14.4.2020 Ninja Strike #3 - Shattered Worlds

Tänne kantautuvat nopeasti uutiset RuneScapen kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

14.4.2020 Ninja Strike #3 - Shattered Worlds

ViestiKirjoittaja Low Mike » 16.04.2020, 19:59

Ninja Strike #3 - Shattered Worlds

Mmmh, mm! Mmmng mmmh mm - oho hups anteeksi! Olen vain nuoleamassa viimesia suklaamunia. Tällä viikolla näemme jälleen uuden Ninja Striken, tällä kertaa Shattered Worlds muodossa. Muissa uutisissa katsomme kisaa Archaeologyssa, näemme erityis viestin CEO:lta, ja sinulla on myös tilaisuus voittaa oma Razer Kraken Ultimate headsetti. Käymmekö suoraan asiaan?

Ninja Strike: Shattered Worlds

Melkein kolme vuotta, Shattered Worldsin otukset ovat olleet harmoniassa, hiljaksiin tarpoen pitkin Abyssia ja syöden satunnaisia ritareita ilman huolen häivää - mutta kaikki muuttui kun Ninja Tiimi hyökkäsi.

Shurikenin huiskauksella, pamauksella ja puuskalla, Shattered Wolrds on muuttunut tällä viikolla. Bosseista palkintoihin ja käyttöliittymään, joka ikinen osa tässä minipelissä on saanut uuden eloisuus aspektinsa.

New Objectives

Ensimmäinen huomattava asia tehtävien vaihtelujen lomassa, on kolme uutta objectivea, joita voit suorittaa, worldin hoppaus seikkailuissasi: tehdä tietty määrä vahinkoa, korjata portaali, kutsua ja tappaa bossi.

Bossiko? Kiitos kysymästä. Joka viides maa on 'bossi maa', josta löydät Gielinorin ikonisimmat pahikset, mukaan lukien GWD 1 kenraalit, (paitsi Nex), Chaos Elementalin, Dagannoth Kingit ja Barrowsin Brothers. Kutsuaksesi ne sinun täytyy aiheuttaa tietty määrä vahinkoa niihin näissä maissa.

Portaalin korjaus on melko suoraviivaista. Hirviöt jotka tapat tiputtavat kolmen osan portaalin korjaus kitin, jota voit käyttää portaalin korjaukseen ja siirtyä seuraavaan maahan. Construction taitoa ei vaadita, jonka vuoksi se idea taisi alun perin luhistua kasaan.

New Rewards

Näiden uusien objectivien mukana, Abyssal Knightseilla on myös uusia palkintoja! Seuraavat esineet voidaan vaihtaa animaa vastaan Shattered World storessa:

Slayer Masks and Spirits of Battle

Eri Slayer maskit jotka on saatavilla Shattered Worldista on järjestetty yhteen välilehteen vaaditun Slayer tason mukaan. Lisäksi, voit nyt ostaa spirit of Battle 100m animalla kappale. Tämä on ensimmäinen kerta kun Spirit of Battle on ollut saatavilla muualla kuin Treasure Hunterissa, joten ne jotka eivät tiedä sen käytöstä, ne nollaavat tappolaskurin Slayer maskissa, jolloinka saat kustakin enemmän hyötyä irti.

Titles

Nämä uudet tittelit voidaan ostaa Shattered World storesta:

  • The Abyssal Knight
  • Animaniac
  • Abyss Diver

Teleport Scrolls

Oletko kyllästynyt raahautumaan suon läpi aina kun mielesi halajaa lahdata abyssal petoja? Sitten meillä on käärö juuri sinulle. Tämä kätevä teleportti vie sinut suoraan Shattered Worldiin ja kukin maksaa vain 250,000 animaa.

Interface Changes

Shattered Worlds Käyttöliittymä on muuttunut täysin, jossa on siis enemmän laatikoita, uusia minimap ikoneita ja uudistettu pohjapiirros jonka pitäisi tehdä minigamesta mutkattomamman.

Tarkemmat tiedot Patch Noteista.

Shattered Worlds uudituksen kunniaksi, saat 25% lisää animaa kun pelaat minipeliä 27. Huhtikuuta saakka. Iloista maiden hyppelyä!

Archaeology

Joten, kuinka voi Archaeology yhteisömme? Onko keskuudessamme kiltamestareita?

Tälllä viikolla näemme lisää korjauksia joista osa Patch Noteissa, tässä muutama:

  • Ponnahdusikkuna tulee nyt jos yrität kaivaa täydellä repulla.
  • Mahdollisuus saada imcando mattockin osa kasvaa kun olet korkeammalla tasolla.
  • Pelaaja ei enää lopeta kaivamista kun on käytetty välilyöntiä artefaktin löytymisen johdosta.

Haluamme myös onnitella le me:ä joka oli ensimmäinen joka sai 120 Archaeologyn!

Jos riudut vieläkin Kharid-etissä voit katsoa tämän alottelijan ohjevideon ProtoxxGaminginlta.Muita Uutisia
Low Mike
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 537
Liittynyt: 30.04.2008, 01:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa