Sivu 1/1

08.01.17 - 2017 – The Year Ahead

ViestiLähetetty: 09.01.2017, 17:15
Kirjoittaja possu 67


08.01.17 - 2017 – The Year Ahead

Luvassa on Uudenvuonen juhlaillallinen. Sen sijaan että kertoisimme vain tulevasta kuukaudesta, kerrommekin tulevasta vuodesta. Tämä tarkoittaa siis, että kerromme tammikuun päivitysten lisäksy myös siitä mitä olemme aikoneet loppuvuodelle.

Kerromme Menaphos-laajennuksesta, Bank Reworkista ja questista, jota emme ole edes maininneet, ja paljon paljon muuta.

_______________


January

Mistä aloittaisimme? Miten olisi tammikuu ja sen... yllätyksellinen luonne! Kaikki mitä tässä kuussa julkaistaan, on pidetty visusti salassa. Kuukausi alkaa yllätyspäivityksellä huomenna maanantaina - 9. tammikuuta!

Memorial to Guthix

Jos olet kuin minä, pidit Guthixistä erittäin paljon ja järkytyit The World Wakes -questin lopputulemasta. Memorial of Guthix tarjoaa tavan hyvästellä Guthix varsin palkitsevalla tavalla.

Kehittäessäsi Divinationia, saat silloin tällöin esineen currency pouchiin. Ne ovat memory strandeja, jotka voit yhdistää Guthixin muistojen palasten kanssa, joita löytyy ympäri Gielinoria. Tämä tuottaa jotain, jota kutsutaan kaiuksi, jonka voit viedä omaan temppeliisi XP:tä ja paljastuksia, jotka muuttavat näkemystäsi Guthixista, vastaan.

Mikä tärkeintä, mitä enemmän kaikuja keräät sitä suuremmasta määrästä passiivisia Divination-etuja voit valita. Näihin kuuluu pidemmät wispin kestot, enemmän XP:tä divine locationeista, sekä upeat butterfly wingsit ja paljon muuta!

Nex: Angel of Death

Tammikuun toinen suuri päivitys on pidetty yhtä salaisena. Tammikuun lopulla julkaisemme Nex: Angel of Death.

Angel of Death on samanlainen päivitys Nexille, kuin Rise of the Six oli Barrows Brothereille. Tämä on täysin uusi Nex-taistelu: uusi alue, uudet mekaniikat ja - kuten arvasit - uudet palkinnot.

Nex: Angel of Death omaa kuitenkin myös jotain vanhaa. Sen sijaan että seuraisimme juuri julkaistujen bossien askelia, pidättäydymme vanhassa. Ei ole olemassa killstreakeja tai enrageja: tule vain paikalle niin monen pelaajan kanssa kuin haluat ja taistelkaa lootin toivossa. Yksinkertaista.

Luvassa on lootia, minkälaista emme ole aiemmin antaneet boss-taisteluista. Loren ystävät voivat iloita, sillä Angel of Death laajentaa Nexin tarinaa, kuten hänen suhdettaan Zarokseen. Emme kuitenkaan kerro enempää juuri nyt, pahoitteluni!

What Else?

Voimme kuitenkin kertoa muutamista herkullisista murusista, joita tammikuu tuo tullessaan. Jotkin niistä eivät ole edes yllätyksiä: Hati, Sköl ja Fenrir sekä XP, jonka he tuovat mukanaan, palaavat.

Myös Vic the Traded palaa antaen mahdollisuuden vaihtaa Bonus XP:tä. Luvassa myös muutamia eventejä, jotka ovat tuttuja: Deathbeard's Demise - Undead Pirate event Birth by Firen tapaan - sekä New Year's Resolutions kortti täytettäväksi (tällä hetkellä pelissä 11.01. asti!), joka on samanlainen Zodiac ja Walk Like a Zombie eventtien kanssa.

_______________


February

Tammikuu on käsitelty, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen? Tämän uutisenhan pitäisi kertoa koko vuodesta!

Tammikuun ollessa yllätyksellinen, helmikuu on intohimon kuukausi. Annamme kehittäjillemme aikaa tehdä projekteja, joita he ovat halunneet tehdä jo kauan. Tiimit keräävät intohimoisten pelaajien ideoita forumeilta ja Redditistä, jonka jälkeen he toteuttavat ne pelissä. Omistamme koko kuukauden asioille, jotka eivät muuten pääsisi julkaisuaikataulun huipulle.

New Quest

Emme ole maininneet tätä ennen, mutta kerromme enemmän helmikuun uutisessa. Mutta koska en osaa pitää salaisuutta, kerron mitä kuulin pikkulinnulta: se on mahtava. Quest on Mod Helenin ja Nexus'n henkilökohtainen projekti, joka oli niin hieno, että se piti toteuttaa

New Augmentable Tools

Tämä tuo kaksi uutta skilliä Inventionin pariin. Niiden mukana tulee liuta uusia ei-combat perkejä, jotka muuttavat kehitystä huomattavasti. Voit esimerkiksi saada clue scrolleja ei-combat skillin kehittämisestä ja automaattisesti hajoittaa valmistamasi esineet.

Tämä on Mod Ryanin intohimoprojekti. Voit huomata trendin kehittyvän: kehitystiimi, joka haluaa hemmotella teitä sisällöllä, jota ei ollut suunniteltu laajennusten ja suurten projektien rinnalle vuodelle 2017.

Juhlistaaksemme tätä, järjestämme...

Game Jam & Double XP Weekend

Tämä tapahtuma on pelissä 17. - 20. helmikuuta. Sen aikana tuotamme päivityksiä, jotka ovat samanlaisia jo mainittujen kanssa, ja - jos ne ovat tarpeeksi hyviä - julkaisemme niitä tasaisena virtana tulevina viikkoina.

Mikä tärkeintä, vain me emme ole huomion keskipisteenä: haluamme että tulet mukaan. Haluamme teidän intohimoprojektinne, pienemmät ideat forumeille ja Reddittiin seuraavien kuuden viikon aikana. Parhaimmat poimitaan joukosta ja toteutetaan Game Jam Weekendin aikana. Saatat jopa nähdä omasi tekeillä, sillä live streamaamme suurimman osan siitä.

Nyt kerromme suuret uutiset. Game Jam Weekend osuu sattumalta 2017 ensimmäisen Double XP Weekendin kanssa samalle viikonlopulle, joka alkaa 17. helmikuuta. Luvassa on muhkeat määrät XP:tä samalla kun voitte katsoa uuden sisällön luomista.

_______________


The Rest of the Year

Kesäkuussa vasta odottaakin varsinainen paukku, kun laajennukset alkavat tulla peliin.

The Golden City of Menaphos

Haluamme että nautit aurinkoisen kaupungin tutkimisesta, palkintojen löytämisestä, questeista ja muista herkuista, mikä tarkottaa että meillä on paljon salaisuuksia pidettävänä. Olemme kuitenkin varmoja, että on muutamia asioita, jotka kärsii huutaa pyramidin huipulta.

Ensimmäisenä kerromme Tombs of Amascut -luolista, jotka tuovat paljon kaivatun strategian ja taidon non-combat skillien kehitykseen. Hyppää hautakammioon ja näytä kyntesi ryöstäessäsi aarteet ja suuret määrät XP:tä.

Desert questline saa myös jatkoa korruptoituneet desert-jumala Crondiksen tarinan myötä. Myös uusi slayer dungeon on luvassa, jonka mukana tulee paljon uusia vihollisia sekä - lopultakin - Slayerin korkeimman tason nosto 120:een.

Voit odottaa enemmän informaatiota ja tapoja osallistua, kuten äänestyksiä, mitä lähemmäs pääsemme kesäkuuta. Älä kuitenkaan huolestu - vuoden ensimmäisellä puoliskollakin riittää tekemistä.

More in the Coming Months

Clue Scroll Overhaul - tällä hetkellä ajoitettu maaliskuulle - joka työstää vanhaa ja tuo uutta, kuten uuden clue scroll tierin ja palkintoja.

Ennen Menaphosta voit odottaa näkeväsi Achievements Systemin julkaisun, joka helpottaa edistymisesi seuraamisen pelissä.

Pääset matkustamaan Shattered Worldsiin, joka haastaa sinut matkustamaan syvemmälle ja syvemmälle multiversumiin.

Myös uusi event The Beachin hengessä, jota kutsumme Spring Fairiksi, sekä Evil Dave questi, joka on yhtä hauska kuin sen konseptitkin, ovat tulossa.

Tarkastelemme myös kriittisesti pelin eri osa-alueita, jotka vievät sinua kauemmas asioista, joita oikeasti haluat tehdä. Työstämme päivittäin tehtäviä asioita, jotka ovat niin palkitsevia SInkholejen ja Warbandien tapauksessa, että tunnet pakotteita tehdä niitä.

Katsomme myös challenget läpi, muutaen niitä siten, että haluaisit tehdä niitä. Varmistamme myös, että holiday eventit ovat quest-maisia eivätkä vaadi useita tunteja suorittamiseksi. Kaikkissa näissä haluamme työskennellä teidän kanssanne ja saada palautetta.

And Beyond

Entäpä vuoden toinen puolikas? On helppo unohtaa, että 2017 tuo tullessaan myös kaksi muuta laajennusta. Kerromme syyskuun laajennuksesta Menaphoksen jälkeen ja joulukuun laajennuksesta myöhemmin tänä vuonna.

Vuoden toinen puolikas tuo tullessaan myös Bank Reworkin, joka on tällä hetkellä avoin ehdotuksille, sekä siitä on saatavilla suunnitteludokumentti ja developer diary.

Tämä kauan odotettu projekti tuo paljon päivityksiä samalla pitäin vanhan tuttuuden, josta pidätte. Suunnittelemme placeholdereita, rajoittamatonta tab määrää, täyttä muokattavuutta, sekä Diangon ja Wise Old Manin toimintoja suoraan pankkiin.

Mining ja Smithing Rework saa viimeiset Dev Diaryt tammikuussa, joista näet täyden suunnitelman ennen julkaisua.

Myös The Beach palaa ja voit olla varma, että luvassa on enemmän mitä haluamme nyt paljastaa.

_______________


Enjoy!

Siinäpä kaikki! Tammikuu näyttää mahtavalta uuden Divination kehitysmetodin kanssa. Älä unohda hakea Guthix Butterfly petiä Diangolta koodilla 0800488449.

2017 on muovautumassa hienoksi vuodeksi, ja toivon että odotatte tulevaa suurella innolla.

Wooters out.

Mod Mark, Mod Osborne, Mod Conor, Mod Ollie and the RuneScape Team