20.7.2020 Viikon Päivitys

Tänne kantautuvat nopeasti uutiset RuneScapen kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

20.7.2020 Viikon Päivitys

ViestiKirjoittaja Low Mike » 22.07.2020, 22:51

The Beach

Heinäkuun 20. - Elokuun 10. Lumbridge Crater muutetaan paahtavan kuumaksi paratiisi saareksi joka on täynnä hauskaa puuhaa palkintoineen, mukaanlukien kaikkien rakastama Dungeoneering hole. (ei ääshole)

Desperate Measures

Ensi viikolla RuneScapen uusimman questin saattelemana tulet kuljeksimaan Anachronian rantoja. Aloittaaksesi tarvitset 75 combat, 50 Archaeology ja Agility. Sekä questi Desperate Times pitää olla suoritettu. Lisätietoa tarinasta täällä.

Account Security Changes

Jos kirjaudut mobililella käyttäen Google tai Apple tiliä, tai jos käytät ‘Play Now’ nappia aloittaaksesi pelin, niin sinulta ei kysytä authenticator koodia enää, koska vastaavaa vaaditaan jo kirjautuessasi noille tileille, joten jagexin puolesta saman vaatiminen on tarpeetonta. Toki edellyttäen, että olet ottanut kaksivaiheisen tunnistautumisen, kuten authenticatorin käyttöön Google tai Apple tililläsi. Kehoitamme tekemään niin. Tämä muutos ei estä sinua käyttämästä Authenticatoria Bank PIN:ina.

Cerberus Rush

Kolmipäinen koira on palannut! 23. -Maanantai 27. Voit saada helvetin hienoja palkintoja, mukaan lukien Cerberuksen itsensä, nimittäin petin muodossa.

Kannattaa tsekata alkuperäinen postaus, siellä on interaktiivinen video Cerberuksesta.

Twitch Prime

Voit saada huikeita palkintoja, kuten kosmeettisia juttuja yhdistämällä RuneScape ja TwItcH tilisi. Lisätietoa siitä miten se tapahtuu löydät täältä.
Low Mike
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 537
Liittynyt: 30.04.2008, 01:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa