Sivu 1/1

23.3.2020 Zodi-yak Track

ViestiLähetetty: 24.03.2020, 12:12
Kirjoittaja Low Mike
Zodi-yak Track

Iloista päivää kaikki! Tällä viikolla meillä on täydellinen suunnitelma pitää sinut kiireisenä sillä välin kun olet jumissa kotonasi: uusi Yak Track!

Huolettaako miten asiat ovat Jagexilla? Ei paniikkia - olemme nyt asettuneet myös koteihimme työskentelemään, emmekä usko ainakaan merkkittäviin viiveisiin päivityksissä. Lisätietoa vastauksestamme koskien COVID-19 löydät suomeksi täältä.

Zodi-yak Track

Tämän päivän horoskooppi kertoo että tulevaisuudessasi saattaa olla joku jolla on pitkä, tuuhea tukka, vahva ja rauhallinen läsnäolo ja, - kyllä, luemme tätä aivan oikein - jätti teleskooppi kiinnitettynä selkään. Se on Zodi-yak ja hän on täällä ottaaksesi sinut mukaan matkalle läpi kosmoksen!

Kannattaa käydä alkuperäisessä postauksessa, siellä on hauska interaktiivinen kuva, jota en tähän saa kopioitua.

Suorittamalla Yak Track Taskeja saat stellar galaxin palkintoja jotka puhuvat Sagittariuksen, Ariesin ja Gemiinin teemaa. Kuten ennenkin voit valita mitä taskia suosit, mutta tällä kertaa olemme hieman maustaneet liitostaskeja, joilla voit suorittaa saman taskin valintasi mukaan kahdella eri taidolla.

Yak Trackin toisella viikolla, tulee 25 täysin uutta Archaeology taskia, joten ei tarvitse pelätä että missaisit RuneScapen uusimman taidon!

Muista, kaikilla on pääsy Free Track palkintoihin, joihin kuuluu Dioscuri Battlemage Asu, Cosmic Teleport, ja Ram Horns. Joskin, mikäli puollat enemmän Cosmic Yakia, Sheratan Mercenary Armoria ja Cosmic Billyä sinun tulee ostaa Premier Pass. Tietty jos olet Premier Club jäsen sinulla on pääsy molempiin palkintoihin.

Zodi-Yak Track tulee rullaamaan 23. Maliskuuta - 3. Toukokuuta. Nyt kiireen vilkkaa kirjautumaan!

Muita Uutisia