Sivu 1/1

Ohjepalauteosioiden käytännöstä

ViestiLähetetty: 03.01.2010, 21:37
Kirjoittaja Vulle
Nämä jokaista opasta koskevat palautetopicit on tarkoitettu helpottamaan oppaissa ilmenevien virheiden korjaamista.

Voit kertoa niissä virheistä, niin suurista kuin pienistäkin. Mitä tarkemmin kuvailet ongelmakohtaa, sitä paremmin saamme työstettyä ne kuntoon.

Myös kuvia saa lähettää, ne ovat itseasiassa oikein suositeltaviakin. Muistathan pitää mahdolliset kuvat siistinä, eli ei turhia ylimääräisiä tekstejä niissä (privatet, log in out ilmoitukset jne). Järjevä kuvakulma ja jne. Kartoittajat hoitavat editoinnin, joten älä leikkele kuvia. LAITTAKAA KUVAT LINKKEINÄ, EI IMG TAGIN SISÄÄN! Tämä ihan vain siitä syystä että sivu latautuu nopeampaa.

Oppaisiin saa myös ilmoittaa, jos olet mennyt esimerkiksi questin näillä ohjeilla läpi ilman ongelmia. Silloin mekin tiedämme, että oppaamme on kunnossa.

Re: Ohjepalauteosioiden käytännöstä

ViestiLähetetty: 06.01.2010, 19:03
Kirjoittaja Pehmolelu
Jokainen korjausehdotus kuitenkin tarkastetaan ennenkuin se korjataan, jotta sinne ei varmasti korjata mitään väärin. Ja jos havaitaan että joku henkilö on selvästi postannut väärää tietoja tietoisesti niin bannia annetaan.

Vahingoista ei ketään rangaista, eikä virheistä ilmoittamisesta tarvitse pelätä bannien takia.

Täsmensin Tonzawin sanktiota.

Mitä tohon option laatikkoon tulee, on sitä hyvä käyttää silti monessa paikassa, mutta ei missään itsestäänselvyyksissä.