvassa 'keskustelupalkki' ja se RS:n 'kuvaruutu'

E: Sama ongelma on Uplo4d

Kuva

Wtf?? miten tollanen tuli?

Kuva

E2: Miten saan tosta isomman kuvan, eikä sitä tarvii klikita? :whip::

Kuva

E3: Kiitoksia kovasti :smile:: :razz::

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 27.07.2008, 20:33
Kirjoittaja Dey
A N I M A L kirjoitti:okeilin imuri.viivettä ja kun oon täällä uppaamassa sitä viestiin ja kun klikkaan lähetä niin tulee näkyviin punaisella 'kuvat voivat olla vain 1000 pikseliä leveät' Mitä tuo merkitsee. Minulla näkyy kuvassa 'keskustelupalkki' ja se RS:n 'kuvaruutu'

E: Sama ongelma on Uplo4d

Kuva

Wtf?? miten tollanen tuli?

Kuva

E2: Miten saan tosta isomman kuvan, eikä sitä tarvii klikita? :whip::

Kuva Tällästä jälkeä Forum Linkillä.
Kopioi tuo Forum Link. Olit kopioinut ilmeisesti Forum Thumbnail Linkin. :razz::

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 28.07.2008, 13:38
Kirjoittaja santero

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 30.07.2008, 11:57
Kirjoittaja nikozu
mä käytän aina imuri.viive.fi ohjelmaa! se on paras!!!! ei lagaa, hyvin toimiva ja helppo käyttöinen!

tässä yks esimerkki kuva:Kuva

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 01.08.2008, 19:17
Kirjoittaja Henzo97
Kuva kokeilu kuva.

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 04.08.2008, 11:04
Kirjoittaja Ele
Kuva

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 04.08.2008, 18:16
Kirjoittaja In Crazy
Voisko joku kertoa miten kuvasta saa osan pois?

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 06.08.2008, 13:31
Kirjoittaja Dey
In Crazy kirjoitti:Voisko joku kertoa miten kuvasta saa osan pois?

Jaa tarkotat miten kuva transutetaan?

Kuvan transutus guide paintilla!

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 26.08.2008, 18:46
Kirjoittaja Madais
-

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 30.08.2008, 23:24
Kirjoittaja bomber
Entä kannettavissa tietokoneissa minulla ei oli nuolinäppäiden yläpuolella mintään FN näppäintä

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 31.08.2008, 04:10
Kirjoittaja Imuri
bomber kirjoitti:Entä kannettavissa tietokoneissa minulla ei oli nuolinäppäiden yläpuolella mintään FN näppäintä


Joissain kannettavissa ei tarvitse käyttää FN näppäintä, jos tarvitsee niin etsi se sieltä ja painat sitä pohjassa samalla kun printscreeniä?

Et varmaan päätä osaa käyttää

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 31.08.2008, 09:16
Kirjoittaja bomber
Kiitos kaikille avusta opin laittamaan kuvan,mutta en laita sitä tänne nyt.

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 31.08.2008, 09:52
Kirjoittaja bomber
http://imuri.viive.fi/upload/i/nimeton.PNG
Tossa ois mun kokeilu kuva.
Miten saan ton kuvan näkyviin?

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 31.08.2008, 16:07
Kirjoittaja Titani
bomber kirjoitti:http://imuri.viive.fi/upload/i/nimeton.PNG
Tossa ois mun kokeilu kuva.
Miten saan ton kuvan näkyviin?

pistät kuvan linkin
Koodi: Valitse kaikki
[img][/img]
noitten väliin, tähän tapaan

Koodi: Valitse kaikki
[img]http://imuri.viive.fi/upload/i/nimeton.PNG[/img]

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 01.09.2008, 15:05
Kirjoittaja Dey
bomber kirjoitti:Entä kannettavissa tietokoneissa minulla ei oli nuolinäppäiden yläpuolella mintään FN näppäintä


Sitten tuolla enterin lähellä on nappi, insert prt sc. Riittää kun painat sitä.
Ja ei se kannettavasta riipu. Itelläkin kannettava, mutta kyllä toi FN löytyy. ;)

Kuva
Ja ei se välttämättä ole nuoli näppäinten vieressä. Ittellä se FN-nappi tossa kuvassa merkkaamassani kohassa.

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 14.09.2008, 02:05
Kirjoittaja Kirby
En löytänyt tota ''Img'' nappia, niin missä kohtaa Vistaa se yleensä on? Ja mitä minun pitää tehdä jos saan uploadattua sen kuvan jonka pääte on oikea, mutta sit kun painan sinistä linkkiä niin se sanoo ''Error 403''

Re: Opas kuvanlaittoon/ottamiseen

ViestiLähetetty: 14.09.2008, 13:04
Kirjoittaja Randurel
Kirby kirjoitti:En löytänyt tota ''Img'' nappia, niin missä kohtaa Vistaa se yleensä on? Ja mitä minun pitää tehdä jos saan uploadattua sen kuvan jonka pääte on oikea, mutta sit kun painan sinistä linkkiä niin se sanoo ''Error 403''

Hostaa eri paikkaan.