Sivu 1/1

04.03.17 - The Month Ahead - March 2017

ViestiLähetetty: 06.03.2017, 14:55
Kirjoittaja possu 67


04.03.17 - The Month Ahead - March 2017

Viihtyisän Game Jamin ja Double XP Weekending jälkeen keskitymme asioihin, joista kyseisenä viikonloppuna unelmoimme. Yhteistä niille kaikille on se, että ne ovat kaikki sellaisia, joita tulet käyttämään päivittäin.

Luck Rework

Ring of wealth tai luck potion eivät tule enää olemaan ainoita esineitä, joilla on vaikutusta tuuriisi. Lisäämme kolme uutta sormusta, jotka voivat vaikuttaa bossien dropeihin, clue scrollien lootiin ja joihinkin skilling-aktiviteetteihin, ja paras niistä vaatii tason 107 Inventionissa ja uuden gemin - alchemical onyxin - raaka-aineekseen.

Tuuri-pohjaiset esineet vaikuttavat nyt yhä suureempaan määrään bosseja, kuten raideihin ja Telokseen.

Sinulla on myös parempi mahdollisuus saada haluttuja palkintoja clue scrolleista. Parempia mahdollisuuksia saat myös monissa muissa asioissa, kuten Seren Necklacy symbolien ja Black Ibiksen drop rateissa!

Arc Improvements

Myös Arc saa parannuksia, joihin kuuluu mm. parannuksia Alaea crabletteihin ja Arc Journaliin, sekä uusia upeita palkintoja, kuten High Armour of Hanto ja siihen kuuluvat aseet.

Teemme myös muutoksia pelinäkymään jakamalla buffit ja debuffit siten, että niitä on helppo hallita ja lukea, kun haastat Gielinorin voimakkaimmat monsterit.

Olemme ottaneet palautteenne huomioon ja lisänneet uusia buff ja debuff ikoneita, kuten Dreadnip, stun immunity ja Excalibur ajastimet, sekä lisänneet buff ikoneita NPC:eiden health bariin selvemmän näkymän takia.

Pet Interface Additions

Myös pet interface saa parannuksia, kuten muutamien inventory petien lisääminen, jotta et joudu enää menemään pankille päästäksesi niihin käsiksi. Ja...

More Skilling Outfits Obtainable In-Game

Tuomme myös viisi uutta erittäin kätevää XP:tä boostaavaa skilling outfittia saatavaksi muuten kuin Treasure Hunterista.

Siis, jos sinulla ei vielä ole kokonaisia settejä, voit saada loput palaset pelaamassa erilaisia pelin sisällä olevia aktiviteetteja. Tulevat outfitit ovat skilleihin: Divination, Cooking, Summoning ja Prayer.

Viides skilling outfit on erityinen elite shark outfit, joka on samantyyppinen gemstone golemin ja rune ethereal outfitin kanssa. SInun on löydettävä siihen kuuluvia fragmenteja kehittämällä FIshingiä ja sen jälkeen yhdistämällä ne invention blueprintillä... joka johtaa elite fury shark outfitiin - ylivoimaisesti parhaaseen Fishing-asuun.

Teille, jotka odotatte täydellistä nimeä, voimme kertoa että olette onnekkaita tässä kuussa, sillä vapautamme taas vanhoja, käyttämättömiä nimiä.

Zamorakian Event

Twin furyt ovat lähettäneet agentejaan Gielinoriin tuomaan Zamorakin uhmaajat oikeuden eteen! Tarkkaile event shoppia ja skilling-mahdollisuuksia Zamorakian Markien varalta, jotka voi vaihtaa raivokkaisiin kosmeettisiin asuihin!

Lumbridge Crater: Reclaimed

Lopulta, tuo inhoittavan näköinen kraateri länteen Lumbridgesta on luonnon valtaama. Myös ankkalampi on palannut! Jee!

_______________


Have Fun!

Pitäkää hauskaa. Game Jam tuotti todella upeita ideoita, kiitos osallistujille - emme olisi pystyneet siihen ilman teitä.

Tämä tarkoittaa, että loput kehitystiimistä voivat keskittyä suurempiin päivityksiin, jotka ovat tulossa seuraavina kuukausina. Shattered Worlds, Menaphos ja uusi Achievement system näyttävät edistyvän hienosti, enkä malta odottaa nähdä niitä pelissä.

Mod Osborne