30.3.2020 The New Skill Archaeology is here!

Tänne kantautuvat nopeasti uutiset RuneScapen kehityksestä.

Valvojat: Uutisvastaavat, Uutistoimittajat

30.3.2020 The New Skill Archaeology is here!

ViestiKirjoittaja Low Mike » 31.03.2020, 13:49

Uusi Taito Archaeology on täällä!

Nyt on se hetki jota olette odottaneet: Archaeology on täällä, ja sitä voi nyt kouluttaa! Mutta ennen ku nappaat kuokkasi ja suuntaat tuntemattomille maille, meillä on jotain kerrottavaa arkeologeillemme...

Aloitetaanko?

Archaeology

Päästäksesi alkuun Archaeologyssa, sinun tulee mennä Archaeology Guildiin saadaksesi koulutuksen. Tämän jälkeen voit mennä Kharid-etiin, jossa Dr. Nabanikilla on sinulle tehtävä.

Tarvitset merkittävän määrän arkeologimaisita terävyyttä voidaksesi täysin tutkia kaikki viisi kaivausta, joten älä huoli siirtymistäsi isommille kaivannoille - tulet vielä takaisin uutta tietämystä taskut pullollaan löytämään lisää aarteita.

Tässä joitain esimerkkejä jota avaat käyttöösi kussakin tasossa:

Kuva

On sanomattakin selvää että uusilla tasoilla avaat uusia artifakteja, jäännöksiä ja uusia asioita tehdä - mutta tässä uutisessa emme paljasta mitään niistä.

Archaeology 101

Arkeologian ydin on pettävän helppo: käytät kuokkaa kaivaaksesi esiin artifakteja, maata ja materiaaleja. Sitten palautat artefaktin ennalleen käyttäen materiaaleja jotka keräsit tai keräät lisää materiaaleja.

Kuva

Tämän jälkeen se on sinusta kiinni! Voit myydä rakkaudella korjaamasi artefaktin yksittäisille keräilijöille, lahjoittaa ne Varrockin Museoon tai pitää itselläsi tai jopa rikkoa ne Invention komponenteiksi - vanhoiksi ja uusiksi.

Armon Aika

Viitan metsästäjille, Archaeologyssa on kuuden kuukauden armon aika julkaisun jälkeen. Seuraavat mekaniikat pätevät pelissä:

Viitat

Kirjautuessasi Maaliskuun 30. menetät:

 • Max Cape
 • Completionist Cape
 • Trimmed Completionist Cape
 • Gatherer’s Cape

Mikäli saavutat 99 Archaeologyn kuuden kuukauden armon aikana, saat Completionist ja trimmatut viitat takaisin, samoin kuin Max Viitan saatuasi 99. Mikäli et kohtaa näitä vaatimuksia armon ajan lopussa, sinun täytyy saada 120 Archaeology saadaksesi Completionist ja Trimmed Viitat.

Archaeology on pakattu täyteen uusia saavutuksia, ja jotkin niistä on vaadittu Completionist Viittaan - joten pidä silmät auki ja tarkista ovatko ne to-do listallasi!

Et menetä Master Quest Capea kirjautuessa, mutta jos kuuden kuukauden jälkeen et kohtaa vaatimuksia niin, sitten menetät.

Boostit

Tehdäksemme 99 ja 120 Archaeology kisan kaikille reiluksi jotkin boostit on pois käytöstä armon aikana:

Boostit jotka toimivat:

 • Skillchompas
 • Archaeology skilling outfit (Normal, not Elite. Available through gameplay only).
 • Archaeology Elite Skilling Outfit (available through gameplay only)
 • Invention tool perks (not Wise, but the others like Honed/Furnace/New perk)

Boostit jotka eivät toimi:

 • Wisdom Aura and Wise perk
 • Refer a friend bonus
 • Clan avatar bonus
 • Experience lamps
 • Bonus XP
 • Incense sticks
 • Pulse cores and cinder cores
 • Other XP boosting items

A Note on Account-Sharing

Tiedämme että HiScore kamppailu tulee olemaan tiukkaa, joten haluamme varmistaa että kisa on reilu kaikille. Siksipä, toimimme heitä vastaan joka sortuu jakamaan pelihahmonsa toisen pelaajan kanssa, saadakseen paremman statuksen HiScoressa.

Kiitos yhteistyöstä!

Zodi-Yak Track

Kaiken tämän jänniksen keskellä, älä unohda että Zodi-Yak Track on vielä avoinna jakkimaisia himojasi varten. Näyttää siltä että Yaktrick Moore on lisännyt uusia Archaeology taskeja listaansa, joten ei ole huolta siitä ettetkö pääsisi nauttimaan makoisista ensimmäisen päivän expoista.

Nyt on myös mainio hetki ostaa Premier Pass ja saada pääsy upeimpiin Premier Track palkintoihin. Muista, että saat myös kaikki aijemmat palkinnot joten se on hyvä kauppa.

Muita Uutisia
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 508
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa