Klaanien esittelykoju

Alueelta löydät kaikki Runepolin yleiset tiedot ja säännöt. Voit myös esittää kysymyksiä, antaa palautetta ja kertoa erimielisyyksistä.
Alueen säännöt
http://runepoli.org/forum/viewtopic.php?f=18&t=5436

Ei Runescape-aiheisia kysymyksiä tälle alueelle!

Klaanien esittelykoju

ViestiKirjoittaja Wnb Ranger » 02.04.2013, 23:50

Tuo klaanien esittelykoju on vähän sekavan oloinen, eli voisiko sitä saada vähän siivotuksi, esim. siellä on tällä hetkellä monen kuolleen klaanin topicilla liimat.

Tämä aihetti aluksi jonkinlaista hämmennystä kun usean vuoden tauon jälkeen palasin tänne ja runeen ylipäätään, ja päätin katsoa että millaista Suomen klaanitoiminta on tätä nykyä. Liimattuja klaanien topicceja on useita, mutta jonkun aikaa näitä tutkittuani (ja klaanien sivuja/jäsenlistoja) sain todeta että moni liimat saanut klaani on kuollut. Aika pikkujuttu periaatteessa, mutta vaikeutti vähän hahmottaa kokonaiskuvaa nykyajan klaanitoiminnasta.

Onhan se toki surullista että jotkut monta vuotta toimineet klaanit ovat kuolleet ja että ilman liimoja ne vaipuisivat helpommin unholaan, mutta kaippa niistä voisi nostalgianjanoisille jonkinlaisen hall of famen tehdä?

Toinen juttu mikä pyöri mielessä koskee uusien klaanien perustamista. Eikö klaanien foorumialueen sääntöjä voisi muuttaa sen verran että sen avulla voisi perustaa klaaneja ilman tuota 20 jäsenen vaatimusta . Jos itse nyt alkaisin nimenomaan suomalaista klaania perustamaan niin vähän voisi olla epäselvää mistä niitä jäseniä saadaan - RS foorumeilta ja huutelemalla friend chateissa? Mieluiten rekryäisin suomalaisia pelaajia Runepolin kautta aivan alkumetreiltä lähtien.

Toki tiedostan sen että vanhatkin klaanit ovat kuolleet jäsenien puutteeseen joten mistä uusiin saisi porukkaa, mutta nythän on oivallinen tilaisuus alkaa perustaa klaaneja old schoon scapeen, mutta se on vaikeampaa ainakin Runepolin kautta. Tiedän myös että jos klaaninperustamistopicceja saisi täysin vapaasti tehdä niin koko klaanien foorumialue täyttyisi pian siitä kun jokainen Runetappaja456 kavereineen haluaa perustaa oman ''runeglaaninsa'' - mutta kai tuotakin nyt jotenkin voisi rajoittaa, esim. että uusia topicceja kyseiselle alueelle voi tehdä vain yhden viikon ajan kuukaudessa, tai että kun klaaneja on perustettu x määrä niin vanhat foorumialueen säännöt palaa toimintaan.
Wnb Ranger
Karjapaimen
Karjapaimen
Avatar
 
Viestit: 67
Liittynyt: 30.04.2008, 15:25
Paikkakunta: Seinäjoki/Lapua
RS -hahmo: Wnb Ranger

Re: Klaanien esittelykoju

ViestiKirjoittaja Ogabulga » 03.04.2013, 07:08

Joku luotettava taho kun kertoo mitkä noista mainosedustajien kokoonpanoista on luokiteltavissa "kuolleiksi", niin poistamme ylimääräisenä roikkuvat ilmoitukset kevyesti.

Aloittelevien klaanien yms. kerhojen rajavaatimuksia voidaan säätää, esimerkiksi joku 10 vahvistettavissa olevaa jäsentä, runehead-listaus jäsenistä ja omat, vaikka ilmaisfoorumipohjalla toimivat kontaktikelpoiset keskustelupalstat pitäisi vähintään kuitenkin osata laittaa kokoon.
Ogabulga
Valtuutettu
Valtuutettu
Avatar
 
Viestit: 3907
Liittynyt: 29.04.2008, 00:08
RS -hahmo: Ogabulga


Paluu Informaatiopiste

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa