Playstation 4

Keskustelua ja höpinää kaikenlaisista peleistä, paitsi RuneScapesta. Eli Tammesta Mech warrioreihin ja kaikesta siltä väliltä.

Playstation 4

ViestiKirjoittaja Sepeli » 21.02.2013, 08:49

Kuva


Julkaisu 29. marraskuuta 2013.Sony Computer Entertainment on julkistanut virallisesti seuraavan sukupolven pelikonsolinsa, PlayStation 4:n. Julkistus tehtiin odotetusti New Yorkissa Sonyn omassa PlayStation Meeting 2013 -tapahtumassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Valtaisa osa kaksi tuntia kestäneestä tilaisuudesta kulutettiin vahvasti keskittyen laitteen ominaisuuksiin sekä teknologiaan. Esimerkiksi PlayStation 4:n ulkoasusta ei siis vielä tiedetä niinkään mitään hinnasta ja mahdollisista eri malleista nyt puhumattakaan.

Yksi tapahtuman varhaisista huomion keskipisteitä olikin erityisesti uusi DualShock 4 -ohjain. Muotoilultaan kyseessä on edelleen monille varmasti tuttu vempain, johon on kuitenkin ujutettu jälleen joukko uusia ominaisuuksia. Näihin lukeutuvat nyt niin kosketupaneeli, niin sanottu jako- eli Share-näppäin sekä valopalkki. Näistä jälkimmäinen auttaa esimerkiksi erottamaan pelaajat toisistaan, minkä ohella PlayStation Eyen tapaisella stereokameralla ohjaimen liikettä voi seurata PlayStation Move -liikkeentunnistusohjaimen tapaan.

Laitteen arkkitehtuurin osalta konsolia on kuvailtua "ahdetuksi pc:ksi", jolle on helppo kehittää pelejä. Sisuksissaan PlayStation 4:n vahvistettiin pitävän niin X86-prosessoria kuin myös "tehostettua pc-grafiikkaprosessoria". Näiden ohella siitä on vielä määrä löytyä myös keskusmuistia kahdeksan gigatavun edestä.

Paljastustapahtumassa tehtiin erityisesti selväksi, että Sonyn uutukaiskonsoli keskittyisi vahvasti varsinkin sosiaalisuuteen. Tätä demonstroitiin erityisesti juuri DualShockin Share-napilla, jota painamalla pelaajat voivat jakaa ja suoratoistaakin verkossa pelikuvia ja videoita kädenkäänteessä ja varsin vaivatta. Esimerkiksi videoiden lataaminen nettiin tapahtuu pelin taustalla konsolin eriskoissirun avulla.

Kuva

Vastaavanlainen taustalla tapahtuvaa toimintaa hyödynnetään myös esimerkiksi PlayStation Storessa. PlayStation 4:llä pelaajien luvataan pystyvän pelaamaan vielä latauksessa olevia pelejä, joiden lataus ajetaan loppuun pelaamisen taustalla. Ostoksia helpottamaan Storeen luvataan myös mahdollisuutta kokeilla pelejä ilman lataustoimia ihan vain nappia painamalla Gaikain suoratoistoteknologian avulla.

PlayStation Vitaakaan ei jätetty kuvion ulkopuolelle. Sen roolia erityisesti korostiin PlayStation 4:stä jo oletuksena löytyvällä Remote Play -teknologilla, joka mahdollistaa esimerkiksi juuri Vitan käyttämisen PlayStation 4:n ohjaimena hieman Wii U:n GamePad-ohjaimen tapaan. Tätä kautta Vitan avulla pelaajat pystyvät muun muassa pelaamaan ainakin joitain PlayStation 4 -pelejä ilman ainaista tarvetta televisiolle.

Lanseeraustilaisuudessa puhuneen Sonyn pelijohtaja Kazai Hirain mukaan Playstation 4 -konsolin voi laittaa nukkumaan nopeasti painamalla laitteen virtanappia. Aikaisemmista Sonyn konsoleista poiketen pelien latauksen ja konsolin käyttöliittymän latauksen sijaan keskenkeräistä peliä voi jatkaa välittömästi. Nykyisin konsolin ja pelien käynnistymiseen voi kulua useita minuutteja.

Viimeksi muokannut Sepeli päivämäärä 20.08.2013, 23:34, muokattu yhteensä 5 kertaa
© Ei ristin sielua
Sepeli
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1570
Liittynyt: 06.05.2008, 19:20
Paikkakunta: Lappeenranta
RS -hahmo: Ash Ketchum
IRC-nick: Sepeli

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Paah » 21.02.2013, 10:41

Kuva
x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ *- x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ * - x
<3 lisää tämä statukseesi jos sulla on mailman ihanin hoitohevonen <3
x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ *- x ¸. - * ¨ * - x
Paah
Räätäli
Räätäli
Avatar
 
Viestit: 1610
Liittynyt: 30.04.2008, 15:53
IRC-nick: Paah

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Tristanix » 21.02.2013, 11:54

Olinkin kuullut huhuja, että tämän vuoden loppupuolella tulee. Microsoft varmaan myös julkistaa seuraavan sukupolven Xboxin tämän vuoden aikana. Saapa nähdä sitten mitä pelejä tuohon tulee. Itsehän siirryin PS2 ajan jälkeen Xboxin pariin, ja PS3:n aika on näköjään jo kohta mennyt ohi. Jos oikein näen, niin tateissa on syvennykset, mikä on hyvä juttu. Itsellä kädet hikoavat pelisession aikana ja Dualshock 2 ohjaimesta ote lipsuikin melko usein. Alemmista olkanäppäimistä, eli R2 ja R2 nappuloista on näköjään tehty vielä liipasinmaisempia, kuin ennen.
Kuva
Burning inside with violent anger since 1997
Tristanix
Eliittijäsen
Eliittijäsen
 
Viestit: 2032
Liittynyt: 02.05.2008, 15:29
Paikkakunta: Kajaani
RS -hahmo: Tristafeyr
IRC-nick: Tris

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Lempsu » 21.02.2013, 12:01

^ Ei ole huhuja jos Iltalehessä lukee et tulee vielä tän vuoden puolella :geek: .

Jotain kuvia:
Kuva

Kuva
Kuva
Lempsu
Räätäli
Räätäli
Avatar
 
Viestit: 1548
Liittynyt: 16.08.2008, 19:53
Paikkakunta: Lohja
RS -hahmo: Lempsu

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Teesuomi » 21.02.2013, 13:00

Voin kyl nyt jälkeen sanoa et oikeastaan tykkään jo uuesta dualshockista. Todennäkösesti istuu paremmin käteen entä vanhat ja sitte on vielä nuo kumiosat niin auttaa kyllä jo huomattavasti. Harmittaa vaan jos koko kasvaa entisestä ohjaimesta sen verran, että vaikeutuu nuoli- ja kuvionäppäinten käyttö (etusormella). Ite oon ainaki tykänny aina enemmän ps entä xbox ohjaimesta. Boxin ohjaimessa ei tunnu löytyvän järkevää asentoa nuolinäppäinten käyttöön ilman, että liikettä pitäisi keskeyttää fps peleissä(kertokaa mulle onko tässä joku salaisuus). Boxin ohjainta myös pidetään täysin erilailla kuin ps ohjaimia. Boxin ohjainta ainakin vasemmalla käellä pidetään kämmen pohjalla, kun taas ps ohjain lepää sormiluiden päällä. Itteä ei ainaskaan liikuta mitenkään muut uudet "hienot" ominaisuudet paskaakaan.

Ps4:n hinta ainaki jonku japanilaisen lehen mukaan vois alimmillaan olla 270 puntaa. Ite veikkaan alussa hinnan ainaki olevan yli 500€. 8 gigaa muistia uskos saavan aika helvetin hyvän näyttiksen rinnalleen. Pelien tekoki on nyt kehittäjille paljon helpompaa verrattuna ps3:een. En muista ny mikä peli soli, mutta streamissa kehittäjä ainaki mainitsi tämän pelinsä olleen tehty samallaisella koodaamisella mitä pc:llä myös on käytetty. Eli ps4:lle tehessä pelejä ei mene aikaa turhaan enää kääntäessa pelejä pc:lle kuten ps3:n kanssa oli.

Sitten ps4:n pc tyylinen arkkitehtuuri. Voisko olla mahollista, että ajan myötä oman konsolin näyttistä, prossua tai muistia voisi lisätä/vaihtaa uuteen ja parempaan? Tää olis ainaki kuluttajien kannalta helvetin hienoa ja uskosin et nVidia, joka on yleensäki tehny näyttikset playstationeihin(ainaski ps3:een) tekisi Sonyn kanssa yhteistyötä asian eteen.

Pelejen muuttuminen tähän pilvipalveluun ilman pelin fyysistä omistamista mietityttää hinnan kannalta. Ps-storessa imo kaikki pelit on ollu ylihinnoteltuja. Suomessa storen käyttö uusien pelien hankintaan ainaki ennen, kun ahvenmaalta sai verovapaasti tilata on ollu turhaa. Bf3 oli vielä pitkään storessa 70€, kun normaaleissa kaupoissa hinta jo laski. Toivottavasti tää pelien helppo pc-tyylinen kehitys jne. vaikuttaa uusien pelien hintoihin reilusti. Riippuu enää pitkälti pelien hinnoista tulenko ps4:n tulevaisuudessa hankkimaan.
Kuva
Kuva
Kuva
Teesuomi
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1984
Liittynyt: 29.04.2008, 21:01
Paikkakunta: Oulu/Lappi
RS -hahmo: 4X
Klaani: Northern Gods

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Lahis » 21.02.2013, 13:41

Monopolikaupassa ei tarttee hintoja laskea, kun kuluttajalla ei ole muutakaan vaihtoehtoa.

Ja tuskin tulee PS4 vielä luopumaan optisesta asemasta. Konsolit eivät ihan vielä oli siellä että digijakelu oisi ohittany kivijalkamyynnin.
Kuva
Lahis
Hieroglyfisti
Hieroglyfisti
Avatar
 
Viestit: 1496
Liittynyt: 29.04.2008, 20:09
Paikkakunta: Herwood
IRC-nick: Lahis

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Triplamursu » 21.02.2013, 14:29

Olen pettynyt. Halusin nähdä PS4 enkä mitää vitun trendisanoja kuhiseva puhetta sosiaalisesta pelaamista :neutral::

Keskittykää nyt niihin peleihin ja konsolin tärkeimpiin ominaisuuksiin eikä tommoseen shaibaan. En halua jutella kenenkään naapurin Hannun kanssa tai että se näkee meikäläisen peliä kun haluan sen oman yksinäisen ja rauhallisen hetken konsolin ja pelin kanssa tässä niin hektisessä nykymaailmassa :neutral:: .
Triplamursu
Hieroglyfisti
Hieroglyfisti
Avatar
 
Viestit: 717
Liittynyt: 29.04.2008, 20:09
Paikkakunta: Danskuun tuhero
IRC-nick: Vekkuli^

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Tristanix » 21.02.2013, 14:43

Lahis kirjoitti:Monopolikaupassa ei tarttee hintoja laskea, kun kuluttajalla ei ole muutakaan vaihtoehtoa.

Ja tuskin tulee PS4 vielä luopumaan optisesta asemasta. Konsolit eivät ihan vielä oli siellä että digijakelu oisi ohittany kivijalkamyynnin.


En täysin ymmärtänyt tämän viestin pointtia. PS Storea tuskin voi monopolikaupaksi sanoa, kun pelejä on saatavissa muistakin peliliikkeistä ja tavallisista kaupoista. Jos PS4 käyttäisi vain digijakelua, puhuttaisiin jo monopolikaupasta. Samalla kitkettäisiin peliliikkeitä, kuten GameStopia ja Pelimiestä pois jakeluketjusta. Itsekin olen ostanut useita pelejä käytettyinä ja maksanut vain murto-osan niiden alkuperäisistä hinnoista.
Kuva
Burning inside with violent anger since 1997
Tristanix
Eliittijäsen
Eliittijäsen
 
Viestit: 2032
Liittynyt: 02.05.2008, 15:29
Paikkakunta: Kajaani
RS -hahmo: Tristafeyr
IRC-nick: Tris

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Teesuomi » 21.02.2013, 15:32

Tristanix kirjoitti:
Lahis kirjoitti:Monopolikaupassa ei tarttee hintoja laskea, kun kuluttajalla ei ole muutakaan vaihtoehtoa.

Ja tuskin tulee PS4 vielä luopumaan optisesta asemasta. Konsolit eivät ihan vielä oli siellä että digijakelu oisi ohittany kivijalkamyynnin.


En täysin ymmärtänyt tämän viestin pointtia. PS Storea tuskin voi monopolikaupaksi sanoa, kun pelejä on saatavissa muistakin peliliikkeistä ja tavallisista kaupoista. Jos PS4 käyttäisi vain digijakelua, puhuttaisiin jo monopolikaupasta. Samalla kitkettäisiin peliliikkeitä, kuten GameStopia ja Pelimiestä pois jakeluketjusta. Itsekin olen ostanut useita pelejä käytettyinä ja maksanut vain murto-osan niiden alkuperäisistä hinnoista.

Lahis tarkoitti monopolikaupalla playstationin yksinoikeus pelejä, joita on todella paljon. Toivosin et storesta saataisiin edullisempi mitä jos ostaa kaupasta levyn. Plussaa kuitenki että käytettyjä pelejä voi käyttää toisillaki konsoleilla sitte Sonyn patenteista huolimatta.
Kuva
Kuva
Kuva
Teesuomi
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1984
Liittynyt: 29.04.2008, 21:01
Paikkakunta: Oulu/Lappi
RS -hahmo: 4X
Klaani: Northern Gods

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Sopulii » 21.02.2013, 15:40

tbh ei mitään mullistavaa tuonut ainakaan itselleni, pikkuhiljaa tullu siirryttyä konsoleista koneen ääreen, mut venailenpa viel uutta boxia

pepusta kyl toi et peli rekisteröitäis omalle tililles aka ei vois myydä eteenpäin :/
still #1
Sopulii
Jalokivenleikkaaja
Jalokivenleikkaaja
Avatar
 
Viestit: 3639
Liittynyt: 28.02.2011, 16:37
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: S`

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Teesuomi » 21.02.2013, 15:42

Sopulii kirjoitti:pepusta kyl toi et peli rekisteröitäis omalle tililles aka ei vois myydä eteenpäin :/


Nykysten tietojen mukaan se olis tulossa uudelle boksille, mutta luulenpa et microsoftikaan ei tee sitä. Muuten jäis aika vähille uuden boksin ostajat.
Kuva
Kuva
Kuva
Teesuomi
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1984
Liittynyt: 29.04.2008, 21:01
Paikkakunta: Oulu/Lappi
RS -hahmo: 4X
Klaani: Northern Gods

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Vesinokka » 21.02.2013, 16:32

Vekkuli kirjoitti:Olen pettynyt. Halusin nähdä PS4 enkä mitää vitun trendisanoja kuhiseva puhetta sosiaalisesta pelaamista :neutral::


Samat ajatukset. Iso osa streamista jauhettiin vain sosiaalisesta pelaamisesta ja miten nyt voi helposti näyttää Jonille ja Makelle miten makeen qvikskopen veti Call of Duty 8:ssa :no::


Ja missä on tuossa ohjaimessa start ja select?!
Vesinokka
Metalliseppä
Metalliseppä
 
Viestit: 2958
Liittynyt: 07.02.2009, 13:46

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Lahis » 21.02.2013, 17:57

Tristanix kirjoitti:
Lahis kirjoitti:Monopolikaupassa ei tarttee hintoja laskea, kun kuluttajalla ei ole muutakaan vaihtoehtoa.

Ja tuskin tulee PS4 vielä luopumaan optisesta asemasta. Konsolit eivät ihan vielä oli siellä että digijakelu oisi ohittany kivijalkamyynnin.


En täysin ymmärtänyt tämän viestin pointtia. PS Storea tuskin voi monopolikaupaksi sanoa, kun pelejä on saatavissa muistakin peliliikkeistä ja tavallisista kaupoista. Jos PS4 käyttäisi vain digijakelua, puhuttaisiin jo monopolikaupasta. Samalla kitkettäisiin peliliikkeitä, kuten GameStopia ja Pelimiestä pois jakeluketjusta. Itsekin olen ostanut useita pelejä käytettyinä ja maksanut vain murto-osan niiden alkuperäisistä hinnoista.
Tarkoitin juuri sitä mitä sanoin. PSN Storella ja XBox Livellä on monopoliasema alustojensa digijakelussa.

Vesinokka kirjoitti:Ja missä on tuossa ohjaimessa start ja select?!

Touchpad
Kuva
Lahis
Hieroglyfisti
Hieroglyfisti
Avatar
 
Viestit: 1496
Liittynyt: 29.04.2008, 20:09
Paikkakunta: Herwood
IRC-nick: Lahis

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Vesinokka » 21.02.2013, 19:23

Vesinokka
Metalliseppä
Metalliseppä
 
Viestit: 2958
Liittynyt: 07.02.2009, 13:46

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Sepeli » 21.02.2013, 20:47

Varmistetut yhtiöt, jotka työskentelevät ps4-pelien parissa:

Kuva

Ja tähän mennessä varmistetut pelit ovat Deep Down, Destiny, Diablo 3, DriveClub, Final Fantasy (PS4), Infamous: Second Son, Killzone: Shadow Fall, Knack, The Witness, Watch Dogs.
© Ei ristin sielua
Sepeli
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1570
Liittynyt: 06.05.2008, 19:20
Paikkakunta: Lappeenranta
RS -hahmo: Ash Ketchum
IRC-nick: Sepeli

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Vesinokka » 21.02.2013, 21:00

Todennäköisesti jossain vaiheessa tulee exclusivejen takia ko. konsoli ostettua, muut pelit sit puuceellä
Vesinokka
Metalliseppä
Metalliseppä
 
Viestit: 2958
Liittynyt: 07.02.2009, 13:46

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Paah » 21.02.2013, 21:41

Teesuomi kirjoitti:8 gigaa muistia uskos saavan aika helvetin hyvän näyttiksen rinnalleen. Pelien tekoki on nyt kehittäjille paljon helpompaa verrattuna ps3:een.

No jooh vertaa ps3 ja 0,5 gigaa muistia :D
Ehkä nyt saadaa jotai kunnon pc-tason grafiikoita ku konsoli jaksaa muistaa miltä ne näyttää :D

Sitten ps4:n pc tyylinen arkkitehtuuri. Voisko olla mahollista, että ajan myötä oman konsolin näyttistä, prossua tai muistia voisi lisätä/vaihtaa uuteen ja parempaan? Tää olis ainaki kuluttajien kannalta helvetin hienoa ja uskosin et nVidia, joka on yleensäki tehny näyttikset playstationeihin(ainaski ps3:een) tekisi Sonyn kanssa yhteistyötä asian eteen.

No tossahan menis kaikki konsolin edut hukkaan. Samantein voi lyödä pädin pc:hen kiinni ja pelata sillä.
Konsoleiden lähes ainoona etuna siis että designia voidaan raskaasti optimoida sekä rauta että softa puolella kun kaikilla tiedetään olevan samat palikat.
x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ *- x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ * - x
<3 lisää tämä statukseesi jos sulla on mailman ihanin hoitohevonen <3
x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ * - x ¸. - * ¨ *- x ¸. - * ¨ * - x
Paah
Räätäli
Räätäli
Avatar
 
Viestit: 1610
Liittynyt: 30.04.2008, 15:53
IRC-nick: Paah

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Sepeli » 11.06.2013, 11:33

Kuva

siinähän se nyt olisi

Kuva
Kuva

Hinta 399€, online multiplayer vaatii Playstation Plus -tilauksen.
© Ei ristin sielua
Sepeli
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1570
Liittynyt: 06.05.2008, 19:20
Paikkakunta: Lappeenranta
RS -hahmo: Ash Ketchum
IRC-nick: Sepeli

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Lempsu » 11.06.2013, 12:18

On kyl halvempi mitä itse odotin. Mut jos pitäs näiden tietojen perusteella päätellä et Ps4 vai Xbox One niin varmaankin Ps4. Onko muuten mitään tietoa toimiiko Ps3 pelit Ps4:llä ?
Kuva
Lempsu
Räätäli
Räätäli
Avatar
 
Viestit: 1548
Liittynyt: 16.08.2008, 19:53
Paikkakunta: Lohja
RS -hahmo: Lempsu

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja The damned one » 11.06.2013, 12:20

Juu, tiesin ennen Sonyn tilaisuutta että haluan Pleikkarin enemmän, nyt se vain varmistui lisää. 100€ euroa halvempi ku Xbone kaiken lisäksi.
The damned one
Mylläri
Mylläri
Avatar
 
Viestit: 749
Liittynyt: 04.05.2008, 10:04

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Tristanix » 11.06.2013, 13:14

Sony wins!
Pitänee hankkia sitten, kun on ajankohtaista. :)
Kuva
Burning inside with violent anger since 1997
Tristanix
Eliittijäsen
Eliittijäsen
 
Viestit: 2032
Liittynyt: 02.05.2008, 15:29
Paikkakunta: Kajaani
RS -hahmo: Tristafeyr
IRC-nick: Tris

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Vesinokka » 11.06.2013, 13:31

Juuh tulee jossain vaiheessa ostettua ihan jo parin sille julkaistavan pelin takia
Vesinokka
Metalliseppä
Metalliseppä
 
Viestit: 2958
Liittynyt: 07.02.2009, 13:46

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Sepeli » 11.06.2013, 14:35

Lempsu kirjoitti:On kyl halvempi mitä itse odotin. Mut jos pitäs näiden tietojen perusteella päätellä et Ps4 vai Xbox One niin varmaankin Ps4. Onko muuten mitään tietoa toimiiko Ps3 pelit Ps4:llä ?

levyt ei toimi, mutta 2014 tuon gaikain pilviverkoston kautta pystyy pelaamaan ps3-pelejä, varmaan ne pitää ekana ladata pilveen ja sieltä sitten pelailee, tjsp...
© Ei ristin sielua
Sepeli
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1570
Liittynyt: 06.05.2008, 19:20
Paikkakunta: Lappeenranta
RS -hahmo: Ash Ketchum
IRC-nick: Sepeli

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Lahis » 11.06.2013, 19:39

Lempsu kirjoitti:On kyl halvempi mitä itse odotin. Mut jos pitäs näiden tietojen perusteella päätellä et Ps4 vai Xbox One niin varmaankin Ps4. Onko muuten mitään tietoa toimiiko Ps3 pelit Ps4:llä ?

PS4:lta puuttuu fyysinen kyky toistaa PS3 pelejä, koska siinä ei ole Cell -suoritinta ja sen emuloiminen olisi sulaa hulluutta.

Ainut tapa pelata PS3 pelejä on säilyttää PS3 tai käyttää Gaikain pilvipelipalvelua, ja pilvipelipalvelut ei ole toistaiseksi olleet kovin vakuuttavia, joten älä ihmeessä kuskaa sitä PS3sta sinne GameStoppiin PS4 julkaisupäivänä.
Kuva
Lahis
Hieroglyfisti
Hieroglyfisti
Avatar
 
Viestit: 1496
Liittynyt: 29.04.2008, 20:09
Paikkakunta: Herwood
IRC-nick: Lahis

Re: Playstation 4

ViestiKirjoittaja Mehii » 13.06.2013, 15:17

Eiköhän tämä mee hankintaan että mun pleikkari 1, 2 ja 3 saa uuden kaverin^^
Mehii
Riistanvartija
Riistanvartija
Avatar
 
Viestit: 933
Liittynyt: 29.04.2008, 20:22
IRC-nick: Mehiz

Seuraava

Paluu Pelurien kuja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa